Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman lar ocak başlarıydı hava bayağı soğuk dışarıda lapa lapa kar yağıyordu her yer bembeyaz olmuştu lise 3 teydim yine sınıfta bizim tayfa derste muhabbet sohbet arka 4 lüyüz takılıyoruz dersi s iklemiyor bende sınıfın hatta okulun tam fırlamasıydım okulda cam kırısa bizim sınıfa gelip olm sen mi yaptın l an doğruyu söyle derlerdi ama o sene hocalara söz vermiştim munzurluk yapmayacaktım yapmamaya çalışıyordum neyse o karlı güne dönelim o gün 3. dersten çıktık rehberlik dersine girecektik bu derste genelde boştur bir b okada yaramaz neyse ben bizim sap tayfayı topladım hadi gelin uzun eşşek oynayalım dedim bunlarda tamam dediler 4 e 4 oynuyorun sonra biz hep yatıyoduk a nasını satım oyun devam ederken en son yine kaybettik o arada içeri müdür müdür yardımcısı fizikçi rehberci girmiş bize bakıyorlar haberimiz yok biz oyuna devam ediyoz o en son yenilgiden sonra ben kalktım sizin yapacağınz işin taa a nasını a vradını s ikeyim * çocukları g ötten s ikilmiş pe zvengin çocukları belimi s iktiniz l an dedim bağıra bağıra dedikten sonra sınıfta bir sessizlik oldu bildiğiniz filmlerdeki gibi hocalarla sessizce bakıştık ben yerin dibine girdim sonra disiplin uzaklaştırma falan filan 3 gün sonra okula geldim okulda popüler olmuşum herkes benden bahsediyor müdüre hocalara küfür eden ve okuldan atılmayan cocuk diye ( Tabi bunun cabasıda var babam olanları öğrendikten sonra ağzıma sıçtı o ayrı mesele kanepenin orda afedersiniz taaret pozisyonuda oturuyorum sayıyo küfür sayıyor bir an bir sinirlendi depiği bir koydu bana amele sümüğü gibi yapıştım duvara sonra giitim ağladı) buda böyle bir anıydı
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılakülü araba aldılardı bana küçükken ozaman baya mutlu olmuştum. mahallede kimsede yoktu fakirler uzaktan dizilip bana bakardılar gezerken arabayla
86 Yorumla- +1 yıl
pislik cani :S öokta iyi yaptım oğlum içimde kalmadı asdaasa
- +1 yıl
7 haziran cumartesi :D
- +1 yıl
ne olcak mal karşılıksız dedim bitti işte.:D
- +1 yıl
ahahahaa öldü işte ondan yok artık afsdagdsfasag
- +1 yıl
eet helvasından istersen yollim :D ama ben yapıcam onnuda :P
küçükken babamdan para istemiştim gece yatmadan önce babamda tamam bırakırım demişti (ama unutmuştu) ben sabah erken kalktım odada elbiselerinin yanında yere (5 tl isterken 50 düşmüş gibi düşünün) para düşmüş :D sonra ben bunu almışım mahallemizdeki bütün çocukları toplayıp bakkala gitmişim sonra bir ton şey almışım böyle herkesi mutlu etmişim sonra eve gelmişim babama paranın üstünü verip 'babacım para için teşekkür ederim herkese bir şeyler almama yetti' demişim sonra annem babam şok tabi :D bende kendimi böyle iyilik sever melek falan zannetmişim birde babamla maç izlerken hep TÜRKİYE EN BÜYÜK dermişim :D buda mutlu anlarımdan biri ve 8 yaşında hemde karne gününde o güzel insanı.. babamı.. trafik kazası sonucu kaybetmemde üzücü anlarımdan biriydi sanırım 6 ay sonrasında da çok sevdiğim dedemi kaybetmiştim bunlarda üzücü anlarımdı.. en romantik anım ise ilk kez birinden hoşlanmıştım ailelerimiz arkadaş çıkmıştı 8. sınıfta bizi beraber tatile götürmüşlerdi İzmir Seferihisar'a bu da en duygusal ya da romantik diyeyim işte o anlarımdan biriydi:)
21 Yorumla
Alanya ya arkadaşlarımla tatile gitmiştim bir iddia sonucu uzaktan kısa görünen asma köprüden suya atlarım demiştim köprünün yanına gidince fark etmiştim ne kadar yüksek olduğunu çıkıp atlama esnasını ve düşme esnasını unutamıyorum çok uzun sürmüştü su buz gibiydi kulaklarım çınlamıştı. Şimdi iddia ya girmiyorum :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Amcamın beni keraneye götürdüğü gün :D daha 17-18 yaşındayım sarışın bir hatun ayarlamışlardı bana adı burcuydu belkide değildi :D neyse odaya çıktık işlem başladı ben olaya duygusal yaklaşırken kadın ah uh sesleriyle beni çabucak boşalttıktan sonra aramızda şu dialog geçti
Ben:çabuk bitti
HK:ne bekliyodun bu benim işim 2 saat senle mi ugraşıcaktım
Ben:ama iyidim dimi?(masumca)
HK:bir eskortu anca paranla tatmin edebilirsin ;)
Ben:tamam al ordan 100 lira
Hk:beni tatmin etmek istemiyomuydun?
