Bize de gülüyor şans ama niye k.çıyla?
Şanslımısınız millet?
Şanslımısınız millet?
Allah kulunun kötülüğünü istermi hiç ? Her şerde bi hayır vardır.Bende bi arlar isyan ediyodum,niye hiç kader bana dönmüyo,niye hep şanssızım niye işlerim doğru gitmiyo diye.Allah bana öyle bir ceza verdiki daha doğrusu şefkat tokadı,şimdi kendimi yeni yeni topluyorm
En son şansı lisede beceri sınavlarında 100 soru arasından tek uzun cevaplı soruyu çektiğimde yaşamıştım. Sonrasında şans terketti beni. :)
işte bu ya:D bütün sıkıntımı bu soruyla dile getirdin arkadaşım .. sordugun bu güzel soru için cok tesekkür ediyorum teker teker tüm cevapları okuyacagım :D
tammamenn tesadüff :))))
Cevap
22Cevap
eh biraz Annem kadir gecesi dogurmamis ama yinede Allah yüzüme bazen gülüyor :)
tsk disi kartalim <3 ;)
insanda belli dönem şanssızlıklar olduğuna inanırım bu uzunda sürebilir kısa da ama tamamen şanssız insan olduğuna inanmıyorum bir gün şans kapılarını açar
bazı konularda şanslı bazılarında değil genelde kedi gibi dört ayak üstüne düşerim :D
Senin Şansızlık olarak algıladığın şeyleri onlar şans olarak görüp değerlendiriyorlardır ondan olabilir :P
Aslında çok şanslıyım,fakat şansımın şansızlığını şansa çevirmek konusunda şanssızım.
şansa dansa hesabı desene şansını ınsan kendı yaratmalı gerısı bos
Sorun ilgi alanıma girmiyor ama profil resmine taktım ben. Gördüğüm yerde 5 yıldız :)
Bizim aile tümden Beşiktaşk. Çocuklarımda öyle olacak.
heee çok şanslıyım.O kadar şanslıyım ki çölde kutup ayısına denk gelirim heralde :D
Şanssızım . Belki aşkta sansım yaver gıtmıs olabılır :)
bazen kıçıyla bazen ağzıyla ama çoğunlukla arka tarafıyla muhattap oluyoruz
Şans mı :) Kimmiş o ?
Çünkü şans yaratamayacak kadar aciziz.
Nispeten şanslıyımdır.
kıçı daha güzel de o yuzden
evet şanslıyım eşek şansına sahibim.ciddiyim
sansıma guvenmem arada bır :D
iyi niyetliğimizden ..
gökten altın yağsa kafama düşer ölürüm :D
hep sondakika golüylee gidiyorum
Siyahı yaşıyorsun :)))
hayır hıc sansım yokdur ;((
şans diye birşey yoktur :)
sana yine kıçıyla falan gülüyo şükret ya biz ...
şansmı oda kim hiç tanışmadım dahaca
kıskanılacak derecede her yanım "şans".
Bana orasıyla bile gülmüyor
çok şanslıyım ya sorma
onun kıcının :D
k.çyla gülenlerdenim
Hiç şans yook
Şansa inanmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar