Mutlu olmak için programşamadık sonuçta, eğer öyle olsaydı sevinç üzüntü mutsuzluk gibi hislerimiz olmazdı.
Neden herkes mutlu olmak için çabalıyor belki mutsuz olmamız daha evladır.
#Uyumsuzca

Insanın en temel ihtiyaçlarından birisidir mutluluk. Mutlu olamama hali bir yerde mutsuzluktur ve mutsuzluk ta stres gibi şeylere sebep olup insanın benliği ve sağlığına zarar verecek yaşamını olumsuz etkileyecek etkenlerdir. Bir çeşit savunma psikolojisi gibi
Kraalllll 😎
Eyvallah yeğen 🤣
Mutlu olmak demek aslında sağlıklı bir ruh hali ve sağlıklı bir bedeni de beraberinde getirir. Üzüntünün çeşitli organlara bile zararı varken mutluluğun ne gibi bir zararı olabilir ki? Mutsuz olduğunda beraberinde psikolojik problemler, günlük hayat adapte olamama gibi pek çok olumsuz olayı da beraberinde getiriyor. Mutlu olunca yapmamız gereken şeyleri yapıyoruz, insanlar ile ilişkimiz daha olumlu oluyor gibi gibi...
Acı çekmeden mutluluğun kıymetini anlayamam diye düşünürüm hep aslında bu böyledir.
Dibi göreceğiz ki yukarının kıymetini bilelim :). Hep mutlu olmak diye bir kavram olduğuna asla inanmam. İçinde mutluluk olmayan nerde arasa boş. Ama hayat zaten iyinin içinde kötülük kötünün içinde iyilik değil midir. Fakat gene de acıya nazaran mutluluk elbette çok güzeldir.
Harikaydı. 👏
Mutlu olduğumuz zaman sanki herşey yolunda gibi hissederiz aslında acıdan geçtiğimiz her an daha güçlü oluruz ama farkinda olmak işimize gelmez.
Eig gelmiş 👏
💃💃😀😀
Cevap
17Cevap
Acı cektiren duygulari mi tercih edersin yoksa mutlu eden duygulari mi? Insan etobur olmasina ragmen neden ozellikle pismis olan eti yer? Herseyin temelinde iyi ve kotu ayrimi var. Insan da iyiyi secer hep. Olay bu.
Güzel yorumdu.
Çünkü mutluluk demek sağlık demektir. Mutluluk demek zindelik demektir.
Mutluluk demek enerji demektir.
Mutluluk demek sağlıklı bir beyin ve sağlıklı bir demektir.
Mutsuz insan strese girer hastalığa daha yatkın olur depresyona daha yatkın olur Hatta ve hatta Bazı insanlar mutsuzluktan dolayı intihara daha çok meyilli olur.
Mutsuzluğun Neyi hayırlıdır söyle bana neresi faydalıdır
Kafamda deli sorular 🤪😅
Offf uyumsuz. Yaşa keyfine bak kanki😛
Haklısın takacağım 🥰
Allahta diyor ya, senin hayır gördüğün de şer vardır.. Bizim için iyi olanı biz bilemeyiz..
🙏👏👏👏
Cunku cogu iyi duygunun vardirilmak istedigi yer orasidir.
Ay çok tatlılar.. Bende ilerde böyle bir bebek evlatlık almak istiyorum inşallah 💓
Bu aralar popüler yıllar önce melankolinin övüldüğü devirler de varmış işte ilginç
Carpe diem çağındayız
Keder insanı kanser eder, duymadın sanırım. Ya bazen bu soruları aklınız boşluktayken mi buluyorsunuz merak ediyorum.
Zorlamı cevaplattın, yazma ıq.
Acgozlulukten mutlu oldugumuz zamanlarin bile farkinda degiliz zira insaniz gezegeni bile mutsuz ediyoruz
mutlu olduğunda vücudun seratonin salgılar bu sivi yorgunluğu depresifligi sıkılgan bir ruh halini engeller. kendini zinde ve iyi hissedersin 🙂
Hormonlarla alakalı bir durum bence, iyi hissettiren bir hormon olduğu içindir
Üç günlük dünya için üzülmeye değmez bence ondan
Cunki diger turlu bu dunya cekilmez bir hal aliyor
Onu elde etmesi daha zor
Ağlamaktan ve sevilmemekten yorulduğu icin
Çünkü en güzeli oda ondan
Kesin bir şeylere canın sıkılmıştır bizim mutluluğumuzu sabote etmeye gelsin demi seni gidi yengeç seni
Yok yaa aklıma takıldı, nerden biliyorsun burcumu 😂
Çünkü ben senin yıllar yıllar önce kayıp ettğin hamininenim
Yarın işin yoksa gel sohbet edek senin sohbetin iyi ya
Hatırlayamadım kusura bakma, iyi geceler
Ne kusuru be doatum sanada iyi geceler
Ne kadar saçma bir soru bu ya
Neden cavaplıyprsun ozaman, çek git.
Mutsuz mu olsunlar😒
Herkes bişeylerde şikayetçi. Farkında mısın insanlar mutsuz olmak için ne kadar çaba sarfediyor.
Kesinlikle öyle.
Mutluluk denince akla?
Mutluluğa kendimizi odakladigimiz için
Menfaatine gelen şeyler mutlu ettiğin için sanıeım
Ilginc
İlginç olan nedir?
Mutlu olunca mutlu oluyoruz çünkü
Evladını karıştırma
Neden üzgün olsunlar
Bu nasi soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?