Koçlar bir alana toplanabilir mi acaba? Koç erkeği olarak ben buna katılmıyorum. Timerde neyin nesi. Koç deyince akla girişimcilik , ansızın sürprizler , uçmalık heyecanlar gelir, hareket gelir. Kokusuda olsa olsa aşk, şehvet ve ihtiras kokusu olur sanırım. Aşkı memnu gibi bir şey olur olsa olsa😆😆 yengeç burcundan aşk kokusunu bir alın bize iade edin. Onlarada verin hacı mis kokusunu kullansınlar😆😆
Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı.
Yengeç aşk kokusu tabi ki de sevgilimin kokusu dünyada ki en güzel okudur benim için ama olmadığı için şimdilik birinciliği yağmur ve kahve kokusu paylaşıyor.
Ben ikizlerim. Bana sabun kokusu yazılmış. Ama ben benzin, boya, yeni ayakkabı, sabun ve yağmurdan sonra gelen kokuyu seviyom. İstiyorumki hepsini burnuma bantla yapıştırsınlar her zaman onları kokluyum. Ama yağmur yağdıktan sonraki kokuyu burnuma yapıştırmak olmuyo. Keşke olsa. Yeni ayakkabıyı yapıştırmak oluyo. Boya kutusunu yapışıtırmak oluyo. Benzinide kovaya döküp bağlamak oluyo. Sabunuda burnuma bantlamak oluyo. Ama yağmurdan sonra gelen kokuyu olmuyo.
Sabun mu yalan bu çicek kokusunu severler heleki iki mevsimde var olan çicekleri kış gelince nergiz ilkbaharda ise yasemin kokusuna hastalardir (benim açımdan:))