Burada çok kişiye destek oldum ama simdi benim önerilerinize, tavsiyelerinize ihtiyacım var canlar?

O kada çabalamama rağmen hayatımda hiçbirsey yoluna girmiyor gücüm bitti bunaldim 1 yildir eski esimle ayrıyız daha yeni bosandik ve ona karşı hep kendimi savunmama rağmen su ara küfür bile etse cevap vermiyorum üşeniyorum resmen kendime olan saygım mi azaldi bilmiyorum çok neşeli sosyal biriyken simdi herseye ağlar oldum herseye rağmen güçlü biriydim ama artik tükendiğimi hissediyorum normalde keyif aldığım hicbirsryi yapmak canim istemiyor yemek yemek bile nefes almak bile zor geliyor yaşayan bir ölü oldum sanki ne yapabilirim eski halime geri dönebilmek için
Güncellemeler
+1 yıl
Eski eşim gerçekten çok yakışıklı biriydi gören herkesin rahatlıkla aşık olabileceği kadar hemde, bende onun görüntüsünü sevdim ve evlendim ama zaman geçtikçe içinden resmen pislik aktı hayatımda tanıdığım 3n kotu insan olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim, simdi ona bakınca içimde koskoca bir boşluktan başka birsey hissetmiyorum diğer taraftan da tipi iyi olmqsada karakteri gzuel olan insanlara aşık oluyorum hayranlık duyuyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Evlendikten sonra geriye karakterden başka birsye kalmıyor 3 yillik bir evliliğin sonucunda buraya böyle bir soru soran birinin size tavsiyesidir asla ama asla yalnızca dış görünüşüne bakmayın bunun sonu çok aci bitiyor çünkü
Burada çok kişiye destek oldum ama simdi benim önerilerinize, tavsiyelerinize ihtiyacım var canlar?