Bazen küçük tebessüm bile yeterken, neyin arayışındasın..☕️

Bazen küçük tebessüm bile yeterken, neyin arayışındasın..☕️

Nedensizce mutlu olabiliyorum 😄 bazen insanlar "sen farklı birisin, keyiflisin hep" diyorlar. Bende "Ah siz bide içimi bilseniz" diyorum içimden 😢 ama yapacak bir şey yok 😄 Enteresan birisi olduğumu kabul ediyorum. Sanırım duygu kontrolünü çok iyi yapıyorum. Ağlamam gereken yerde gülmek gibi.
Mutluluk için neden aramıyorum hoş artık mutluluğu da aramıyorum yani illaki mutlu olmam gerekmiyor sürekli mutluluk diye bir şey yok ki hem nereye kadar polyanna değiliz ki dimi.
Durduk yere kim mutluyum der ki illa ki o mutluluğun sebebi olmalı Gülüyorsak bile hayırdır nedir bu mutluluğun sebebi diye soruyorlar sebepsiz yere tebessüm bile edemiyorsun herşeyin bir sebebi var.🤷
Cevap
10Cevap
Evet gerekir.. nedensiz bir şey yok çünkü bu hayatta. insan durduk yere ne üzülür ne de mutlu olur. mutlaka bu ikisinin bir nedeni vardır.
Tırtıl bile mutlu olmak için yeterli
Mutluluk neden gerektirmez. Nedene bağladıkça mutluluğu öteler insan.
Mutluluk sonuçtur. Neden gerekir. Sebepsiz mutluluk delilik, delilikte velîlikten gelir. O ayrı bir mertebe.
Sebepsiz yere mutlu olan kişide duygu durum bozukluğu olur genelde:) Bence nedensiz mutluluk olmaz.
Hayır gerekmez, nedeni biz uydururuz. Biyolojik olarak beden mutluluk hormonu salgıladığında biz bundan haberdar bile olmayız.
Neden gerekmez küçuk birseý'le bile mutlu olabilen biriyim. Cocuklar hayvanlar benim mutluluk sebebim iyi ki varlar
Neden gerekmez mutluluk kendi elimizde olan şeydir sen istersen heryer çiçek olur sen istersen heryer zindan olur hangisini istiyorsan seç
Küçük tebessümü bulamayanlar varsa olabilir şimdi hayat herkes için kolay olmayabiliyor.
Bize küçük mutluluğu bile çok gördüler be ağa yakalım 🚬
Bişeylerin sebep olması lazım mutlu olmak için
Ustalaşmadım hala.
Kendin ol bozulma yeter tatlim..
İnsan yeterki nasıl mutlu olacağını bilsin
Sakin ve çözüm odaklı olmak
Ne yapmak gerekir diye okudum pardon. Bence kısmen gerekir.
Tatile gitsem benden mutlusu olmaz.
Gerekmez. Saten bir anlık bişey mutlukuk..
Yok çay yeter sadece
hayirrr sabah kalkinca mutlu olunur
Gerekir neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?