Kişilik & Karakter Burcunuza göre, en sevdiğiniz kokuyu biliyor musunuz? ReyaL1 Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yeminle benim ki doğru çıktı 😄 biri taze kesilmiş çim kokusu, biri de yağmur sonrası toprak kokusu Burcunuza göre, en sevdiğiniz kokuyu biliyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ukulelekukulele Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Yalan. Bir basak burcu olarak titizim doğru fakat kişisel bakim konusundada titiz olduğum için asla başkalarının yanında çamaşır suyu kokmam. 1 2 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Hoş bir davranış şekli olmazdı zaten Yorumla Ukulelekukulele +1 yıl 👍 Yorumla
UNNkNOWN35 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 74% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yay-aslan-Koç-balık -benim kokularını çalmış 😅Bme para kokusunu sevmem çünkü 2 4 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Para kokusu da mı varmış 😄 Yorumla UNNkNOWN35 +1 yıl Evet var ama ben sevmiyorum 😂 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Ağa beee 🚬😂 Yorumla UNNkNOWN35 +1 yıl ☺️🙏🏻 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Oje kokusu migrenimi tetikliyor hiç sevmem yalan bu 1 1 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Tutturamamışlar Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Intikamla hiç işim olmaz. Uzaktan akrabam bile olamaz:)) 1 1 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Benim de öyle, Allah'a havale ediyorum, en son iki kişiyi öyle yaptım cezalarını fazlasıyla buldulardı :)
sebepneolaki Takip Et Bilge Yaş: 52 , eic 72% +1 yıl kova yok ama hafif yağmurdan sonra ortaya çıkan o hoş kokuyu severim 1 5 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Yağmur sonrası toprak kokusu Yorumla sebepneolaki +1 yıl evet Yorumla ReyaL1 +1 yıl Ben de çok seviyorum Yorumla sebepneolaki +1 yıl psikolojik olarak rahatlatır insanı Yorumla ReyaL1 +1 yıl Huzur verir, yağmur sonrası denizden gelen, yosun kokusu da çok iyii Yorumla
Cherry-Blossom Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yeni alınmış halı kokusu, cidden çok güzel kokuyorlar ama. Shshd 1 1 Yorumla ReyaL1 +1 yıl O kokuyu biliyorum :dd Yorumla
ömrümüyediniz Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Oje mi? Yalan vallahi. Kavrulan soğan kokusuna hastayım 1 3 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Sıcacık olurdu, elimizi yaka yaka yerdik uff sulu sulu olurdu bee 😄 şimdi soba nerdee sobaya atar pişirir yerdik köyde 😋😋 Yorumla ömrümüyediniz +1 yıl Ben yemekten önce kavrulan soğandan bahsediyorum Yorumla ReyaL1 +1 yıl Ben de başka birşeyden bahsettim 🧐 Yorumla
frodonunpeksimeti Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 468 cevap paylaştı. Çimen kokusu mu? Pek hayal edemedim şu an ama, doğanın kendine ait kokularını severim o doğru. 🙈 1 1 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Ne diyosun 😋 en güzel kokudur kendisi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kova yine evlatlık kalmış. Olmamasına hiç şaşırmadım, böyle şeylerde bizim gibi marjinal insanlara diyecek laf bulamıyolar çünkü 😎 1 1 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Kova'nın işi varmış fkfkf Yorumla
_Серген_ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cocuklugumda gizlice kuzenlerimin ojelerini koklardim. 1 0 Yorumla
skazmsmss Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl intikam kokusu sjjs.@ashameless doğru mu seninki jsjsjs 1 4 Yorumla aShameless +1 yıl sjsksj yeni alınmış halı ne ya hayır Yorumla skazmsmss +1 yıl @aShameless halı değilll sjsjjsjs haliii Yorumla skazmsmss +1 yıl @aShameless kahkaha attım jsjsjsjs halı diyor Yorumla aShameless +1 yıl sjsksjsls hım olabilir Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Terazi, sigara mı? 🤔 2 2 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Evett Yorumla johnyx +1 yıl Ben ikizlerin kokusunu alayım. Taze biçilmiş çim kokusunu kim sevmez ki? 😃 Yorumla
