Duygularımızı dinledigimizde her ne kadar yaşantımızda güzel bir his bıraksada insan ilişkileri dahil sonu kötü bitebiliyor.
peki senin yaşantında mantıkmı duygumu agır geliyor.
peki senin yaşantında mantıkmı duygumu agır geliyor.
keske bende cogu insan gibi kalbimin sesini dinleyebilsem ama mantıgım hep duygularıma agır basıyo sonuc olarak her zaman mantıgımla gittim pişman mıyım ? asla. ama kendime de bazen haksızlık etmyo degilim. eger sadece duygularımla hareket etseydım bu seferde salak gibi olurdum. o hic olmzdı. o zaman mantık mantık mantık !
mantığımla hareket edince duygularıma haksızlık ettiğimi düşünüyorum..
sadece duygularımla hareket edince slk insan biraz düşünür diyorum..
önce duygularımı hissiyatimi kullanıp en son mantıkla olayı bağlıyorum
teşekkür ederim
duygu bence kafa uyuşması belli yere kadar ama aşk olmadan ne evlilik ne sadakat hiç birşey olmaz belli süreden sonra kavgalar incitmeler ve sonu hüsranla biten ayrılıklar belki siz atlatırsınız ama çocugunuz varsa onun hayatını mahvetmek baslı basına bir sorun
Cevap
1Cevap
mantığınla hareket ederdim ben.doğruyu mantığınla bulursan,ruhunda buna uyum sağlayacaktır zaten.duyguyu katma hiç :D
duygularımla ilerlerim ne zaman ki zarar verecek konuma gelir o zaman mantık ilk yardıma koşar ama başta herzaman duygu ön planda olur.
önceden duygularımdı şimdilerde aklımı kullanıyorum ... kalbim beni yanılttı
maalesef duygularım. mantığımı kullanmak isterdim bu konuda eskisi gibi
korkutuk asıkta olsam mantıksız yasamak bana gore degıl
Mantığımla hareket edebiliyorum çoğu zaman. İstisnalar olmadı değil.
Her daım kalbımın sesını dınlerım <3
Mantığımla hareket ederim ben
şu dünyada mantıklı olan bir şey söyle bana :D
kim mantıklı düşünüyor, bir şeyi ölçüp biçip davranıyor bu dünyada... mantık önemli ama mantığa yeteri değer verilmiyor. sevgilisi başkasıyla diye kendini öldüren var mantık bu olamaz
işi "duygu"ya bırakmak dünyanın en "mantıksız" işi
Beynimle hareket ederim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar