Annemin sorunları ne olabilir?

Merhaba. Ben 20 yaşındayım. şu an ailemin evinde kalıyorum. Annem çok agresif biri. Babamda genelde işine gelmeyince sinirlenen biridir. Nasıl bir evde büyüdüğümü tahmin edin. Evet büyürken babamdan çok annemden dayak yedim. Adım başı dayak. Her hareketime dayak. Ben bu arada öyle yaramaz bir çocukta değildim. Kendi halimdeydim her zaman. şu an benim hem ailemden dolayı hemde yaşadığım bazı gerçekten ağır olaylardan dolayı psikolojik olarak biraz sorunlarım var diyelim. Annem ve babam birbirine iyi davranmıyor genellikle. Ama evlilikleri ayakta. 50 yaşlarına yaklaşıyorlar. Annem babamdan 5 yaş küçük. Merak eden olursa diye söylüyorum bunu söylemem ne kadar doğru onuda bilmiyorum. Annemle babamın hala o yaşamları var. Ben bunu aralarında şifreli olarak konuştukları zaman anlıyordum. Biraz kaba olacak ama biraz rahatsız davrandım ve böyle yapmayı bıraktılar. Çünkü bir ara ben resmen anlamamışlığa geliyordum. Ayrıntıları tabi ki bilmiyorum. Benim size sorum tam olarak şu. Annem aşırı derecede sinir bozucu biri. Resmen bazen kavga çıkarmak için kötü sözleriyle taciz ediyor. Ben kendimi bildim bileli böyle. Ve benim beyin yaşım kendileriyle eşitlendi resmen herhalde. Yıprıyorum. Arkadaşlar Yorgunum çünkü ben ailemden hariç başka ağır olaylardan muzdarib biriyim. Gerçekten ağır olaylar. Burda anlatmak pek doğru olmaz yoksa onu da yazardım. Annem düzelir mi? Annemin sorunu ne olabilir. Neden böyle yapıyor. Babam la zaten aram yok. Konuşmuyoruz fazla. Annem de böyle yaptıkça çok zorlanıyorum. Ne yapayım ben?
Güncellemeler
+1 yıl
Sanalda bile biraz olsun içimi dökmek iyi geldi sağolun.
Annemin sorunları ne olabilir?