tühyaşansımaküseyim Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Para kokusu 😂Kova nerde? 1 27 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Kova yokk Yorumla tühyaşansımaküseyim +1 yıl kesin kötü bişi yazıyodu ondan kestin orayı 😂 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Görsel de hiç yoktu 😄 Yorumla tühyaşansımaküseyim +1 yıl görselde* 😅 inandım tamam 😄😄 Yorumla ReyaL1 +1 yıl De ayrı ama :') Yorumla tühyaşansımaküseyim +1 yıl ayrı değil ya 😕 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Bende niye otomatik ayırıyor 😑 Yorumla tühyaşansımaküseyim +1 yıl bende niye ayırmıyo 😕😐 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Bilmem ki 😃 Yorumla tühyaşansımaküseyim +1 yıl benim doğru senin yanlış o kadar 😄😂 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Orta yolda buluşalım :dd Yorumla tühyaşansımaküseyim +1 yıl haklısın de bitsin 😅 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Yo değilsin 😅 Yorumla tühyaşansımaküseyim +1 yıl aynen değilsin ben haklıyım 😂 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Ben benn 🤫 Yorumla tühyaşansımaküseyim +1 yıl senin burcun ne ya 😂 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Tahmin et bakalım jgfjf Yorumla tühyaşansımaküseyim +1 yıl ikizler sjsjs Yorumla ReyaL1 +1 yıl 🤭🤭 doğruuu Yorumla tühyaşansımaküseyim +1 yıl 😇😇 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Nerden bildin 🙄🧐😁 Yorumla tühyaşansımaküseyim +1 yıl soruda yazıyo ya 😅😂 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Benimkii doğru çıktı demişim 😃 Yorumla tühyaşansımaküseyim +1 yıl 'çim kokusu' demişin 😄 Yorumla ReyaL1 +1 yıl İşte, beklediğimiz üye yaklaşımı bu yönde. Ben seni denemek için şey etmiştim sjsjsjsj Yorumla tühyaşansımaküseyim +1 yıl manyak ya sjsjsjk Yorumla ReyaL1 +1 yıl Yerse fkfkfk Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Keske Kovada olsaymis🙄 1 2 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Kocanın işi çıkmış 🙄 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Kova** Yorumla
PsikolojikkDeli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yeni bir çilmiş çimenmiş. :) doğrudur severim.. 1 6 Yorumla PsikolojikkDeli +1 yıl Yanlış yazmışım. :D Yorumla ReyaL1 +1 yıl Olur öyle şeyler, her genç kızın başına gelir fjfjf Yorumla PsikolojikkDeli +1 yıl Yaşlandım ben bea :D Yorumla ReyaL1 +1 yıl Ruhun gençtir 😄 Yorumla PsikolojikkDeli +1 yıl Yok zaten yaşlı olan ruhum :) yaş genç. :D Yorumla ReyaL1 +1 yıl Anladım :') Yorumla
__Vintage__ Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 45% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tiner, evet. bir lira var mı abla. 1 1 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Taze bitti 🤣 Yorumla
momoch Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Kovalar olarak burçtan sayılmıyoruz galiba. 1 1 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Malesef dikkate alınmamışlar 😕 Yorumla
gencoyun-135 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kova burcu nerede abi 1 2 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Onu yok saymışlar 😕 Yorumla gencoyun-135 +1 yıl Vay mg 😂 Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Koç burcu Beşiktaşlı. 1 1 Yorumla ReyaL1 +1 yıl 🤣🤣🤣 ulan ya Yorumla
istanbulbluee Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl sigara içmeyen biri olarak mı sigara :) 1 4 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Hahaha 😆 tutmamış Yorumla istanbulbluee +1 yıl tutan var mı :) Yorumla ReyaL1 +1 yıl Benim ki ikizler Yorumla istanbulbluee +1 yıl o bana gelecekki :)) Yorumla
PaytakPaytak Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl intikam kokusu evet beee ckgjkgfj 1 3 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Dkdkd intikam soğuk yenen yemek Yorumla PaytakPaytak +1 yıl yemekse her türlü yerim kdfjfk Yorumla ReyaL1 +1 yıl Yemek buldun mu ye, dayak buldun mu kaç 🤣🤣 Yorumla
minikbira Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Yeni halı 😂yalan değil çok severim 1 1 Yorumla ReyaL1 +1 yıl O kokuyu da biliyorum, gençlik yıllarımda sokaklarda halı sattım 😂 Yorumla
Die-Mutter Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kavrulmuş soğanmış ;Bilmjyordum 1 3 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Gkfkf güzel bir koku olsa gerek Yorumla Die-Mutter +1 yıl Elbette ;Bütün parfümlerden daha kalıcı :)) Yorumla ReyaL1 +1 yıl Kokusunu merak ettim :')) Yorumla
AyYlakk Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Sogandan nefret ederim 1 1 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Olur mu hiç, mor soğan ye acı acı içinde zerre mikrop kalmaz 😋 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 994 cevap paylaştı. Akrebin diğer burçlardan çektiği ne ya 1 0 Yorumla
Jidotojimoshi Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 96% +1 yıl Oje mi 😲 Tinercimiyiz yahu Oje nedir :D 1 0 Yorumla
PoisoneD Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl terazi aksine en leş bulsgm kokudur 1 1 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Ne kokusu anlamadım Yorumla
the_StarryNight Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Tiner mi ahhaha 2 5 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Koç beşiktaşlı çıktı 😄 Yorumla the_StarryNight +1 yıl Beşiktaşlılar tinerci mi😯 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Hayır tabiki 👻 Yorumla the_StarryNight +1 yıl Beşiktaşlılar gelmeden kaçalım 🏃♀️ Yorumla ReyaL1 +1 yıl 🏃🏻♂️🏃🏻♂️ sen kaç ben seni yakalarım fjfkf Yorumla
__1xx1__ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 59% +1 yıl Sigara 😂 1 15 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Sever misin Yorumla __1xx1__ +1 yıl Hemde nasıll Yorumla ReyaL1 +1 yıl Kokusuna bile dayanamam 😷 Yorumla __1xx1__ +1 yıl Doğrudur Yorumla ReyaL1 +1 yıl Sen doğru dur fjfkfkkf Yorumla __1xx1__ +1 yıl Bu espiriden sonra 🤷♀️Ok by Yorumla ReyaL1 +1 yıl 😅 ayda yılda olsun iyrenç espiriler Yorumla __1xx1__ +1 yıl 🤷♀️🤷♀️ Yorumla ReyaL1 +1 yıl 🤝🤝 buraya kadar demek Yorumla __1xx1__ +1 yıl Demek ki🤷♀️ Yorumla ReyaL1 +1 yıl Uzatmayalım bitsin gari 💔 Yorumla __1xx1__ +1 yıl 🥺🥺🍫🍫🍫 Yorumla ReyaL1 +1 yıl 😋😋 ımm bitter Yorumla __1xx1__ +1 yıl Yess Yorumla ReyaL1 +1 yıl Gönder gelsiiin Yorumla
wolverinediye Takip Et Guru Yaş: 85 , eic 99% +1 yıl İntikam kokusu yo 1 1 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Niye ki Yorumla
TakkeliKedi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Yalan 1 4 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Ne yalan Yorumla TakkeliKedi +1 yıl Burcumu söylemek istemiyorum 😅 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Ay gtüm 🤣🤣 Yorumla TakkeliKedi +1 yıl 😅😂 Yorumla
Dil28282 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Doğru oje 1 1 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Oje çok kafa yapıyor, gençlik yıllarımda imalatın da çalıştım 😂 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kova. 1 1 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Kovayı burçtan saymamışlar 🤣 Yorumla
Brr_Su_ Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 39% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 468 cevap paylaştı. Intikam mis🙃 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Aslanın ki para 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yalan. Bir basak burcu olarak titizim doğru fakat kişisel bakim konusundada titiz olduğum için asla başkalarının yanında çamaşır suyu kokmam.
