Bu anket dünya gündemine bomba gibi oturur, dünyayı ikiye böler, enerji ve ırk savaşları son bulur ama zeki insanlarla aptallar arasında çok büyük bir savaş çıkar
Bu temizlik ya da pislik durumu değil. Evet bakire kız istemek en doğal hakkınız ama gönlünüzünde ne yapacağını bilemezsiniz. O yüzden yine de büyük konuşmayın bence.
Bakir ya da bakire olmayan kirli demek değildir. Burada aşağılama oluyor. Bende onu kastediyorum. Bir arkadaşımda sizin gibi düşünüp evlenene kadar bakir kaldı. Ama bakire olmayan bir kızla evlendi misal.
Bakir ya da bakire olması en önemlisi ama onun dışında hayatında hiç yakınlaşma bile yaşamamış olması da önemli ben böyle düşünüyorum kusura bakma çünkü ben bu yaşıma kadar hiç yakınlaşma bile yaşamadım temiz kaldım ve bende aynen böyle olmasını istiyorum bu en doğal hakkım
Ne alakası var ben bu yaşıma kadar hiç cinsellik istemedim istemiyorumda zaten fırsatım olsaydı da cinsellik yaşamak istemezdim çünkü ben helal olanı beklerim ayrıca ben cinselliğe düşkün değilim olmasada olur
ahahha 1.20 kız 1.90 istiyorsa ayıp dkdkd bakire kızı bozup bakire isteyen şerro
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
19 yaşındayım su ana kadar hiç sevgilim olmadi ve hicbir cinsellik yaşamadım ve evleneceğim kişiye saklıyorum kendimi. Ve dolayısıyla evleneceğim kişinin de başkasının koynunda yatmis olmasını istemem. Kanser kitle mi oluyorum?😅😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bu anket dünya gündemine bomba gibi oturur, dünyayı ikiye böler, enerji ve ırk savaşları son bulur ama zeki insanlarla aptallar arasında çok büyük bir savaş çıkar
Bekaret diken doktorlar sayesinde 40 yıllık o. rospu bile bakireyim diye kendini iteleyebiliyor da 1,90 a hiç çare yok.
Kadın kitlesi komple kanser biz ortam orspsusu olmuş sonra namus istediğimizde bağıran kadın istemiyorsak haklıyız
ben 1.90 erkek bulanını pek görmedim ama😂😂 diğeri hakkında da en ufak bir bilgim olamaz tabi😁 bence erkekler her yerde bir sorun çıkarıyor 😬
İsteyen istediğini ister ne olmuş yani bende bakirim bakire istemek en doğal hakkım
Eğer gerçekten öyleysen helal olsun. Sonuna kadar da isteyebilirsin.
Evet öyleyim ve öyle istiyorum çünkü temiz temizi hak eder
Bu temizlik ya da pislik durumu değil. Evet bakire kız istemek en doğal hakkınız ama gönlünüzünde ne yapacağını bilemezsiniz. O yüzden yine de büyük konuşmayın bence.
Ben sadece temiz temizi hak eder diyorum
Bakir ya da bakire olmayan kirli demek değildir. Burada aşağılama oluyor. Bende onu kastediyorum. Bir arkadaşımda sizin gibi düşünüp evlenene kadar bakir kaldı. Ama bakire olmayan bir kızla evlendi misal.
Bakir ya da bakire olması en önemlisi ama onun dışında hayatında hiç yakınlaşma bile yaşamamış olması da önemli ben böyle düşünüyorum kusura bakma çünkü ben bu yaşıma kadar hiç yakınlaşma bile yaşamadım temiz kaldım ve bende aynen böyle olmasını istiyorum bu en doğal hakkım
İstemeniz en doğal hakkınız tabi ki. İşiniz zor ama. Allah gönlünüze göre versin.
İstiyorum da olmayacağını da biliyorum o kadar da beklentim yok
Kısmet. Belki benim gibi 28 yaşına kadar evleneceği adamı bekleyen sonra da pes eden bir salak bulursunuz :)
Benim beklentim yok bu yaşıma kadar hiç sevgilim bile olmadı artık çok zor benim için
Senin bakirliğin istem dışı yani bir kız sana bu fırsatı vermemiş sadece
Ne alakası var ben bu yaşıma kadar hiç cinsellik istemedim istemiyorumda zaten fırsatım olsaydı da cinsellik yaşamak istemezdim çünkü ben helal olanı beklerim ayrıca ben cinselliğe düşkün değilim olmasada olur
Birini bulamayınca kafasından kuruntu uyduran onlar...😀
Hiç mi bakire kalmadı? Banane, banane. Ben bakire isterim xd
Bakire istemeyen erkek çok var. Ama kısa boylu erkek isteyen kaç yıldır bu sitedeyim bir elin parmağını geçmeyen kadar gördüm
Bakir olup bakire isteyebilir bence. Bakir kaldığı sürece
ahahha 1.20 kız 1.90 istiyorsa ayıp dkdkd bakire kızı bozup bakire isteyen şerro
19 yaşındayım su ana kadar hiç sevgilim olmadi ve hicbir cinsellik yaşamadım ve evleneceğim kişiye saklıyorum kendimi. Ve dolayısıyla evleneceğim kişinin de başkasının koynunda yatmis olmasını istemem. Kanser kitle mi oluyorum?😅😅
1.90 erkek takıntısı olan kız kitlesi tabiki
ikiside ruh hastası bence:)
Ikisi tercihten de az var ülkede
Sen 1.90 isteyen kızlardan mısın
190 kız
Hepsi bir bence