Ortaokuldayken ögretmenim beni azarlayip "sizin evde peynir zeytin bir sey yok mu? Niye surekli salcali ekmekle geliyorsun bu beslenme değil" deyip sinifin ortasinda azarlamisti. Lisedeykende arkadaslar beni aralarina almadilar. Grup grup takilir bende siramda tektim. 4 yil boyunca ayni hirka canta ve montla egitimimi bitirdim. Artik siniftakiler dolmustakiler ve sabahlari dolmustan okula kadar yurudugum yoldan gecen herkes karsilastigim herkes beni ezberlemisti. Acaba hakkimda ne dusunuyorlardi. Beni gorenler gormemis gibi davraniyorlardı. Lisedeki ogretmenler ise bana aciyorlardi. Mesela din kulturu hocamiz vardı surekli giyinik makyajli kizlara iyi davranir gulerdi ben ise erkek fatma mumelesi gorurdum. Bana oyle hissettiriyorlardi. Hep ağladim. Simdi lisede bitti. Hiç arkadasim olmadi yalnizim mezuna kaldim sadece evde kendi imkanlarimla calisip didiniyorum. Ozguvenim yok. Ablam ailem herkes yalniz ve caresiz oldugumu biliyor. Acıyorlar bana. İnsanlar neden boyle acimasizlar. Keske olsem dedigim gunler o kadar oldu ki. Gelen giden beni ezdi dalga gecti. Tanidigim kimseyi gormek istemiyorum. Cok keyifsizim.
Güncellemeler
+1 yıl
Beni azarlayip dalga geçti. Özgüvenim duştu tekrar ozguvenimi yerine nasil getirebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Butun yorumlar okundu sagolun👍💕
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar