Bu tip insanlara herhangi bir sorununu söylersin , o da bir şey mi? Ben bunu yaşadım diye başlar konuşmaya asfgfh. Senin anlattığın havada kalır , bir an da onun dert yakınmasını dinlerken bulursun kendini ahskfjh Sen ne söylersen mutlaka daha kötüsünü yaşamış oluyorlar asdfskhjd Senin adına üzüldüm deyip geçiyorum , modum düşüyor :/
Dert yarıştıran insanlara karış nasıl tavır alınmalı?
En yakın arkadaşım olduğunu düşündüğüm insana bi sıkıntımı anlattım onun sayesinde dert bile demeye utanıyorum nsjsjzj her neyse. Başladı ben şunları yaşadım sen şükret falan diye yahu ben taş değilim insanım illaki bişeylere üzülücem sıkıntı edicem bana moral vermek yerine benle dert yarıştırmasına gerçekten çok üzüldüm ve sinirlendim. Gerçek arkadaşlar dert yarıştırmazmış şimdi o benim gerçek arkadaşım değil mi?
Böyle insanlardan nefret ediyor, hatta tiksiniyorum. Arkadaş, eş , dost diye derdimizi anlatıyoruz üste çıkmak için yarış halinde taramalı tüfek gibi susmak bilmiyorlar. Bunlar herhangi bir tavrı hak etmiyorlar maalesef. Bir daha ne konuşurum, ne derdini dinler çözüm üretirim, ne derdimi söyler çözüm isterim.. bir daha asla diyaloğa gitmem, muhatap olmam. İnsanları kötü hissettirmeye adamış bunlar hayatını, fayda gelmez ancak negatif enerji saçar moral bozlarlar, sinirlendim.
Sert tavır alınmalı. Rahatsız edici derecede ise tavır koyulur. Ancak her insan benzer bulduğu sorunları anlatır karşı tarafa benim de böyle böyle oldu diye. Ancak tabiki ilk anlatan tarafıda önemsemiyorsa birdaha ona bişey anlatılmaz zaten