Cool olmak ile karizmatik olma arasındaki farklar nelerdir?
Detaycı yazalım, hangisi daha çekicidir? Hangisi Alfa erkektir?
Saygılar,
Detaycı yazalım, hangisi daha çekicidir? Hangisi Alfa erkektir?
Saygılar,
coolsan rahatsınıdr arkadasım. kasıntı yapmassın bi mekanda. hafif entellikte olcak tabi ama dojunu bilceksin.tikican yönüne doğru sapmıcaksın.karizmatk yakısıklı dğl ama az daha zorlasaymıs olcakmıs gibi bi durum. kızlara karızmatık erkekler daha seksi gelir daha erkeğimsi hissedilir.ama karızmatık erkekler ağırabi olur. tam bi türk erkeği anlcğın.sert mizaclı ama seklsi.sevglisini kıskanan tas fırın erkeği. cool erkekler kızların gözünde takılmalık erkeklerdır. vakıt gecırmekten zevk aldıkları bi partıye gittiklerinde hos vakıt gecireceği bi erkektir. ama uzun süreli ilşki düsünmez kızlar cool erkeklerle. biz korumacı erkeklerı severiz. karızmatık ama ağırabi. cool dğl.
aslında kızlar mesele değil. ben daha çok şunu merak ediyorum hani büyük marketlerde teknoloji bazen 2 adam karşılıklı konuşur sen onları dinlersin kulak misafiri olursun, yada restoranda eğlenceli gruba kulak misafiri olursun. oradaki adam ne yapıyordur ki sende o konuya kayarsın veya onunla sohbet etmek istersin? yani eğlenceli göründüğü için mi ? yoksa beden dilini iyi kullanıp mimikleriyle falan konuştuğu için mi
sanırım buda hazırda sohbet metaryelleri bulundurmamazı gerektiriyor. en azından kaliteli konular yada toparlama kısmı. bunun içinde çalışmak gerek sanırım :)
cool olmak demek bunu planlı yapmak demek.Cool insan yoktur hani bunu planlı şekilde kendini kasan adam vardır.
Karizma ise doğal hareketler ve ağırlık olgunlukla birleşse bile insan kendi karizmasını yaratmış olur.Ama planlı yapılan bi şey ise buna çakma kul diyoruz
Mesala oturduğu bi yerde mekanın sahibi gibi oturmak yada olabildiğince yayılmak, karşı taraflara nasıl bir izlenim verir. veya sen burger de veya bi başka yerde nasıl davranan biri dikkatini çeker?
mekana göre davranmak güzeldir.Burger gibi bi yerde 3 5 arkadaş gittiyseniz karizma peşine düşmene gerek yok zaten ortam makara olur daha sempatik görünürsün.Tek veya bi arkaşınla dah aelit bi mekana gittğinde işletme sahibi gibi oturmakta çok itici ağırlığın olucak belkide ulaşılmazı oynucaksın ama bu sefer planlı kasıldığın belli olur.
siyahgelinlik bugün biraz zamanını alsam olur mu acabaa 1-2 sorum var da :D
olar
mesala bi masada veya arkadasinla gezerken erkek arkadasin veya kız, restoranda yemek sırasında etrafına bakan bi erkek nasıl bi izlenim verir, rahat değildir tabiki göz atıyordur gibisinden. sadece masayla ilgilenmesi veya yemekle ilgilenmesi hakkında ne düşünüyorsun?
son sorum ise; birlikte gezerken onunla ilgilenmek, yani sonuçta yan yana yürüyorsunuz ve göz teması sıfır. önüne bakarak el kol hareketiyle konuşmak mı daha iyi yoksa direk sesli iletişim mi? Dışarıya hangi imaj daha iyi gelir.
bi kere benim yanımdaki erkek sağa sola çok bakarsa bu çok itici olur benle el kol hareketleri ile değil gözlerime bakarak sesl iiletişimle dialoga geçmeli.el kol hareketleri ofside.Kültürüne konuşmaısna önem veririm.Masadayken yemek yerken yemeğe veya ortama değil yemeği bahane edip benle muhabbet etmesi onmelidir
anladım tesekkurler son sorum şu hani dedin ya gözlerime bakarak sohbet etsin diye, ben sunu demek istedim yan yana yürürken konuşma şeklini
Cool adam ifadesiztir, uzaktır. Yanına yaklaşılmaz. Kimsenin de kolay kolay yanına yaklaşmaz. Alfa olması mümkün değil. Ama karizmatik öyle midir? Her ortamda yaydığı aurasıyla tüm dikkatleri ilgileri üzerine çeker. Hasetle, özlemle, arzuyla bakan gözler hep ona doğrulmuştur. Karizmatik candır.
Cool adam; BMW M serisinden indikten sonra insanların arabaya değil adama baktığı adam çeşididir.
(Yazar burada hafif bi gülümseme ile başını yukarı aşağı sallar)
Cevap
3Cevap
karizmatik adam alfadir :) cool adam soguk nevale olma cizgisinde kalip lider konumunda olmaz pek.
Hani ingilizler, bazen sohbet ortasında, okey i'm cool. der. Şimdi bu türkiyede ben rahatım mı demek sohbet ortasında? tam olarak ne anlama geliyor.
Bende böyle bir kelime kullanmak istiyorum aslında, ne olabilir bu? :)
Türkçe, hani sohbette bize karşı espri yapılır yada ne bileyim sataşılır hani :), bu durumda tarzı yansıtan sözler vardır. Mesala hakketen kelimesini kullanırım.
i'm cool kelimesini türkçeye nasıl uyarlayabiliriz. En basitinden yabancılar nasılsın sorusuna i'm good men, yada thanks cool diyor.
bu iki cümleyi uyarlarsak neler olur :) nasılsın sorusuna i'm good men and thanks i'm cool.
hahaha aynen öyle ya ingilizcede keliemler şiir gibi abi, :D
usta sen yoksa cool musun D;D;;D;DD;DdD;
cool rahat böyle bir kıza küfretse hoş karşılanacak tipteki insandır ki en nefret ettiğim şeydir... karizmatik de çekiciliği, albenisi olan insan tipidir
her karızmatık aynı zmnda cooldur ama her cool takılandan karızma bekleyemezsın
daha matematıksel ıfadesıyle; cool altkumesıdır karizma...ya da karizma kapsar cool
beni tanımış olsaydın cool,karizmatik ve yakışıklı terimlerini öğrenirdin (merhaba kızlar merhaba)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar