+1 yılVe şehrin yaşlılarından biri, 'Bize iyilik ve kötülükten bahset.' dedi.
Ve o cevap verdi:
'Yalnızca içinizdeki iyilikten bahsedebilirim, kötülükten değil.
Çünkü kötülük, kendi açlık ve susuzluğu içinde
azap çeken iyilikten başka ne olabilir ki?
Gerçekten de iyilik, acıktığında en karanlık mağaralarda bile
yiyecek arar ve susadığında kirli, durgun sulardan bile içer.
Siz, kendinizle bir olduğunuzda iyisiniz; bununla birlikte,
kendinizle bir olmadığınızda, kötü değilsiniz.
Çünkü parçalanmış bir aile eşkiyaların ini değildir;
sadece parçalanmış bir ailedir.
Ve dümensiz bir gemi, tehlikeli adalar arasında
amaçsızca dolaşır durur, ama dibe batmaz.
Siz, kendinizden bir şeyler vermeye çabaladığınızda iyisiniz;
Kendiniz için bir kazanç sağlamaya çalıştığınızda ise,
kötü değilsiniz.
Çünkü, bir şey kazanmak için uğraştığınızda, toprağa tutunan
ve onun göğsünde beslenen bir kök gibisiniz.
Doğaldır ki, meyve köke 'Benim gibi, olgun, dolgun ve bol bol veren ol..' demez.
Çünkü, almak nasıl kök için bir ihtiyaçsa,
meyve için de vermek bir gereksinimdir.
Konuşurken tamamen uyanıksanız, iyisiniz.
Ama, diliniz anlamsızca kekelerken uyukluyorsanız,
kötü değilsiniz;
Ve sürçen bir konuşma bile, zayıf bir dili güçlendirebilir.
Amacınıza doğru sağlam ve cesur adımlarla ilerlediğinizde iyisiniz;
Fakat oraya topallıyarak gittiğinizde de, kötü değilsiniz.
Çünkü topallayanlarınız bile geri gitmez.
Fakat güçlü ve hızlı olanlarınız, incelik gösterin
ve topal birinin yanında asla topalllamayın.
Siz, sayısız konuda iyisiniz ve
iyi olmadığınızda ise, kötü değilsiniz.
Sadece oyalanıyor ve tembellik ediyorsunuz.
Ne yazık ki, geyikler kaplumbağalara çevikliği öğretemiyor.
İyiliğinizin, üstün beninize duyduğunuz özlemde saklı
ve bu özlem herbirinizde mevcut.
Ancak bazılarınızda bu özlem, yamaçların gizemini
ve ormanın ezgilerini taşıyarak, büyük bir güçle
denize doğru akan bir sel gibidir.
Ve diğerlerinde ise, dönemeçlerle ve kavislerle yolunu kaybeden,
kıyıya ulaşmadan önce oyalanıp duran durgun bir ırmağa benzer.
Yine de özlemi fazla olanın, az olana 'Neden bu kadar yavaşsın,
neden duraklıyorsun? ' demesine izin vermeyin.
Çünkü gerçekten iyi olan, ne çıplak birine, `Neden elbisen yok? '
diye sorar, ne de evsiz olana 'Evine ne oldu? ' der14 Yorumla- +1 yıl
Emek verilmiş teşekkür ederim 😃
- +1 yıl
Rica ederim güzel insan 🙂
- +1 yıl
🙂🙂
- +1 yıl
🌹
En İyi Cevaplar
Bir kıssadan cevap vereyim mevzuyu iyi anla zamanında dervişin biri suya düşen akrebi kurtarmak istemiş çevresindekiler aman o akreptir sen iyilik etmek istersin ama o sana zarar verir anlamaz iyilikten der derviş dinlemez elini daldırır ve beklendiği gibi olur sokar etrafındakiler alaylı ifadelerle biz demedik mi modun da yanına gelir dervişde onlara der ki o akrep onun fıtratında sokmak vardı bense insanım benimkindede merhamet etmek var Akrep fıtratından vazgeçmedi gereğini yaptı bende İnsanım neden ben fıtratımdan vaz geçeyim demiş Bu hikayeyi bildiğim günden beri pislik insanları umursamıyorum benim bir karakterim bendim var ben buyum bir başkası değil gidip bende p*ç olayım desem ondan ne farkım kalacak Bırak P*çlik ona kalsın ADAMLIKDA BANA
24 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel yazmışsınız
Ama iyi olmak çok üzücü değil mi bıktım kırılıp incinmekten - +1 yıl
Öyle bizim yapmamız gereken akrebin sokmasına müsade etmemek temkinli olmak ve yaptıklarımızı bir başkasını memnun etmek için değil kendimiz için yapmak hayrıda iyiliğide ve amacımız insanların rızasını kazanmak değil Allahın rızasını kazanmak olsun herşeyin gerçek mükafatını o verecektir
- +1 yıl
Çok doğru ama ben kötü olmak istiyorum üzülen değilde üzen olmak istiyorum😕
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen kötü olmak değil insanların daha düşünceli anlayışlı kibar olmasını istiyorsun. Çünkü gerçekten kötü olmayı istersen soru sormak yerine kötü olursun... şu an bu soruyu kırıldığın için soruyorsun içindeki hüznü sadece duygusuz ruhsuz kaba saba olmanın dindirecegini düşündüğün için soruyorsun. Senin kötü olmak gibi bir derdin yok tek istedigin değer görüp mutlu hissetmek bence...
85 Yorumla- +1 yıl
Bencil biri olmak istiyorum sadece kendimi düşünmek istiyorum ://
- +1 yıl
Olucam deniycem
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılSırf seni kırdıkları için ve aşırı üzüldüğün için sende insanlara karşı kötü olmak isteme aksine onları mutlu et kırma dünyada harbi iyi olan ve kırılmayı hak etmeyen birçok insan var kısaca tam tersini yap daha çok çabala kırılan kalpleri onarmaya çabala ve hak edene değer ver elbet kırılıcaksın elbet üzülüceksin bu dünyanın kanunu bunu değiştiremeyiz zaten şu an senin dediğin gibi kötü olmak insandan insana geçen bir şey birisi çok kırılınca o kişinin duyguları köreliyor ve insanları önemsemiyor iyi halinden eser kalmıyor somsoğuk birisi oluyor ve insanların kırılıp kırılmaması umurunda olmuyor bu yüzdende onlarıda kırıyorlar ve kırılan insanda bu aşamaya geliyo böyle olmana izin verme çabala :))
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u +1 yılKötü biri olma. sana kötülük yapanlara hak ettiği gibi davran yeter. ben öyle yapıyorum. mesela birine güvenmiyorum ta ki bana güvenene kadar. ya da birine iyi davranıoyrsam iyi davrandığı içindir. yani kısaca ayna gibi ol karşındaki sana nasıl davranırsa öyle davran böylece hem kötü olmamış hemde herkese gerektiği gibi karşılık vermiş olursun. İnsanlara iyi davranmak işe yaramıyor. o kadar basitler ki en ufak bir iyilik karşısında senin o iyi niyetini alıp çöpe atabiliyorlar.
28 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyorsunda ben böyle azıcık bencil biri olmak istiyorum mümkün değil mi böyle bişey😕
- +1 yıl
Sanırım değil. çünkü o senin içinden gelir yani sen bencil olmak istiyorsan muhtemelen yüreğinde bencil olmayan iyi bir insan var. o yüzden kötü olmaya çalışma bence. :)
- +1 yıl
Ama cidden çok üzülüyorum kırılıyorum insanlara iyi davrandıkça dahada çok arsızlaşıyolar kötü olursam üzülmem belki
- +1 yıl
Biliyorum bende yaşıyorum bunları haklısın. insan iyi davranınca aynı iyiliği göremediği için üzülüyor. Gereğinden fazla iyi davranmamayı dene ve üzülme
- +1 yıl
Insanlar o kadar düşünmeden kaba ve kırıcı oluyolar ki üzülmemek elde değil
- +1 yıl
Evet haklısın Umurlarında bile değil kırıcı olmak en kötüsü de bu umarım daha fazla kötüler denk gelmez
- +1 yıl
Umarım🙏🙏
- +1 yıl
🙏🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yıliyi veya kötü olmak insanın elinde olan bişey değil... hayatta her zamam direksiyonu tutamazdın, istesende mümkün değil zaten insan kendisini kontrol edebilen bir varlık değil... bırakmak gerekir zaman zaman bıraktıgında kendi kendine yolunu bulur... o yol iyi veya kötü seni sen yapan şeylerdir bundan kaçamazsın... çok konuşan sır saklayamayan biri kendini ne kadar tutarsa tutsun konuşur bir yerde... çıkarcı bir adam ne yaparsa yapsın kafasındaki tilkilere uyarak hareket eder... hırzsızlık kanında varsa çalarsın korkuların ortadan kalktıgı ilk fırsatta calarsın... zalimlik varsa kanında ne kadar ugraşsanda zulmüne ugrar birileri...
10 Yorumla
Kötü biri olmak sana çekici veya şahane gelebilir ancak durum ne yazık ki dışarıdan göründüğü gibi değildir kötü birine bürüncek olmak sana çevrendeki insanları kaybettirir eğer bunu göze alıp hâlâ kötü biri olmak istiyorsan dur ve etrafına iyice bak zaten kötü çok bu dünyada fakat kimse onlardan memnun değil sen hiç "-aa çok kötü nr kadr güzel diyen birini duydun mu? adım kadar eminim duymadın neden? çünkü ikisi zıt bir kavram ve kısacası kötülük sana herzaman kaybettircek ancak iyilikte herzaman kazandırmayacak buna rağmen iyi kalmayı başarabilen insan herzaman çekicidir.22 Yorumla- +1 yıl
@griselda bende senin gibi insanlar hakkında böyle konuşmak İstiyorum tanımadığın insanlara mal demek istiyorum kötü bencil olmak istiyorum Mal
Kimseye deger verdigini hissettirmiyeceksin,
Kimseye ederinden fazla baştacı yapmıyacaksın,
Herkese yeri heldiginde kapı orda demesini bileceksin,
Gerçekten birine çok değer versen bile ona ne kadar çok değer verdigini apssettirmeyeceksin,
Soğuk davranacaksın,
Herkese her sorununu anlatmayacaksın,
Kendine kimseyi samimi görmeyeceksin,
Dilini sivrilteceksin
Sözlerini bileyeceksin...32 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim deniycem
Sivri dilli olduğumu düşünüyorum zaten ama yetmiyor
+1 yılşabanın bir filmi geldi aklıma ya😂😂 Kötülerin daha uzun yaşadığını duyunca kötülük yapmaya başlıyodu, yoldan geçen yürümekte zorluk ceken amcaya bir tekme atiyodu adam birden tamamen yürümeye basliyodu fln😂 seninkide öyle olmasinda smxoxmdodmod
22 Yorumla- +1 yıl
Güldürdün ya😂😂
- +1 yıl
direk aklima geldi😂😂
+1 yılBen yakında olacam az kaldı kanını skeyim bu insanların.
164 Yorumla- +1 yıl
Benide al yanına nasıl kötü oldun tavsiye ver azcık
- +1 yıl
En zayıf yerlerinden vuracam hepsini kendi derdinden beni unutacaklar
- +1 yıl
şu an kafam dolu düşünemiyorum
- +1 yıl
Peki://
+1 yılKötü olmanında bir yerde sana geri döneceğini'de unutma. Yapılan her kötülük karşılıksız değildir. Hepsi birikir bir gün karşına çıkarsa bu sefer pişman olursun. Sadece kişiye göre muamele yapmayı öğrenmelisin. Herkesin her dediğine kulak verirsen zor işin.. Bazen duymamazlıktan gelmeyi, geçiştirmeyi öğreneceksin. Tabi bu zamanla olacak birşey. Ben şimdi sallamıyorum kimseyi. Ağzı olan konuşur. Mecbur değilim ben hereksin her dediğini yapmaya. He he tamam diyip geçiyorum. Kafa rahat..
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/Z3RmMz74WgsÖnüne gelene kötü davran, döv, yoldan geçene tekme at. Kötülük yapayım derken iyilik yapıp da hayır duası alma 😀
0:49-1.35 arası izle13 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Benden kötü olmaz ki denedim
Sonra aklımdan çıkmıyor😕 - +1 yıl
İyi olana iyi kötü olana ters ya da soğuk davran, çevrenden uzak tut. Bu işe yarar 🙂👍
+1 yılKötü arkadaş çevren olusun. Kötü bulduğun şeyleri yap, kötü olduğun karakter özelliklerine sahip ol.
