Kendini bulmak nedir?

Yazı yazmayı seviyorum. Son zamanlarda kendime vakit ayırmak, zihnimdeki düşüncelerdeki tasarıyı dinlemek istiyorum. İngilizce, Rusça ve belki İtalyanca öğrenmek istiyorum. Sonra otokontrolümdeki zayıflığı seziyorum ve kendime kızıyorum. İradesizlik ve iradede zayıflık göstermek fena bir şey olmalı. Muhtemelen Türkiye'nin en iyi yazarlarından biri olacağım hayırlısı ile inşallah ama alakadarlığımın olmadığı birçok canlı zihni bunu yadırgayacak. Oysa geleceğe iz bırakanlardan birine ait bir paragrafa denk geldiğinden bir ' haber yaşayacak.

Fakat mesele farklı. İrademi düzeltmek için kabuğumdaki çatlakları onarmak istiyorum. Bu süreçte hiç yüzünü görmeyeceğim ama benimle insani ve saygı çerçevesinde diyalog kuracak mektup arkadaşı istiyorum. Rica etsem benimle zaman, süreç, yaşam üzerine saygıyla muhabbet edecek insanlar bu sorunun altına kendilerine dair kısa alıntılar bırakarak yaşamıma renk katabilir mi?

Unutmayalım, şu an birbirimizin hayatına etki ettiğimiz yaşamı yaşıyoruz. Ta ki birbirimizin hayatına etki edemeyecek kadar kendi amellerimiz ile boğuşacağımız yaşama gidene değin.
Kendini bulmak nedir?