AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
mahallede tüm oyuncu kartlarını toplayıp atariyi alan bir tek bendim.. ve a atari elimdeyken herkesin bana bakışını hiç unutamıyorum
Küçükken babam bana kocaman bir oyuncak mutfak takımı almıştı ne kadar mutlu olmuştum anlatamam. Babalar çok başka.
kuzenim bana seslenmek için dokunduğunda kıdıklanıp refleksle bir tane geçirmiştim burnuna zavallı 3 gün burnunda tamponla gezdi
lisede hocamın benim yüzümden arkadaşıma s**tir git çık dışarı demesi. hiç üzülmedim hatta sınfça yarıldık :D
Hep Güvendim Her defasında Yıkıldım.. Hangi Birini Anlatayım KArdeşim...
once dudagima masum bir opucuk birakti sonra ben gidiyorum dedim bana yaklasti dudaklarimdan opmek yerine boynumu kokladi sarildi ya unutumiyorum 6 sene oldu hala aklimda o an.
Anlar beni unutmasın ben niye onları unutmuyorum ^^
Annem ve babamın bosanırken evlerin ayrıldıgı gün. :(
Hala unutamıyorm o günü hayatımın parçalandıgı gün
valla deryayla gece sokakta yaptıklarımız pek unutulucak cinsten değildi.
Sevdiğim çocuk bigün okula yüzük takıp gelmişti sözlenmiş sonrasında attı tabi
arkdalarım sevdiğimin gözünde değersiz oldugumu anlmak ve umursamaz davranıslar
İlk müşterimi hiç unutamıyorum. bana 40 binlik iş vermişti. berbat bir ofise sahiptim. şaşırmıştım.
hayatım ztn nefretle geöiyo hiç bir insanın saygısı yok.
sorunu kendinde aramayı deneyebilirsin. insanların sana verdigi tepkiler senin onlara verdigin tepkilerin karşılıgıdır unutma :)
benim tepkimde hiç bir sıkıntı yok onların bana saygı duymamasının sevgi göstermemesinin nefret etmelerinin en büyük sebebi dış görünüşüm. başka bişey değil genelde insanlara iyi davranan biriydim ama onlar bana bunları yaptıkça değiştim
https://vocaroo.com/i/s1Qb20FT62WQ :))))))
yolda yuruyodum telefonla konusarek lağım cukuruı acıkmıs gormedım ayağımı bı bastımm Allahımm asla unutmam :DD
İlkler , aşklar, başarılar, hüzünler, acılar, sevinçler, dostluklar bunların hiç biri unutulmaz iz bırakır insan hayatında.
1. sınıfken hoca adımı sormustu derya eryılmaz demiştim soyadın ne demişti içinde demiştim o anı hiç unutamıyom ya nasıl bir rezilliktir o :D
Askerde akşam vakti yüksek tepede bulunan ve metrelerce karların arasında yoğun tipili kar yağışında mevziye giderken nefes alamayıp öleceğimi düşündüğüm an
Son tek Sigaramı Suya Düşürmüştüm Evlat Acısı Gibiydi
Yüksekten tam başımın üstüne düştüğüm an ve karanlıkta köy mezarlığında kaybolduğum an
unutamayacağım en güzel an ilk bilgisayarımdı vah hiç unutmuyorum ben hiç bu kadar mutlu olmamıştım
Vah mi
Nerelisin sen kirsehirmi?
yok değilim bir an o zaman aklıma geldi vah bu arada geçmişe özlem acıma gibi şeylerde kullanılır
Biz kirsehirliyiz çok kullanioz ondan dedim
yok biz adanalıyık :D
Nedir biliyomusun? Birine sırılsıklam asikken onunla yağmurda islanmak.. Onu hiç bir duyguya değişmem..
Dusundum de hic mutlu bir anim yok hep huzunlu aci seyler aklima geldi maalesef..
üzüldüm bak :(
Ya hiç unutmam bak :D Bir gece vakti arkadaşımın ismini bağırmıştım. Sitedeki güvenlikler başıma üşüşmüştü. Güzel bir adrenalindi ama :Dd
2 kızı soyup birlikte yatağa girmek :D korkmayın bişey yapmadım yani herhalde, hatırlamıyorum :D
17 yaşımda Çarşıya diye çıkıp İstanbula gitmiştim ailemden izinsiz , (Konyalıyım)
hangisini yazsam bilemedim.. o kadar kötü anım var ki?
sevgilimin, başkasına kaçarak evlenmesi
işte bu epey zor..
hem de nasıl evlenme planları yaparken o başkasına gitti ama şimdi gayet mutluyum, o ise mutsuz. madem kaçtı keşke mutlu olabilseydi pişman olmasaydı.
ilahi adalet :)
öyle tabi ama gerçekten isterdim mutlu olmasını. bana koyan kaçması bana dese ben başkasını seviyorum diye bu kadar yıkmazdı beni.
kendi mutluluguna bak..
aynen şu an sadece bu soru onu hatırlattı bana o kadar şu an gayet iyiyim :)
133le tıra girdiğim an
geçmiş olsun :/
geçmiş olsun dostum
sağolun...
geçmiş olsun.
Sevdiceğimi ilk gördüğüm an.. zaman donacak kadar güzeldi.
İlköğretim birinci sınıfta çocukluk askımın önünde ciş yapmıştım hic unutmuyorum :D
eski sevgilimin bitti artik dedigi an cok huzunluydu asla unutamicam
çooook ağlamıstım ama ona değmemişti neyse bu kadar yeterli :(
Yavru kaplumbağamın öldüğü gün. :'( Hala hatırladıkça hüzünlenirim.
Tuvalette kapıyı çalmadan biri girmişti. Hiç unutmam.
Yaş kaçtı?
12 ydi abimin arkadaşı yanlışlıkla açmıştı ama dolap Vardı Allahtan :D
Hiç ummadığım anda 10 kişinin üstüme gelmesi ve dayak yemem :))
canımdsn çok sevdiğim kız arkadasımın ben terketmesi ilkokul aşkıydı =( bide resim atölyesinde sandalyemin kırılıp yere düsmem rezil osmustum resmen
Hangisi anlatsam... Daha dün kaza yaptık geçen hafta önümde biri üçüncü kattan atladı yine bir gün adamın biri motorla otobüse girdi
Komşumuzun oğluna tüfekle ateş etmişler di gözümün önünde kafasından vuruldu yığıldı kaldı :...(((
Küçük yaşta ailem beni yurda gönderdi hala onun hüznü acı bir izi var bende hiç istemedim bu yüzden hep suskun sosyal değilim
Yanlış anlaşılma yüzünden eski sevgilim yüzüme tükürdü sokakta hiç unutamam paramparça oldum yıkıldım
Çok küçükkene tavuk siktim. Çocuğumuz olucak diye 1 ay uyuyamadım.
gulmekten krın kası yaptım :D
Yaz sporu da aradan çıktı desene :) :)
sevgilm ilk defa yanaktn öptüğnde çok piss şaşırmıştım ya laa :D e tabi çocktkk :D
beni ilk görüşte aşka inandıran kişiyi ilk görüşüm
Ameliyat yıllarım...
geçmiş olsun..
Teşekkür ederim...
O hayatıma girdiği an diyebiliriz
Oyle sanslı deiliz hayat hep zorluklarla karşılaştiriyo beni :((
Oğlumu doğumhanenin kapısında gördüğüm an :)
08.03.2011 salı 15.23
yapma ya :D
Kız arkadaşımı trafik kazasın da kaybettiğim an.
basın sagolsun kardesim
Babamın öldüğünü öğrendiğim an.
Allah rahmet eylesin
Basın sagolsun
başın sağolsun
Allah razı olsun
3-2lik GALATASARAY - real madrid maçı
O gün kaç paket sigara içtiğimi bilmiyorum.
gondola binip bayılmam, iğrenç bir gündü...
gondol keyiflidir yaa :)
evet önümdeki iki kız ben korkuyorum diye gülme krizine girdi baya keyifli. d ya nasıl korkmuyosunuz anlamadım ki..
10 senedir görmedigm kuzenimi görme ani :((
Ilk sey iste o evet hehe
biçoğunu unuttum ve hala unutmaya çalışıyorum
Babamın gozumun önünde kaza geçirmesi
Kandırılışımı hala unutmam
Kolay kolay unutmam..