Hoş bir davranış şekli olmazdı zaten
👍
Yay-aslan-Koç-balık -benim kokularını çalmış 😅
Bme para kokusunu sevmem çünkü
Para kokusu da mı varmış 😄
Evet var ama ben sevmiyorum 😂
Ağa beee 🚬😂
☺️🙏🏻
Oje kokusu migrenimi tetikliyor hiç sevmem yalan bu
Tutturamamışlar
Intikamla hiç işim olmaz. Uzaktan akrabam bile olamaz:))
Benim de öyle, Allah'a havale ediyorum, en son iki kişiyi öyle yaptım cezalarını fazlasıyla buldulardı :)
kova yok ama hafif yağmurdan sonra ortaya çıkan o hoş kokuyu severim
Yağmur sonrası toprak kokusu
evet
Ben de çok seviyorum
psikolojik olarak rahatlatır insanı
Huzur verir, yağmur sonrası denizden gelen, yosun kokusu da çok iyii
Yeni alınmış halı kokusu, cidden çok güzel kokuyorlar ama. Shshd
O kokuyu biliyorum :dd
Oje mi? Yalan vallahi. Kavrulan soğan kokusuna hastayım
Sıcacık olurdu, elimizi yaka yaka yerdik uff sulu sulu olurdu bee 😄 şimdi soba nerdee sobaya atar pişirir yerdik köyde 😋😋
Ben yemekten önce kavrulan soğandan bahsediyorum
Ben de başka birşeyden bahsettim 🧐
Çimen kokusu mu? Pek hayal edemedim şu an ama, doğanın kendine ait kokularını severim o doğru. 🙈
Ne diyosun 😋 en güzel kokudur kendisi
Kova yine evlatlık kalmış. Olmamasına hiç şaşırmadım, böyle şeylerde bizim gibi marjinal insanlara diyecek laf bulamıyolar çünkü 😎
Kova'nın işi varmış fkfkf
Cocuklugumda gizlice kuzenlerimin ojelerini koklardim.
intikam kokusu sjjs.
@ashameless doğru mu seninki jsjsjs
sjsksj yeni alınmış halı ne ya hayır
@aShameless halı değilll sjsjjsjs haliii
@aShameless kahkaha attım jsjsjsjs halı diyor
sjsksjsls hım olabilir
Terazi, sigara mı? 🤔
Evett
Ben ikizlerin kokusunu alayım. Taze biçilmiş çim kokusunu kim sevmez ki? 😃
Para kokusu 😂
Kova nerde?
Kova yokk
kesin kötü bişi yazıyodu ondan kestin orayı 😂
Görsel de hiç yoktu 😄
görselde* 😅 inandım tamam 😄😄
De ayrı ama :')
ayrı değil ya 😕
Bende niye otomatik ayırıyor 😑
bende niye ayırmıyo 😕😐
Bilmem ki 😃
benim doğru senin yanlış o kadar 😄😂
Orta yolda buluşalım :dd
haklısın de bitsin 😅
Yo değilsin 😅
aynen değilsin ben haklıyım 😂
Ben benn 🤫
senin burcun ne ya 😂
Tahmin et bakalım jgfjf
ikizler sjsjs
🤭🤭 doğruuu
😇😇
Nerden bildin 🙄🧐😁
soruda yazıyo ya 😅😂
Benimkii doğru çıktı demişim 😃
'çim kokusu' demişin 😄
İşte, beklediğimiz üye yaklaşımı bu yönde. Ben seni denemek için şey etmiştim sjsjsjsj
manyak ya sjsjsjk
Yerse fkfkfk
Keske Kovada olsaymis🙄
Kocanın işi çıkmış 🙄
Kova**
Yeni bir çilmiş çimenmiş. :) doğrudur severim..
Yanlış yazmışım. :D
Olur öyle şeyler, her genç kızın başına gelir fjfjf
Yaşlandım ben bea :D
Ruhun gençtir 😄
Yok zaten yaşlı olan ruhum :) yaş genç. :D
Anladım :')
Tiner, evet.
bir lira var mı abla.
Taze bitti 🤣
Kovalar olarak burçtan sayılmıyoruz galiba.
Malesef dikkate alınmamışlar 😕
Kova burcu nerede abi
Onu yok saymışlar 😕
Vay mg 😂
Koç burcu Beşiktaşlı.
🤣🤣🤣 ulan ya
sigara içmeyen biri olarak mı sigara :)
Hahaha 😆 tutmamış
tutan var mı :)
Benim ki ikizler
o bana gelecekki :))
intikam kokusu evet beee ckgjkgfj