Olduğun yaşı kabullenememek?

Ben 25 yaşındayım 20 yaşında bir çocuktan hoşlanıyordum ama o büyük olduğum için istemedi. Aslında 20 yaşında gibi duruyorum minyon olduğum için. Çevremde kafa yapısı bana uyan insanlar hep benden 4-5 yaş küçük. Arkadaşlarım küçük. Yaşıtlarımla anlaşamıyorum çok olgun ve yaşlı gibi davranıyorlar. Artık kendimi 40 yaşında gibi hissetmeye başladım. Yaşımı bir türlü kabullenemiyorum daha küçük olduğumu hissediyorum hep benden bikaç yaş küçüklere bile özeniyorum. Belki de kendimden küçük birinden hoşlanmamdan kaynaklıdır ama artık gerçekten kendimi çok kötü ve yorgun yaşlı hissediyorum. Hiç bir şey yapmak istemiyorum. Ne zaman bir şey yapmak istesem aman canım kaç yaşına geldin yapsan ne olacak diyorum. Bir yıldan fazladır böyleyim o kadar saçma sapan şeyler düşünmeye başladım ki korkuyorum artık. Sizce profesyonel bir yardım almalı mıyım yoksa çevremi mi değiştirmeliyim? Bedenimi yaşımı asla kabullenemiyorum. Hiç kimseye anlatamıyorum sizinle paylaşmak istedim. Lütfen kırıcı yorumlar yapmayın :(
Olduğun yaşı kabullenememek?