Her şey olacağına varır. Biri ya da bir şey sizin için doğruysa eğer, hayat o şeye ya da o insana sizi daima götürür. Bütün engellere rağmen o yolun sonuna varırsınız. O yolun sonu insana, her şeye değermiş dedirtir. Bunlar olur, olacak. Sadece biraz daha zamanı var sabır... Sabır ne güzel şeymiş.
Sabırlı bir yapım vardır. Sabrın sonu selamettir diye düşünüyorum. Bazı konularda sabretmeden sonuca ulaşmak zor oluyor. Bazen insan güzel sonuclari görebilmek için sabredip, beklemeli. O şekilde işler çok daha istediğimiz yönde gidebilir.
Herşey olacağından öte, kendince olması gerekene evrilir. Benim için doğru olanların artık önemi yok, hayat bahsettiğiniz gibi beni ya da onu bana getirmedi. Engeller büyük, sorumluluklar ise çok daha büyük. Bu hayatın getirmesi deyimini kendimizi kandırmak için kullanırız. Hani olursa olur, olmaz ise Zamane de İçeriz gibi... Çok sabrın sonunda bırakıyoruz herşeyi. Ve o limanlar sulara gömülüyor.
Sabır bende mevcut ama sınırsız değil ve dediğiniz gibi eşik bir kere aşılırsa sonu kıyamet oluyor bu güne kadar sadece iki defa yaşandı ve sonuçları beni dahil herkesi yıprattı...
Sabır çok güzel bir şey ama bazen sabırsız olabiliyorum, yine de başka çare kalmayınca sabretmek tek çözüm yolu olabiliyor, ne kadar sabredersek mükafatı da o kadar büyük oluyor
Ben olabildiğince akıllıca düşünüp sakinliğimi korumak adına çabalıyorum. Yani belli etmem sabrım tükense de dayanırım. Kimseyi incitmemek adına sükünetli olurum
Esasen sabırlı değilimdir de mecburen dişimi sıkıyorum her zaman. Görseldekinden uzak biri değilim, umarım hiçbir limanı yakmak zorunda kalmam ömrümün sonuna kadar:)