Ona ne dersem diyeyım bağırmaya başlıyor ergenlik yüzünden sanırım ne yapmalıyım?
Hiç karışmamalımıyım? Konuşmamalımıyım? Yardım :(
Hiç karışmamalımıyım? Konuşmamalımıyım? Yardım :(
ergenlik dönemine böyle şeyler yapması normal birşeydir sakin davranman lazım mesela onunla bağırarak konusma bir sorun olduğunda şakalaşarak sor ya da gülerek sor sakın küsme onunla öyle olursa hem sen hem o üzülür eminimki dediğim gibi alttan alacaksın biraz ergenlikde bunların olması normal birşey
senden güçlümü :D bir açığını bul tehdit et 2 tanede çak ağzına :D
tam hayalımdekı kardes ılıskısı ablam var bana bulasamaz ızbandut gıbı adamım
Kardes iste atsan atilmaz satsan satilmaz :) ustune gitme cok ergen o
Ah şu ergenler beninde başım belada şehir dışına yolluycam
Cevap
28Cevap
hayir ona destek ol. Bagirma fazla bir ergene bagirilmaz, ne yaparsan yapsin normalmis gibi karsila ama ona ögüt ver. Büyük hatalarinda odasina gir karsina al canim ablacigim diyerekten konus ona sen benim icin cok degerlisin gibi sözler söyle. yani birbirinize daha yakin olun. Böylelikle o sana her türlü güvenir sana herseyini anlatir :)
Ben cok isterdim bir ablam olsun ama sert olmicak böyle yumusak olcak herseyimi anlatabilcem ona
Kızsıklıktandır, çaktırmadan ayarla bir kız senin arkadaşlardan falan.
olsun ya arkadaşlarının kardeşi vardır ya da arkadaşlarına söyle yaşını belli etmeden kardeşini ayartsın :))
Gel Sevgilim ol dokunursa azını yüzün kırarım İNANma :)
;) Hayırlısı
çocukalrın ergenlikelri sizinde geçirdiginiz gibi bazen sancılı ola biliyor ancak farklı bir durumda olabilir sadece bu tavrı size ise bunun altında başka bir şeyde olabilir
Fazla müdahale etmemeye çalış. Bu ara özgürlük naraları, büyümüşlük edaları vardır onda :) haddini aşınca as suratını küsmüş üzülmüş gibi yap :) erkek çocukları ablalarına düşkündür belli etmeselerde :)
kesinlikle yara inan bana :) ama öyle kolay barışmak yok :)
Vurcan tokatı böylelerine bak bir daha bağırıyor mu. Bende ergen oldum ablama bir kere sesim yükselmedi ne bu yeni ergenlerin hali
Kaç yaşında kardeşin?
Hımm, fazla uğraşma derim, ergen sonuçta ne yapacağı pek belli olmaz.
O zaman daha çok üstüne çıkar. Tamamen susma, yeri geldiğinde ağırlığını vermeyi bil. Sadece fazla uğraşma
Eğer gerçekten anlaşmak istiyorsan ona karşı cins hakkında bilmediği şeyler olduğunu bahset. (Yanlış anlaşılma olmasın) Şunu diyorum mesela hoşlandığı bir kız varsa nasıl etkileyeceği gibi...
Ben küçükken ablamın saçını filan yakmışım cakmakla sen duktet haline. p
Döv. Bu kardeşliğin doğasında vardır. Zamanı varken tadını çıkarmalısın. :)
:-) bende ergenim açikcasi hic karisma bence ne hali varsa kendisi yapip etsin
al eline merdaneyi ağzına ağzına vur bişe derse sus lan çükünü keserim de :DSD
Off o şimdi..
Ağırlığını koymanın bir çok yolu var.
Hiç falso hareketleri var mı?
Utanç duyacağı hareketleri vs..
Yazık.
İlişkini kes fazla konuşma.
:)))) sorunları vardır onun kızlarla arasını düzeltt bir dediğini iki etmezz o yaştaki bir erkek
normaldir utanırda:İ)999) yaş farkı kaç o kaç sen kaçsınn
çokmuş ya :))) şey yap sen kız kıza çıkıyosannız arkadaşlarınla onuda götür dicektimm
:))) arkadaşlarını yanındada sokarmı yaa
nasıl yaa nasıl korkuttu
:))9999işin çok zor allah kolaylık versinn ama bu gıcıklıkları sevdiğinden yapıyodur emin ol
YOL VER GİTSİN EN İYİSİ KARIŞIRSAN SENDEN KÖTÜSÜ OLMAZ İLERDE ZAMANLA YA DÜZELİR ya da DÜZELİT
onu hiç takmazsan düzelir en azından takmadıgını düşünmesini sağla
Araanızda kac yas fark var?
büyüyene kadar çok muhattap olma
dövecen yapcak bişey yok :D
cok aricaksın bu günleri cokkkk
kardeşim evlendi gitti balıkesire arayıp sordugu az zaten 7 senedir ayrıyız ben okul onun okulu askerliğim onun göreve başlaması nerde eski tartışmalarımız berebar gezmelerimiz özlüyo insan sizde ilerde iş güç evlilik olcak o zaman anlarsın
yapcak bişey yok hayatın gercekleri dediğim gibi sen evlencen belkide başka şehre gitcen kartdeşin iç güç peşinde koşcak
yani değerinizi bilin :)
aynen öyle bende anlasamıyorum agresifin teki :)
ya yeni nesil bir acaip bütün boş işler bunlarda :)
:) cevap kısaymış :)
Muhattap olmayın sizde
Doktora sorsan kendi haline bırak der.. 😜😜😜😜
bnim kız kardeşimde oyle ergenliktir idare et
Tipik abla kardes mevzulari takilma cicim
Ne demek yardim ddebildiysem ne mutlu bize. p
Benimde ablam var ve nefret ediyorum
Ailevi meseleler iğrenç biri
Babana şikayet et :)
tam dayaklık
ALLAH herseyı bılıyo o yuzden kardesım yok yoksa manyak ederdım cocugu benım kardes olsa dayak manyagı olurdu
Birşey deme sende ;)
Kız arkadaşları veya normal arkadaşları yok mu? Varsa çıksın dolaşsın ne bu ergenlik :))
He de geç o zaman :))
muhattap olma
Odunla dal gitsin.
Çak iki tane.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar