Bir taraf her zorluğun üstesinden gelirken, diğeri kötü tecrübeyle fazla karşılaşmadığı için daha bir iyimser, saf.
Hangisini olmak/olmasını tercih ederdin? Ve neden?

ben babasının prensesi olmadım hiç daha doğrusu olamadım küçücüktüm ailem bana bu geminin kaptanı sensin okuyup büyük adam olacaksın bir gün herkes sana hayran olacak ama zekana zarifliğine çünkü güzellik bir işe yaramaz derlerdi ne zaman ağlasam annem ağlama sil bakayım o yaşları onlar inci tanesi değerinde sen bir incini seni üzen birine verir misin demişti ben de çok haklı bulmuştum ve kimse için kendimi üzmedim beni üzmeye kalkanları ise sorma hepsi bir yerdeler şimdi beni üzmenin bedelini fazlasıyla ödediler küçükken çok ağlar ve üzülürdüm ama büyüdükçe insan içinden başka birini bir yıldız gibi doğuruyor sanki benim de öyle oldu çok çalıştım çok çabaladım en zarif en kibar ve en bilgili olmak için uğraştım çünkü düşmanı yenmenin tek yolu buydu yani savaşçı bir ruhum var ve ben o ruha bayılıyorum
Sevgili babacığım ilk adım atışım, ilk yaş günüm, ilk okul alışverişim, ilk mezuniyetim, ilk maaşımı alışım gibi özel zamanlarımda bir kez olsun yanımda olmadığı için, tüm güzellikleri kaçırdığı için, her düştüğüm zaman tek başına ayağa kalktığım için ilk seçenek diyorum. :) Anneme hayranlığım ve saygım sonsuz...
Annesinin savaşçı kızı :D Hayatımda her zaman savaşçı ruhlu kadınları sevmişimdir. Hayatta rolü her zaman aktif olmalı kadının. Bu zamanın içerisindeyiz. Kadının toplumda geri planda kaldığı gerici dönemleri atlattık. El üstünde tutulmuş prenses ise brujuvanın prensesi değilse onada saygımız var. Onuda topluma kazandırırız gerekirse :)
Bana karşı minik prenses olsun başkalarına karşı savaşçı olabilir.
Cevap
42Cevap
İkisi bir arada olanı var mı 🤭
Evet
Ben güçlü olan olarak büyüdüm. Erkek gibi derlerdi , ama bu çocukken iyiydi , başedemediğin sıkıntılar olduğunda kötü. Çünkü ben bunu nasıl halledemem psikolojisi nedeniyle özgüvenin dşüyor bir anda tüm gücünü kaybetmiş gibi oluyorsun.. Ama prenses olmak da istemezdim açıkcası , çok itici
Bu devirde savaşçı olmalı kızlar. Kendilerine sahip çıkıp bir prense ihtiyaç duymadan ayaklarının üstünde durabilmeli.
Savaşçı candır kılıç tutmasını bilmeli bir kadın. Kılıç (güç) anlamında kullanılmıştır.
Kızım savaşçı prenses olarak yetişiyor. Oğlanlarla top oynayıp gelip evde sofrayı kuruyor. İkisi de olsun diye uğraşıyorum. Ne şımarık prenses ne de kadınlığını umutmuş bir savaşçı. İlerde olacağı kadın her ikisini de barındırmalı.
Hiç şımartılan bir çocuk olmadım, babasının kursa yazdırdığı atlıokçu olan kızım ben. Kafam karıştı benim durumum burdaki genellemeyi çürüttü galiba :)
Güçlü birini sadece güçlü biri yetiştirebilir oğlak burcu babanın oğlak burcu kızıyım gücümün de şımarıklığımın da ayarı yok.
Kesinlikle güçlü kadın, sevdiğim bana sahip olmalı, bana hükmetmeli, beni feth etmeli. Onun gücü beni de güçlü kılar.
Hayat sadece savaşçı olmayı öğretti. Minik prenses olmayalı çok uzun zaman oldu. Hep aşılması gereken bir tepe oldu karşım da.
Annesinin savaşçı kızı bana bu profil daha cazibeli etkileyici ve çekici geliyor fazla naz ve naziklik daha sıkıcı ve yorucu bence...
Savaş çıkarmayıda, Barış ilan etmeyi de bilmek ve yerinde kullanmamak gerekiyor. Her iki kalıptan birine büründüğünüzde üzülme ihtimaliniz çok yüksek.
Annem aşırı hırslı bir kadındır ben babam gibi avare olmayı tercih ettim ama. Bizim aileden prenses çıkmazdı zaten, mıymırık sevmiyoruz ailecek.
Hicbir zaman babamızın minik kızı olamadık. Oldurtmadi. Bizde savaşçı
Anasinin savasci kiziyim ben dfssgs daha iyidir tabi
Babasının prensesi olsun hayatımızı onu mutlu edebilmek adına heba edelim.
Savaşçı kız olmak iyidir zira hayat tersiniii yaşatmadı..
Bir yandan güçlü olmasını isterim ama onu gerçekten sevenlerin yanında prenses gibi olmasını isterim
Hicbir zaman babamin prensesi olmadim heezaman qnnemin guclu kiziydim.
Babasının minik prensesi olmak her ne kadar güzel olsa da annesinin savaşçı kızı diyorum 😉
Savaşçı kız elbette.
Babasının minik şımarık kızını ne yapayım😄
Savasci oldum hep prenseslik nasil bilemiycem o yuzden annesinin savasci kizi diyorum.
Yeri gelince savaşmasını bilmeli. Babasının prensesi hep nazlanmak ister 🤷🏻♀️
Asla prenses olmadım. Hep savaştım hala savaşıyorum. 😏 Keyifli geceler.
Ikisinin ortası iyidir. Tek bir seçenek yeterli değil...
Ikisininde iyi yönleri vardır. Biri daha ponçikdir biri daha mağrurdur. Zevk meselesi.
Annesinin savaşçı kızıyla hayatın zorluklarına omuz omuza karşı gelmek isterdim.😏
Ataerkil bir Dünya'da kendi ayakları üzerinde duran, savaşçı ve asil kadınlara her zaman hayranım...
Savaşan ve idealleri olan kadına hayranım.
Annesinin savaşçı , babasının minik prensesi olan kızı iyidir. Çünkü baba olmak böyle olmasını istemeyi gerektirir. Her baba kızının gerektiğinde güçlü olabilmesini ama kendi nezdinde ise hep minik prensesi olarak kalmasını hayal eder. ❤
İkisinin tam ortasıyım. Güçlü tarafım daha ön planda olsa da o prenseslikten kurtulamıyorum.
Savaşçı olan kadınları tercih ederim. Kimseye eyvallahı olmayan özellikle. Duygusal olanlardan çok zarar gördük, duygularına göre yaşayıp kalp kırmaya bayılırlar.
Babanın prensesi olsanda belli bir süre sonra savaşçıya dönüyosun..
Savaşçı olan her zorluğa göğüs germeyi bildiği için en ufak zorlukta bırakıp gitmez. Minik prensesler konfor alanını terk etmeye bile cesaret edemezler
Küçük yaşımdan beri savaşçı kızım. Çok iyi değil küçük yaştan itibaren ama hayata daha güçlü başladığıma eminim..
Babamın prensesi olmak istiyorum. Diğeri çok yorucu
Hayat hakkında bilinçli yetişmesi önemli tabi aynı zamanda hayatın güzel yanlarınıda kaçırmamalı
Savaşçı kızı..
Hem güçlü hem de duygusal bir yanı olmalı..
Annesinin savaşçı kızı
Savaşçı olmak iyidir 🌺
başka seçenek yok mu?
en iyisi kocasının karısı..
Babasının minik prensesi
Babasının minik prensesi
Kadın dedıgın zarif olur
Savaşçı kız iyidir bu hayat prenses kızları harcar
Annesinin savaşçı kızı
Mumkunse savascı olsun kızlarımız🌟
alalım bir kılıç ustası
😊 annesinin savaşçı kızı.