Eğer onlar hala hayatınızda kalmak istiyorsa Kendilerini geliştirecekler ya da uzaktan selam vermeye devam edecekler. Gerektiğinde kalabilmek, gerektiğinde gidebilmek özgürlüktür. Herkes şunu bilsin, sadece biri değil ikisi de bakidir. Kendini geliştirenlerde; gitmek, kalmak vazgeçmek! Hepsi mevcuttur gerektiğinde gözünü kırpmadan kullanır.
Hayatındaki insana yeri geldiğinde "ne tarafta ineceksin" diyek kadar güçlü müsün?
Ne tarafta inceksin diye sormam direk indiririm bunu lafta söylemiyorum gerçek hayatta gerçekleştirdiğim bir çok insan var şu an onlar benim hayatımda yok ben de onların hayatında yok sevgi karşılıklı sanırım 🤣 O yüzden size iyi gelmeyen sevmediğiniz insanları hayat yolunda kendinize gereksiz yük yapmayın daha sonra boşuna sizin canınızı sıkar ve duraklatırlar o yüzden hayatınızın bu yoldaki geçirmiş olduğunuz yolculukta kimsenin eline fren verecek kadar yüz vermeyin yoksa onlar sizi durdurur 🖤
Evet, öyleyim. Bazı şeyleri zorla ittir ittir götürmenin anlamı yok, yükten başka bir şey olmuyor. Ayni yolu beraber yürüyemiyorsak, ya o inecek ya da ben. 🤷🏻♀️
Ben her türlü yol veririm benim için kimse vazgeçilmez değildir şu hayatta gidene asla dur demeyeceksin bir şey için ne kadar çabalarsan çabala ne kadar karşı tarafa bir şeylerde anlatsan ve karşı tarafta bir nohut kadar anlaşılma durumu yoksa anlattıklarını anlamıyorsa gerekeni yapacaksın. Ben bunu yaptım yine olsa yine yaparım.
Ben bunu yaptım hatta o anladı ve müsait bir yerde dur dedi ve sonrada dönüp almamı bekledi. Benim yolum tek yön tek gidiş ve zaten hayatta bu değil mi?
Bazen ne gidecek kadar cesur olabiliyor insan ne de kalabilecek kadar. Arafta kalıyor ve hiçbir yere doğru gidemiyor. Genelde zorlanmıyorum hayatımdan insan çıkarmak için. İstisna olduğuna da hayatın en zor kararı oluyor
Hayatımdaki hiçbir insana bunu demedim demem de. Sadece tarafını seçip nerede ineceğine karar verenler bir yerde iniyor. Yani kendi kararlarını kendileri veriyor. Bende müsait bir durağa çekip bırakıyorum.
Insallah o gune gelmeyiz ama beni uzerse, ustesinden gelinmeyecek sorunlara sebep olursa aldatmak, siddet ama illa fiziksel olmasina gerek yok sozlerle laflarla siddet uygularsa, beni ben olmaktan cikarip hayat enerjimi alirsa kapinin anahtarini degistirip gelme derim. Hemen bir bosanma davasi ile postalarim. Ruhsagligimla oynamasina izin vermem.
Bu kız kulesinin önünden sola doğru yürü orada bir lokal gibi bir yer var onun külesi solun deniz fiyatları iyiydi yoğunluk var kahve isteme geç geliyor :D
Valla benim öyle ters taraflarım vardır. Karşımdaki bir sözüyle veya hareketiyle canımı sıkar, ben de kapıyı gösteririm. Bazen hiç kimseyle uğraşasım gelmiyor.