Size iyi gelmeyen, önemsemeyen, gelişiminize engel olupta hayallerinizi küçümseyen, sizi dibe çeken insanlardan uzaklaştıkça size iyi gelen insanların hayatlarınıza girmesine müsaade edebilirsiniz. Kendinize yeni bir yol çizmek için bazı insanların üstünü çizmek gerekir.
Bazı şeylerin üstünü çizmek gerekir değil mi? Peki siz nelerin üstünü çizdiniz?
Hayatımda benim karakterime zarar veren ya da bana kıymet vermediğini bildiğim insanlara her zaman hayatımdan çıkardım. Fakat şimdi bu yapacağım yorumda üstünü çizdiğim insanların değil kendi yanlışlarımın üzerine çizmeyi tercih ediyorum, çünkü zor son zamanlarda insanlara en büyük hatayı yanlışları ben yapmaya başladım insanları gereksiz yere kıskanmak insanları kendinden uzaklaştırmak ve insanların kırılıp kırılmayacak mı düşünmeden ağzıma geleni söylemek gibi bir hatalara düştüm. şimdi tek istediğim kendi yanlışlarımın kendi hatalarımın bencilce tavırlarımın üzerini çizip aynı şekilde ona zarar veren benim de öyle olmama neden olan insanların da üzerine çizerek eminim daha mutlu olacağımı düşünüyorum.
Ben direk yanlış yolların üzerini çiziyorum, yanlış olduğunu bildiğim yola girmiyorum. Yolda bir insan bulunmuyor hallice. İnsanın olduğu yerde hata payı vardır.
Elbette hayatta bazen bazı şeylerin üstünü çizmek gerekir ki yeni başlangıçlar, adımlar olabilsin. Kendi adıma bana yanlış yapan insanların üzerini çizdim. Kendi hayatlarinda ben yokken mutlu olsunlar. Ben, onlar olmadan çok daha mutlu olurum.
Bana kötü gelen her şeyi ve herkesi sildim. Kötü anıları tecrübe dedim sildim, bana kötü gelen insanları kötü kalpli dedim sildim. Hayatımda çok kişi kalmadı ama sağlam insan olması çok kişi olmasından iyidir
size iyi gelen insanların hayatlarınıza girmesine müsaade edebilirsiniz. Kendinize yeni bir yol çizmek için bazı insanların üstünü çizmek gerekir.
Bu dogru fakat hayatiniza girecek o kisiyi de iyi tanimak gerekir kimse cikari olmadan birine iyi davranmiyor kolay kolay, bir sure iyi gelebilir sonra yine ustu cizilmesi gereken kisi olabilir, ee boyle boyle de omur bitiyor be
Bir zamanlar sık sık yalana başvururdum. Başımdan geçen elim bir (bana göre) olaydan sonra yalanın üstüne koca bir çizik çektim. Artık hiçbir şekilde yalan söylememeye çalışıyorum.