Kendini düşün sadece, başkalarını sevme, küfür, sadece kötü yanlarını gör başkalarının, kendini de sevdirme21 Yorumla- +1 yıl
Deniycem
Teşekkürler
+1 yılOlamazsın. Içinde bu yoksa ne yaparsan yap yine aynı saf olmaya devam edeceksin. Bu arada bizim bir dostumuz vardı, lonely olan, gitmiş 😶
312 Yorumla- +1 yıl
Tanıyamadım sizi
- +1 yıl
Kullanıcı adımı hatırlasam keşke 😄
- +1 yıl
Grikentlii
- +1 yıl
Evet. Nasıl bildin ki🤐
- +1 yıl
Sen niye gittin ki
- +1 yıl
Benim canım çok fena sıkkındı ya. Sonrasında bir sürü mevzu oldu bir bilsen.
- +1 yıl
Anladım ikiniz beraber gittiniz 😉
- +1 yıl
Hadi ya. Yokluğuma dayanamadı galiba 😄
- +1 yıl
Bilemiycem artık
- +1 yıl
Yok yahu. Onun bir manitasi vardı. Onla mevzuları oluyordu. Muhtemelen onun yüzünden kapattı gitti. Readyrokie mıydı ne
- +1 yıl
Beni ilgilendirmiyor onların meselesi😃
- +1 yıl
Beni de😄
+1 yılKötü biri olmak yerine kötüsavar biri ol. Mesela masumu felan koru. Sadece kendini düşünme. O zaman daha iyi hissedersin bu kötüler konusunda. Ayrıca olmaz senden kötü felan bee.
17 Yorumla- +1 yıl
Niye olmaz ki
Ben azcık bencil olmak istiyorum bu bile yeterli benim için - +1 yıl
Yok bee. Bencil insan doğuştan öyle oluyor. Sen kaldın yine kötünün iyisi kenks. Merak etme hepimiz öyleyiz. Hahaaayy. En meleğiniz benim ama.
- +1 yıl
😀😀😀
- +1 yıl
Kardeşş bu soruyu süper soru seçmişler içimde ukde kalır yazmazsam. O kadar mantıklı sorular geliyo bu ne ya seçmişler? Üzerine alınma kuşum ama haksızlık cidden.
- +1 yıl
Yani bencede haksızlık soruyu seçen kişi bana moral olsun diye yaptı herhalde🙂
- +1 yıl
Eh olmuştur inşallah kötü olmak istiyorum diye tutturmazsın artık. Ben aranızdaki melek olarak bunu hiç desteklemiyorum zaten. Hahay.
- +1 yıl
İllahii🤭
Kötü biri olma sadece çevrenle olan bağı kopar milletle uğraşacağına gizemli ve yalnız biri ol bu seni daha ilgi çekici yapar ve bir zaman sana yüz vermeyenler bir anda senin kölen oluverir
23 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ya şimdi yüz bulmamakla
Bu siteyi kastediyorsan benim kimseyle bir münasebetim yok kimseyle doğru düzgün tanışmıyorum bile bir iki kişi dışında - +1 yıl
Azcık bencil bile olsam yeterli benim için
Kötü olmanızı gerektirecek bir durum yok tamamen etki tepki. kendinizi sorgulayın ben neyi neden yapıyorum böyle muamele görüyorum. tarz ve tavrınızı değiştirdiğinide herşey yoluna girer
12 Yorumla- +1 yıl
Insanlar çok kırıcı ve kabalar
+1 yılHerkese gerektiği gibi davranmak değer vermek gerekiyor
Kötü biri olmak istiyorsan kalbini merhametini vicdanini çöpe at..36 Yorumla- +1 yıl
Denerim zor ama deniycem
- +1 yıl
Kötü olmak çözüm degol ki kötü olunca sadece kötüleri Kırmayacaksin iyilerede zarar vereceksin en iyisi herkese hak ettiği kadar değer vermek
- +1 yıl
Ama bıktım üzülmekten kırılmaktan kötü olursam belki bu kadar üzülmem
- +1 yıl
Kötü olursan belki uzulmezsin ama daha çok şey kaybedersin bak en iyisi umursamaz olmak seni kıran üzen oldu mu karşındaki kişiye bir dusun zatrn tüm kötü huylari aklina gelecektir ve deki bumu beni uzuyor bumu beni kırıyor yani karşındaki kişiyi seni kırabilecegi uzebilecegi kadar umursama
- +1 yıl
Anladım teşekkür ederim seninde gerçekten iyi bir insan olduğunu düşünüyorum keşke herkes böyle olsa... anlamıyorum bir insanı kırdığınızda elinize ne geçiyor
- +1 yıl
Rica ederim ve Teşekkür ederim bazı insanlar böyle işte oda onların ayibi eksiği
Haklı bir isyan. Bende merak ediyorum neden böyle? Ama sırf arsızlasmaya meilli insanlar icinde değişmeye değer mi 😅
13 Yorumla- +1 yıl
En azından üzülen ben olmuycam bencil biri olmak istiyorum ben😕
- +1 yıl
Benim hayatıma hiç doğru biri girmiyor ki😃
Öğrendikten sonra bana da öğret. Zaten biliyorsa bu hayatta iyilere oluyor. Yıpranıyoruz ziyadesiyle...
11 Yorumla- +1 yıl
Yok ya kimse bir tavsiyede bulunmuyor ki iyi kal böyle iyi diyolar
Böyle insanlar geldi soruya peki herkes iyise bizi üzen insanlar kim😕
+1 yıl
senden kötü kız olmaz maalesef tatlım
111 Yorumla- +1 yıl
Niye olmaz ki
- +1 yıl
Azıcık bencil olmak istiyorum o bile yeterli benim için gerçekten
- +1 yıl
başkaları için kendi karakterinden ödün verme, onlardan bir farkın kalmaz sonra.
- +1 yıl
Ama üzülmeketen kırılmaktan bıktım😔
- +1 yıl
seni üzen insanları hayatında tutmak zorunda değilsin ki, bu senin hayatın; senin seçimlerin.
- +1 yıl
Her yerde çıkıyolar karşıma
Böyle az biraz bencil olsam yeter aslında ama nasıl olucam bilmiyorum - +1 yıl
nerede çıkıyorsa yolunu değiştir, dediğim gibi karakter kolay oluşmaz, birkaç tane dangalak için bozma karakterini.
- +1 yıl
Peki teşekkür ederim ://
Üzülmeye dewamke - +1 yıl
üzülmene gerek yok, sen değil onlar üzülsün. adamlık herkeste olmaz tatlım bunu unutma, zor zanaat. kendinle gurur duy.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim keşke herkes böyle olsa😕
- +1 yıl
kendin gibi insanlarla da karşılacaksın, az da olsalar hala varlar tatlım. rica ederim :)
Olamazsın kardaş.. Bu yaradılış sistemin de bir çilmiş bir rol sen ezilcen onlar ezecek ki kasa günü kurtarsın :D
13 Yorumla- +1 yıl
Azıcık insanlara kötü davranmak istiyorum bir miktar bencil biri olursam bile değişecek herşey benim için off😒
- +1 yıl
Peki
Kötü olma kendine zarar. Hak edene hakettiği gibi davran. Hem kafan hem vicdanın rahat olur.
30 Yorumla
+1 yılBenimle ve @Teddmozby & @Cahilistanbiletçisi ile takıl
24 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten işe yarıycaksa takılırım
Çok ciddiyim ne olur benide kötü kalpsiz bencil biri yapın - +1 yıl
@AçarakŞah ben kötü olmayı senden öğrendim...
- Kişilik & Karakter konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılbu soruyu sorduğuna göre asla olamayacaksın çünkü o kötü dediklerin doğuştan o yetenekleri kazanmış gibi şerefsizler. edepsizce gelebilir ama hepsinin mk.
40 Yorumla
+1 yıl“Müminin yumuşaklığı o kadar ziyâde olur ki kendisini görünce ahmak zannedersin.” (Münâvî)
Böyle bir hadisi şerif var. İyi insan olmak, yumuşak huylu olmak kötü bir şey değil. Onlar kalabalıklar ama yaptıkları doğru değil.10 Yorumla
+1 yılBağır, Trip at, eeeh yettiniz filan de. ya da direkt dal en iyisi
11 Yorumla- +1 yıl
Deniycem
- Kişilik & Karakter konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılValla bende olmak istiyorum eğer sırrını bulursan bana da lütfen yaz hatta ben gıcık olduklarımı öldürmek istiyorum o derece.
