Neden Kürt erkekleri fazla çoçuk ister de, Türk erkekler istemez?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence problem Kürt erkeklerinin çok çocuk istemesi değil, Kürt erkekleri ile ilgili açılan başlıklara Türk erkeklerinin yoğun ilgisi asıl mesele. Özellikle Kürt erkeklerinin penis aktivitelerine Türk erkekleri neden curra hücum edip yorum yazmaktalar ki? Kürt erkeğinin penisi Türk erkeğinin neden bu kadar ilgisini çekiyor da kötülediği bir milletin erkekleri ile ilgili açılan başlıklara kadınlardan önce hucum ediyor? Kürt erkeğinin penisine gösterdiğimiz yoğun ilgiyi beynimize göstersek en azından Kürt penisi kadar üretken bir beynimiz olurdu. Evet, şimdi elinizdeki klavyeleri yavaaaşça yere bırakın.
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamların kaybetmekten korktugu bisey yok ki. Nasıl olsa elektrik su bedava https://i.hizliresim.com/NYVndk.jpg Bak burasi urfa. Elektrik beleş diye şunların yaptığına bak. Yanlış anlamayın genelleme yapmıyorum urfadanda sevdiğim dostlarım var ama bunu yapan vatan hainidir!
68 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılphotoshop olması urfanın %82sinin kaçak elekrik kullanmadığı anlamına gelmez. Bu eksileyen arkadaşlarında derdi nedir acaba. gerçekleri gözardı etmeyin sizinde cebinizden çıkıyor bunların paraları
- +1 yıl
Doğu-Güneydoğu batıya yapılan yatırımın 10'da biri bile yapılmadığı için batıdaki kişi başına düşen milli gelirin çeyreğine bile sahip değilken, kaçak elektrik söz konusu olduğunda vergilerini düşünmek bence taraflı bakmaktır. Azıcık vicdanlı düşünürsen kesinlikle mecburiyetten, yokluktan kaynaklanan şeyleri oranın halkına maletmezsin. Batının insanının para kazanıp elektrik faturası ödeme şansıyla doğunun insanın şansı bir mi? neyse bu konu çok uzar. Böyle gelmiş böyle gitsin yapacak bir şey yok. Bütün doğulular haysiyetsiz hırsız şerefsiz olarak görmeye devam edin siz. Irak gibi Suriye gibi olduğumuzda iç savaş yaşadığımızda çocuklarınıza hatalarınızı anlatırsınız. Bu kadar kin nefret niyedir. Batılılar 200 milyar dolar para hortumladı 2001 yılında o vergilerinin hesabını neden sormadınız, hala da sormuyorsunuz? Tüm doğu güneydoğu 100 bin yıl kaçak elektrik kullansa 2001 de hortumlanan para kadar etmez. O kimin cebinden çıktı? Amaç kürtlere sövmek için bahane vergi falan değil
- +1 yıl
Sun06 sana mesaj atamadım. Şunları atacaktım dikkatle oku:
Benim sayfamda her kese ben cevap veririm, avukat olmanı durdur sun06.
Sen cevap verdiğin zaman tansiyonlar yükseliyor. Ben cevap verirken öyle olmuyor. Ben kendi sayfama yeterim. Lütfen gelip benim sayfamda olay çıkarıp, küfür etme
onlarınki bir strateji. amaçları ilerde bizi azınlık durumuna düşürmek. kabul edin ya da etmeyin ; gerçek bu.
51 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
50Cevap
Adamın zaten bir karısı yok ki en aşağı 2-3 tane eşleri oluyor, yaşadığı toplumda entellektüel güç değil fizik gücü geçerli hala. Ee yattığı yerden çocuk parasını da alıyor eee bu adamlara durduk yere aşiret denilmiyor soyu ne kadar kalabalık olursa o kadar çok güçlüsün. Ama bazılarını tenzih etmek gerek bazıları gerçekten düzgün bir aile hayatı yaşıyor tek eşli ve 2-3 tane bakabileceği kadar çocuk yapıp eğitimlerini tamamlamalarına özen gösteriyor. Onları tebrik etmek, diğer kesime "hala fizik gücüne bağlı olan kısım" de yardım edip onlara doğru yolu göstermeliyiz.
06 Yorumlakürt diyerek genelleme yapmak yanlış olur şahsım Türküm ama bu kırsal kesimde olur genelde hem doğum kontrol yöntemlerinin bilinmemesi hem de çalışacak işgücüne ihtiyaç duyulması bu durumu ortaya çıkarır genelde, bTürkler genelde batıda kendilerini kandıran bir örgüt vs olmadıgı için devlete zarar vermeyiz ve bundan dolayı devletin hizmetlerinden yararlanırız eğitim vb gibi sonuçta buna göre davranırız ve işgücü yerine makineler kullanırız veya doğum kontrolü biliriz... ki zaten herhangi bir örgütü aramızda beslemeyiz
10 Yorumla
+1 yılYa bunun Kürtlükle ne alakası var. Bazı Anadolu Türk köylerinde de çok çocuk yapıyorlar. Kürtler kendi toplumlarında güçlü bir aile, güçlü bir maddiyat için çok çocuk yaparlar, Özellikle erkek olsun isterler bu nedenledir. Tabi bu cehaletten geliyor daha çok. Eğitimli ya da aklı başında Kürt ya da Türk zaten abartılı çocuk istemez.
40 YorumlaBu ne Kürt düşmanlığının yorumlara bak ne biçim insanlarınız Kürt diye yaşamaya hakları yok mu Kürt diye cahil ve terörist olmak zorundamılar elinizde kalsa kürtleri bir kaşık suda boğacaksınız lafım yorumcuları helal olsun bide osmanlı torunuyuz diyosunuz padişahlar bu ırkçılığınızı görse mezarda ters dönerler yüz olsun size
33 YorumlaTürkiyede azınlık olmamak ve ileride kurulacak kürt devletine nüfus sağlamak için. Bunu söyleyen kişi bir ortamda benim de kürt olduğumu zannedip söylemişti. Bütün Kürtleri genellemek lazım ülkesini seveni insanlarda çok. Ama bu bölücü olanları ortadan kaldırmak lazım.
20 Yorumla
+1 yılO biarzda aile yapisindan oluyor ya adamlarda sadece cocuk fazla olsun derdi yokki kadinda fazla olsn amaci var cogu senn benim gb hayati guzel sekilde yasamamis aileleri sosyal ortam gormemislerki oda napsn eve geliyo yazzik kadndan cikariyo acisni hepsi deyil yanlis anlasilmasn
01 Yorumlaşu sosyoloji mahrumu insanların dediğinde ziyade bişiler söylemek istiyorum kürtler geçimlerini geçmişten bu yana toprağı işleyerek sağlamışlardır kabul edersinizi ki bu zor bir iştir tek kişi ile yapılmaz çocukların belli bir yaştan sonra yardımı düşünülerek zamanın şartları içinde buna bir aile planlaması dene bilir bu uzun süreler böyle devam ettiği için çok çocuk bir kültür anlayışı olarak yerleşmiştir
10 Yorumlaöyle şey yok kürt erkekleri çok cocuk ister şimdi şöyle birşey var köyde yaşayan insanlar tıptan bihaberler yani adam karısıyla ilişkiye girmek istediği zaman çocuğunun olmamasını istese bile prezervatifi bilmiyor dolayısıyla bodozlama dalıyor şöyle zihin yapısına sahip insanlarda var çocuğum erkek olsun ne kadar çalışırsa o kadar gelirimiz artar diye düşünenlerede var tabi.
02 Yorumla- +1 yıl
Prezervatif batının köylerinde var mı? Prezervatiften bihaber insan falan yok. Hayatınızda kayserinin doğusuna gitmeyip lütfen atıp tutmayın ya. Köyde yoksa da en yakın kasabada eczane var ve prezervatif mevcut. Neden sallıyorsunuz ki. Çocuk yapmak istemezse yapmazlar bu kadar basit
He lan, ben misal 15 tane istiyorum, siz Türk erkekleri neden istemiyorsunuz?
Hasta mısınız lan? Allah aşkına iftar yapayım derken arada beyninizi de mi indirdiniz midenize?20 YorumlaKürt erkekler çocuk yapıp sokağa atar yani ne halin varsa gör misali ben bizzat vanda yaşıyorum durum bu ve çocuk çok olunca ilgi azalıyor kürtlerde ilgisizleşen çocuklar ise keko ya da mıtrıp oluyor ya da tinerci vesayre. Türklerde durum daha farklı 2 3 çocuk yaparlar ama onların geleceği için çok uğraşırlar ve çocuklar genelde güzel bir hayat yaşarlar. Bu durum türk erkeklerinin Zekice davrandığını gösteriyor.
00 Yorumla
+1 yılCahillik.. Adliyeye gittiğinde dikkat et sanıkların çoğu kürt asıllı vatandaşlarımızdır. Bilincsiz cocuk yapmak onlara yeterli derece de bakamamak onlari ileri de illegal yollara sürüklüyor. Hırsızlık , gasp , torbacilik ve terör..
01 Yorumla
+1 yılBen fazla cocuk isteri. Ama bu egitimle ilgili bir sey ne geregi var bir tane yap cok iyi egitim alsin cok iyi bak onu birak zamanla onlarda anlarlar fakirlik bu yuzden gelmiyor mu
10 Yorumlane alakası var büyükşehirde yaşayanlar hariç nereye gitsem 4-5 çocuktan aşağı aile görmedim.. hem çok çocuğuda desteklemiyorum hele bu iktisadi düzende..
30 Yorumlaadamlarda kaygı yok asgari ücretle çalışıp 10 tane çocuk yapıyorlar nasıl güzel ben asgari ücret alsam evlenmeye korkarım
01 YorumlaDoğum kontrol sonucu bu
Doğuda kondom un varligindan habersiz kaç kişi var biliyonmu
Aklima su söz geldi: el gidiyor cezaya, bir taktiramadik kondom u rizaya00 YorumlaÇok çocuk iyi bisey mi sanki. Bakamayacagin çocuğu yapmayacaksin. Doğurup doğurup meydana salmakla anne baba olunmaz.
