Mutsuz bir birliktelikten Mutlu bir yalnızlık iyidir derler ki inanırım buna a yinede tam okrak sebebim şu galiba bu aralar yalnız oluşumda "Yalnızlık, insanın çevresinde insan olmaması demek değildir. İnsan kendisinin önemsediği şeyleri başkalarına ulaştıramadığı ya da başkalarının olanaksız bulduğu bazı görüşlere sahip olduğu zaman kendisini yalnız hisseder." (Carl Gustav Jung)
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gereksizlik, artislik. Yok çağa ayak uyduramıyorum da yok efendim bana göre değilde falan da filanda. Bu devirde en azından bir dostu bile olmayanın kendiyle sıkıntıları vardır. Öyle iki yalnızlık sözüyle iki Hasan Ali Toptaş Sabahattin Ali şiirleriyle bu dümen yürümez.
boş insandır yalnız olan ınsanlarla ıletısımı olmayan sucu kendınde arıcana sureklı dış dunyada arayan ınsanlardır bunu anlamam 3 yılımı aldı ben cok ıyıyım ınsanlar kotu dıyen kım varsa o tam tersıdır dunyada herkez salak bı bız akıllı degılız boş insanız aslında
Kızların genelinin 4. 5 erkeği elinde tutmak isteyip tartıp arasından seçmek istemesi. Bide ben karşı taraf adım atmadan atmam. Veya belirli bir mesafeye gelmeden naz yapar uzak kaçarsa bakar önüne. Bende
Samimiyetsizlik! İnsanlar çok yapmacık, sosyallik benim normalim değil fakat bir fikri tartışacak kadar kişi bulamayınca, işte orada kendinle tartışıyorsun..