40 Yorumla
+1 yılSen kotu olana iyi oldugun icin kaybettin. herkesi kendin gibi gordun. bir tatli soze kandin aci ama gercek belki biraz daha anlam katsaydin kelimelere cumlelere..
2 defa dusunseydin Şu an ayni durumda olmazdin emin ol. kotu olana kotu olma hayatindan at iyileri tut o zmn farkinda olacaksin iyi niyetinin bosuna olmadigina10 Yorumla
+1 yılAzıcık kötü olmak istiyorum die bişey yok kardeşim. Kötü insanları gözünde büyütme emin ol onlarında senin gibi korkuları ağladığı yerleri, düşünceli tavırları vardır kötülük güzel bişey değil emin ol kendimden biliyorum. Çok insana zarar verdim kırdım onları incittim ne için milletin gözünde bir olmak için şu an hiçbiri hayatımda yok yani değmez sen iyi ol millet için değil kendin için.
10 Yorumla
+1 yılfosforlu adidas takımlarla kurbağa oturuşu yapıp resimler paylaş ""Bize tokat atana biz çiçek atarız ama mezarına." tarzı yazılar yaz resimlerin altına ve tebrikler artık sen bir zalımsın bir bedgörl
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aynen ben de kötü olmak istiyorum yıllardır ama olmuyor ya iyilik içimize işlemiş bir kere istesem de kötülük yapamıyorum :/
Bence gel biz sarılıp halimize ağlayalım :(10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,3b cevap paylaştı. İnsanlara kötü davran ama vicdanın el verir mi bilemem
12 Yorumla- +1 yıl
Denedim sonra aklımdan çıkmıyor gece yatağa girdiğimde sürekli düşünüyorum pişman oluyorum😔
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle kötü olmak istiyorum demeyle kötü olunmuyor kötü olmak istiyorsan o vicdanıni yerle yeksan edeceksin
20 Yorumla
+1 yılOlman gerekene acımayıp olacaksın. Ben haketmeyene iyi yüzümü hiçbir zaman göstermiyorum
20 YorumlaSeni bu soruyu sormaya itenlerle kötü ol. Dünya birkaç leşin yüzünden kararmamalı. Onların dünyaları kararmalı.
20 Yorumla
+1 yılÇünkü iyi davrandıkça insanlar kendilerini vazgeçilmez sanıyorlar. Taviz vermediğim asla da vermeyeceğim bazı çizgilerim vardır benim. Herkesten vazgeçerim de onlardan vazgeçmem. Kötü olacağına sende böyle yap.
10 Yorumla
+1 yılBeni tanısan iyi kalırdın çünkü, ne istediğimi sana söyler hayırdan anlayan çocuklar gibi susardım bir insan çocukluğunu unutmamalı ki geleceğe sağlam bakmalı.
10 Yorumla
+1 yılİçinden. gelsede karakter meselesi o dediğin yapamayan yapamıyor... hamurun mayalı. pogaca ise senden kuru kurabiye olmaz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 953 cevap paylaştı.
+1 yılBizim gibi iyi insan görmeye alışık olmadıkları için iyilikle saf salaklığı karıştırıyor insancıklarımız 🤷♀️
10 Yorumla
+1 yıldoğuştan gelen bir özellik o
sonradan olmaz üstüne yapışır kalır
biz hassas kalpliler için dünya bir cehennem10 YorumlaOnlar gibi olmaman seni özel kılan durum kötü ve bencil insanlardan çok var özel olmaya devam et :D
20 Yorumla
+1 yıl
Yere çöp atarak başla, aklına gelen tüm kötülükleri yap.20 Yorumla
+1 yılE buda onun arsızlığı olur benden birşey eksilmez effenim🤗😂
20 Yorumla
+1 yılBeni döverek bana söverek alıştırma yapabilirsiniz ben size hiç karşı çıkmam yavaş yavaş alışır ve zevk almaya başlarsınız
27 Yorumla- +1 yıl
Ciddiyim bu bir tekliftir?
- +1 yıl
Deneme tahtası olurum diyorsunuz yani
Olmaz ki sen bana bişey yapmadın tanımıyorumda ayrıca - +1 yıl
Yaptıklarınızın yerine koyun beni kafanızda ben deneme tahtasından ziyade öyle bir hayat arıyorum bunun için size yalvaradabilirim
- +1 yıl
Yapamam yaa kusura bakmayın
- +1 yıl
Yalvarırım lütfen efendim inanın mutlu olacaksınız? Bunu seveceksiniz sizi hiç üzmem inanın
- +1 yıl
Siz normal değilsiniz bence
Iyi geceler - +1 yıl
😪😪 peki efendim iyi geceler
+1 yılBana kalırsa kötü olma neden mi çünkü kötüler her zaman kaybeder can yakmak yerine gönül almayı dene sen her zaman yufka yürekli ol 😊
12 Yorumla- +1 yıl
Iyi olmak salaklıktır gelen giden vuruyor nede olsa bu iyi diye ama eğer kötü kalbli biri olsaydım beni üzmeye cesaret edemezlerdi
Yanlış mıyım? - +1 yıl
Evet bu düşüncen yanlış iyi ol ki sana bakıp kötüler utansın
+1 yılÇevrendeki kişi sayısını azaltma yoluna git kötü olamazsan depresyona girersin.
10 YorumlaHamurunda yokda nasıl olabilirsinki. seninki bir anlık. sinir öfke patlaması
10 YorumlaBir tane asker varmış, 10 kisiye yetecek gucteymis. Sonra 11 asker toplanıp bunu s*kmisler.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılİyi davranan kişi de arsızdır da ondan. Neticede muhatap sayan da sizsiniz. Arkadaşlarınız, sizin aynanızdır.
10 Yorumla
+1 yılKötü olmana değil kendini kötü insanların seni etkilemeyeceği konuma getirmene ihtiyacın var.
10 Yorumlaİyi kalpli bir insanın kötülük yapması çok zor. Yediğin kazıklar sonucu kabuğuna çekilirsin.
10 YorumlaIyi biri oldugunu kim soyledi ki belki zaten kotusundur
10 Yorumla
+1 yılçok kolay git birine kafa göz dal döv kanın tadını alınca kötü okursun ;)
10 Yorumla
+1 yılKadınlar zaten kötü. İyi erkegi harcar zarar veren e köpek olur
10 YorumlaBırak onlar kötü olarak kazansınlar sen yeterki iyi ol, kaybet. Kafana takmamayı öğren.
10 Yorumla21 yaşında kötü birisi olmak istiyorsan bu 21 yıl boyunca oluşturduğun karakterini çöpe atmak demek oluyor. Sence buna değer mi?
11 Yorumla- +1 yıl
Karakterimin canı cehenneme ben bencil insanlara kötü davranan biri olmak istiyorum (((
- Kişilik & Karakter konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılValla herkesle hafif mesafeni koru kafan ağrımaz. Sana verebileceğim en iyi tavsiye
10 Yorumla
+1 yılBende kötü biri olmaya çalıştım gerçekten kanımda kötülük olmadığı için çok vicdan azabı çektim. Yapma neysen öyle ol.
12 Yorumla- +1 yıl
Yapamıyorum zaten deniyorum deniyorum olmuyor pişman oluyorum kötü davranınca birine😔
- +1 yıl
Öyle boşver tatlım insanlar kötü diye sende kötü olmak zorunda değilsin. Unutma iyi olmak çok zordur kötü olmak ise çok kolay. Vicdanın nasıl rahatsa öyle takıl.
Haddinden fazla verilen her şeye birgün muhtaç olunur
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan sonrada n kötü olamaz. Sonradan iyi olunabilir ama kötü olunamyr
10 Yorumla
+1 yılHerkes siyah olursa beyazın ne önemi kalirki siyah değilmidir beyazı en güzel gosteren bırak kim ne yapıyorsa yapsın , bu gün birine teşekkür ederim , rica ederim diyorum kibar davranıyorum diye asiliyorum sanıyorlar bu onların kaybı benim değil.
10 YorumlaKötü olmana gerek yok kendini ezdirmemeyi kırdırmamayı öğrenmelisin
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 459 cevap paylaştı. Kötülük ve iyilik içten gelen bir şeydir sana bağlıdır. Ama yine de kendini değiştirme iyi olmak ayrıcalıktır.
10 Yorumla- Devamını Gör (88)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat