Kişilik & Karakter Sonunda pişman olacağınızı bildiğiniz halde yapmak istediğiniz herhangi bir şeyi yapar mısınız? Spadess Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Yoksa mantığınız ağır basar yapmaz mısınız? Ben genelde yaparım içimde kalmasından iyidir ))) Sonunda pişman olacağınızı bildiğiniz halde yapmak istediğiniz herhangi bir şeyi yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Pişman olacağımı bilsem de yaparım, yapmazsam daha çok pişman olurum. 1 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. İçinde kalıp dert olacağına dışarı çıksın mert olsun ✌️ 1 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Pişman olacağım şey ve yapmak şimdi duruma göre de değişir önemli bir konu varsa olabilir 1 0 Yorumla
sefkatlikol Takip Et Xper 7 Yaş: 117 , eic 41% +1 yıl Yanı yapmamaya dikkat ederim çok yapmak istersem başka 1 0 Yorumla
S8484 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl zewkine plan şeylerhep nefsin eline düştüğümüz şeylerdir 1 0 Yorumla
_Çavbella_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Yapıyorum çünkü ben malım😂 1 3 Yorumla Spadess +1 yıl Ahshwhsj mallık değil ya içimizde kalmasından iyidir Yorumla _Çavbella_ +1 yıl E pişman olacağımı biliyorsam içinde kalmaması lazım cdsfsdfz Yapmadaki sebep aslında küçük bir umit kırıntısı :// Yorumla Spadess +1 yıl Yanii öyle sanırım Yorumla
afrodizyakgibibişi Takip Et Xper 2 Yaş: 126 +1 yıl O an için aldığım haz daha önemli (başkalarını ihlal etmiyorsa) 1 0 Yorumla
Ervazin Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Yapman derim ama dayanamayıp yaparim sonunda pişman olacağımı bildiğim halde 1 0 Yorumla
shaed Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sonunda pişman olacağımı bildiğim halde sevdim 1 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zevkliyse yapılır sonra yaşanır pişmanlık 😎 1 0 Yorumla
cafecrown Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yani içimde bir huysuzluk var ise hiç bulaşmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Pişman olacağımı bilsem de yaparım, yapmazsam daha çok pişman olurum.
İçinde kalıp dert olacağına dışarı çıksın mert olsun ✌️
Pişman olacağım şey ve yapmak şimdi duruma göre de değişir önemli bir konu varsa olabilir
Yanı yapmamaya dikkat ederim çok yapmak istersem başka
zewkine plan şeyler
hep nefsin eline düştüğümüz şeylerdir
Yapıyorum çünkü ben malım😂
Ahshwhsj mallık değil ya içimizde kalmasından iyidir
E pişman olacağımı biliyorsam içinde kalmaması lazım cdsfsdfz Yapmadaki sebep aslında küçük bir umit kırıntısı ://
Yanii öyle sanırım
O an için aldığım haz daha önemli (başkalarını ihlal etmiyorsa)
Yapman derim ama dayanamayıp yaparim sonunda pişman olacağımı bildiğim halde
Sonunda pişman olacağımı bildiğim halde sevdim
Zevkliyse yapılır sonra yaşanır pişmanlık 😎
Kafam güzelse yaparım
Yani içimde bir huysuzluk var ise hiç bulaşmam
Bende yaparım
kesinlikle yapmam