00 Yorumla
+1 yılHayır tam tersi gelenek değişti , bu konuyu bende Türkçülere başka bir dal üzerinden sordum fakat yanıtlanmadı. DUYARSIZLIKLARINDAN.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKürt babaları nekadar erkek çocuk okadar eve para getiren adam ne kadar kız okadar başlık parası bir anlamda işi ticarete dökmüşler Türk babası cocuğuna veya cocuklarına iyi bir gelecek için bakabilecekleri kadar çocuk yapıyor
01 Yorumlayok öyle bişey D: zamanında korunmadan yapılan seks sonucu ya da ne kadar çocuk o kadar sağlam irade diyen zihniyetin sende oluşturduğu saçma bir bilgi olmuş :D
10 Yorumlaçünkü çocuk 14-15 yaşına gelince direk olrarak inşaata gönderilir alınan para babaya verilir. Kızlarda aynı yaşlarda kocaya verilir başlık parası alınır.
00 Yorumla// Ben oyle degilim cocuk isterim hatta en buyuk hayallerimden birisi.. Ama kizlardan da istemeyen cok artik //
10 Yorumla
+1 yılDoğuda kızım adamlar Televizyon yok. İnternet yok. Telefon yok. Bar yok. AVM yok. Adamlar sabah 11-12ye kadar tarlada sonra evdeler adam sıkılır tabi bütün gün iş yok güç yok :D asdasdasd
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyetısme tarzı artı bılınsızlıkten okadar cocuk oluyor okadar cok cocuk ıstemelerınden deyıl yanı cahıllıkten oluyor.
00 Yorumlakimse çıkıp da "niye bu kadar gerizekalı var" diye sormuyor
20 Yorumlakürt türk ayrımı neden yapmaktasınız anlamam temiz biriz
30 Yorumlaçünkü para aile büyüğünde toplanır 8 cocuk yapsa hepsi 1000tl maaş getirse ayda 8000 tl yapar baba parayi denkler. bu yüzden hepsi zengin sayılır :)
00 YorumlaRabbim kaza , bela vermezse en az 5 çocuk. en güzelidir.
03 YorumlaOnların şeyi hiç inmiyo anlaşılan sürekli Kalkik halde geziyorlar galiba :D
02 YorumlaNüfuslarını çoğaltmak istiyorlar. Ve bu biz Türkler için çok büyük bir tehdit
10 YorumlaEskiden öyleydi cahillik vardı ama şimdi öyle değil.
00 Yorumladoğum kontrol yöntemlerinden haberleri olmadığından
00 Yorumla
+1 yılBakabılcegınız kadarını yapın sonra cocukların hayatı zehır olmasın az cok onemlı degıl
00 Yorumla
+1 yıltakım kurucam dermişim :D saka bir yana bende kürdüm ama en fazla 2 tane. öyle düşünüyorm yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElif sen bana rastlamamissin daha önce gel kollarıma aşkım bende senin gibi birini bekliyordum
00 YorumlaKürtler dağa adam gönderecek de ondan
22 YorumlaNe güzel nüfusu gencleştiriyorlar )))
10 Yorumlacehalet... ne kadar cocuk o kadar ıyı!!
00 YorumlaKürt erkekleri kondom'un icadından habersiz afds
00 YorumlaBunu onlara sormak lazım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılEğer kadınım dayanırsa 10 a kadar yolu var ;) :))
07 Yorumla- +1 yıl
Türk kadınları dayanıksız oluyo Kürtlerden mi evlensem acep ;) :D
- +1 yıl
Sen nerelisin? ;) :D :D
- +1 yıl
Hımmmm... Siz dayanıklı oluyormusunuz? o_O
- +1 yıl
TR den nerelisin?
+1 yılben 4 tane istiyorum ama evlenmeyi düşünmüyorum :)
02 Yorumla- +1 yıl
:))))))))
Türk-kürt nüfusunu eşitlemek için
20 YorumlaSanırım gelenek ve göreneklerinden kaynaklanıyor.
00 Yorumla
+1 yılKorunma olayı orada daha icat olmamış:)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı. kürtler nufuslarını artırmak istiyorlar o yüzden
00 Yorumla
+1 yılSabah sabah lşaksdşlafsdşsdf
00 YorumlaAzınlık olmak istemiyorlar ;)
00 Yorumla
+1 yılsürekli seks yapıyo adamlar :(
00 YorumlaAsimile olmamak için.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnların amaçları farklı.
00 Yorumla
+1 yılGenellemeye bak.
10 Yorumla
+1 yılAşiret kuracaklar :)
10 Yorumlatoplumsal ilişkiler.
00 Yorumlakadına baglı tabiki.
00 Yorumla
+1 yılüremek için
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Neden Kürt erkekleri fazla çoçuk ister de, Türk erkekler istemez?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler