Sabır... Çok zor ama tercih edilmesi gereken en doğru yoldur. Öfke kontrolünde, istediğimiz birşeyin olmasını beklediğimizde, zor durumdayken çıkmak için sabretmek ve beklemek daha mantıklıdır. Hepimizde biraz sabır olması gerekir...
Sabırsızlık bizi bir çok şeyde hata yapmamıza yol açar yeterince beklemessek olması gerekeni bir an önce olmasını istersek pişmemiş kahveyi içmiş gibi sonradan yüzümüzü buruşturmak zorunda kalırız...:)
Şahsen ben çok sabırlıyımdır. Çatlıcak duruma gelene kadar sabrederim beklerimm... beklerim... beklerim... Taki yeteeerrr diyecek raddeye gelene kadar her konuda böyleyim peki ya siz?
Şahsen ben sabrederek çok şey kazandım buraya yazarak belki sığmaz bile. Ama bende her zaman biliyorum zaman veya sabretmek herşeyin ilacıdır.
Aslında biraz sinirli bir insanım ama çok şükürki sabrım da vardır ki bu kusurumu yok eder ama çok ama çok sinirlendiğimde ise sabır onun yanında hiçbirşey kalîr o zaman olacaklardan ben sorumlu olmuyorum. Ha şiddete asla taviz vermem, konu ne olursa olsun karşımdaki kim olursa olsun benim için en son seçeneklerden birtanesidir hatta seçenek bile saymam...
Aynen bende sinirli insanım ama karşımdakine belli etmem sabreder susarım beklerim patlama noktasına gelene kadar patldığım zamanda kötü konuşurum sonra karşımdaki neye uğradığını şaşırır :D Zora düştüğüm zaman bilirimki Allah beni sınıyor dua eder geçmesini diler yine sabrederim. Sabrederek bende çok şey kazandım ve iyiki kazandım dedim...
Sabır duruma göre değişiklik gösterebilir bebegim. Heyecanlı olduğun şeylere sabır gösteremeyizz çoğu zaman. Ama Hastalik, pisikolojik bozukluga neden olan sorunlar ve canimizi sıkan hemen hemen herseye sabir gosterebiliriz. Açı bakımından bu değisebilir tabisi. Bazen onda bile sabirsiz olabilme ihtimali olabilir. Lakin sadece bazen, fakat normalde hata yapmamak icin sabir etmek en guzlidir bu gibi olumsuz durumlarda. Özellikle kararlarimizda sabirin ve zamanin yeri cok onemlidir.
Yerine göre sabırlıyımdır. Bende bir sabır çizgisi vardır oraya ulaşan insanı gözümü kırpmadan asfalta yapıştırırım öyle ufak şeylere sinirlenmem ama saygı vs içerisinde yapılan herşeye sinirlenirim.
Az çok tahmin ediyorum daha önce senin sordugun bir soruda karşılaşıp bayağa konuşmuştuk açıkca dile getirmeyeyim burda naptın iyimisiniz herşey yolundamı?
Ben dusuncelerimi dedim o konu hakkinda kendisi de acikcasi pek o konuyu uzatmadi da sadece konusmak istemiorum bu konuyu kapattim kilitli kapilar ardina biraktim dedi. Bende tamam ozaman ama bunu bana engel gorme ben kararimda ciddiyim dedim. Peki ozaman kismet dedi
Dogru tabiki haklisin da kiz tam anlamiyla guvenmio bana hatirlarsan sana bir faceden bahsetmistim ya soyadi farkli die. Onu mesela soylemedi daha buda guvenmedigini gosterio
Kusura bakma şimdi gördüm yazdığını eee doğru bahsetmiştin inşallah altından bir çapanoğlu çıkmazsa üzülmessin eğer gerçekten sııfr güvense yaralarını sarmak sana düşüyor yapıcak başka bişeyin yok çünkü
Estf kusurlukbisey yok. Oyletabiki ben hazirim hani onu herseydeguvedirmeye elimden geldigince herseyi yaparim inancini saglamak icin. Ama cok yarali belli etmemeye calisio
En İyi Cevaplar