Bunu uygulaması sanırım çok da kolay değil ne dersiniz?

Bir insanın yapması gereken tam olarak bu olsa da bazı insanlar maalesef birsine kalbini açtıkların da onu o kalbin sahibi ilan ediyorlar
basit geliyor fazlası çünkü..
hepsi olmalı diyorsun içinden vermeliyim...
belki verdiğin kadar vermiyor sana değer ya da kalbini
ama bunun hesabını da ona soramazsın ki.
yo başaramıyorum zira insanlar kendi perspektiflerinden bakarlar emmimin kızı ve öyle bir şey olağan olsaydı zaten fabirika üretimi gibi olurduk ve dünya sıkıcı olurdu sıkıcı olur muydu acaba olmayada bilir yani sonuçta hepimiz aynı olmuş oluyoruz
Genelde ben karşımdakinin bana verdiğinden daha çok değer vermiş oluyorum... bu sebeple ikili arkadaşlık ilişkilerinde karşımda ondan beklediğim değeri bana göstermediğini düşününce de moralim bozuluyor açıkçası.
Terazilerin bu genel özelliklerinden biri 😆 çok can sıkıcı bir durum ne yazık ki ya
Cevap
3Cevap
Evet daha fazlası hatta bir adım attıysa 10 adım atarım ama hiç değerim bilinmedi. Bende sanırım Adım sayısı kadar koyarım
Öyle yapabilmek gerek kesinlikle
Bir yere koyamam kula kul olmam
Kimseyi mi 🙄 Hiçbir yere hiçbir kimseyi koymadan olur mu?
Evet. Bu konuda iyiyim
Ne güzel , herkes yapamıyor
Hiç affetmem. Ama değerli olana da tam değer veririm
Aslan burcu olabilir misiniz 🤔
Akrep burcuyum. Anlıyor musun
İlgiliyim burclarla evet.
Ama yanlış tahmin ettim ☺️
9 Kasım
Sen ne burcusun. Hiç anlamasm da :)
Aslan, o yüzden sordum. Ben böyle yapmaya çalışan ama bı turlu başaramayan biriyim de 😬
Akrep sert ve net oluyor 😊
Biliyorum yakinimda akrep erkekleri mevcut , zor diye tek bir kelime ile tabir edebilirim.😬
Zorluğu ordan geliyor. Tavizsiz ve net
Anlaşamıyor musun onlar ile
Genel olarak insancilim herkesle anlasirim da cidden en zor burc gözlemlediğim kadarıyla akreptir, sinirli, anlaşılması güç vs vs
Burda mıydın sen 😊
Oraya koyarım öğrendim zamanla
Hayır maalesef
Koyarım köküne kadar acımam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?