200 lirayı cep yaptıktan sonra gitti o günü hiç unutmam * koyım :(20 Yorumla
+1 yıllisede sınıfça pikniğe gitmiştik büyük bir ormandı en yakın arkadaşımla ve ben kaybolduk 3 saat falan yolu bulmaya çalıştık bulamadık telefonlarda çekmiyordu hava karardı biz ikimiz hala ormandayız birden böyle bir sessizlik oldu rüzgar esti ağaçlardan ses gelmeye başladı aynı losttaki gibiydi cidden arkadaşımda bende unutmam asla o anı :D yerde cam şişeler vardı bişey olursa kendimizi korumak için şişe ve sopa almıştık elimize oturuyoduk bir arkadaş var sağolsun gelip bulmuştu bizi
40 Yorumladersaneye giderken koprunun ustunden geciyodum 7. sinifta. kisti tabi buz tutmustu merdivenler. kaersidan da uc tane tiki kiz geliyodu bana laf attilar ben de onlara bakmadan kasarlar diye bagirdim. havali havali yururken merdivenlerden kayip yuvarlanmistim jfhjhfnjf boyle rezil bir anim :Ddd
30 Yorumlaİlkokul arkadaşımın ölümü.
Okulda düşmelerim.
kardeşimi döven kıza dalmak.
Ansiklopedi okurken cinsellik hakkında bilgi edindiğimde şoka girmiştim.
İlk Eminem dinlediğim gün, mükemmeldi.
Köpek fobim olmasına rağmen köpek tarafından ısırılmam.
Resim dersinde Seçmeli dersin hocasına Fingirdek derken birden bir sessizlik oluşması.20 Yorumla
+1 yılÜniversiteyi kazandığımda :D sokağın ortasında hayvan gibi böğüre böğüre ağlayıp gülmem :/ asla unutamam o anı bir ay sonra tekrar gittiğimde o caddeye gittiğimde esnaf bakıp üniversite nasıl gidiyor diye gülmüşlerdi unutmamışlar 😠😖 daha da o caddeye gitmedim.
20 Yorumla
+1 yılMahallemde bir ev vardi yikik bos bir ev hergun bira sigara alip o eve giderdik aksama kadar kalirdik. bir gun evin 50 m ilerisinde bos otlak bir arazide esrar bitkisi bulmustuk. Omuydu degilmiydi emin degilim. Ama oydu cunku bir buyugume sormuştum herneyse iste agaci kokleyip kuruttuk basladik kafa cekmeye , sonra kuzenim ( evin bir odasina koltuk hali mali attik resmen kendi evimiz bellemistik. Koltugu yakmaya basladi hafiften yaniyor falan dedik olum sondur onu diye dinlemedi ates iyice buyudu falan sondurulemez hale geldi komik olan tarafiysa evi yakarken cebimdeki telefondan yerli plala muziginin calmasi bir taraftan sarki bir taraftan ev yakmak eglenceli olmeden once deneyin rest im peace
10 Yorumla
+1 yılilk sevgilimi okul çıkışında yanağından hafif bir öptüydüm onu çok iyi hatırlıyorum ^-^ zaten o ilk ve son sevgilim oldu bundan teeee 6 sene önce şimdi gel gör 21 yaşındayız askerden geleli 3 ay olmuş bekar sap gibi kalan birisiyim. gene gelse gene severim ^-^
00 YorumlaHayatimin dönum noktasi olan beni kendimden kurtaran bir dost ile taniştim ögretmenimdi kendisi bana cok şey öğretti, hayatimda ilk defa dershaneye gidiyordum ve hayatim boyunca bekledigim insan çıktı karsima en iyi dostum oldu hocam oldu ablam oldu herseyimdi ve gitti yine ben bende kayboldum.
00 Yorumla
+1 yılkarşılıksız sevdiğim çocuğu dudaktan öptüm sanırım bu :D
48 Yorumla- +1 yıl
vay ezik vay zgavahsv:D
- +1 yıl
nezaman yaptın lan bunu :D
- +1 yıl
ouuw olay tazeymiş lan ahahah. D ee sonuç ne oldu:D
- +1 yıl
lan of acıdım çocuğa be bir çingen tarafından öpülmek filan:\ çocuğun dudağı siyaha boyandımı peki:\
- +1 yıl
vah vah genç yaşta çingen zehirlenmesi oldu ve gitti demek:\
- +1 yıl
yok almıyım ya niyetliyim sağol:\
Ilkokul 1. siniftaydim. okula giderken nasil bir kafayi yasadiysam cantami evde unutmustum. Servisteyken farketmistim. Sonra cok utanmistim ve sirtimi iyice koltuga yaslamistimki kimse cantamin olmadigini gormesin benle alay etmesin diye. Cok malmisim cocukluk iste. Hoca gulmekten kendini alamamisti. Butun gun sinifta bos bos oturmustum
20 Yorumla
+1 yılBir çıktığım vardı beni aldatmıştı ayrılmıştık. 2 ay sonra biri ile çıkmaya başlamıştım liseden. Beni aldatan çocuk çıkışıma gelmiş. Ben o an ki sevgilimle el ele yürürken beni aldatan şahıs karşımıza çıktı ellerimizi ayırdı. Ve bana tokat attı. Sanki ben onu aldatmışım gibi. Hayatta unutamam
23 Yorumla- +1 yıl
O an ki sevgilim hiç bir şey yapmadı sadece izledi ve gitti
- +1 yıl
Sevgilin lezbiyenmis
+1 yılBabam ve annemin boşanma davasında hakime "ikisinde de 15 gün 15 gün kalsam olmaz mı demiştim" hakimde "baban istemiyor" demişti. O gün hiç unutmayacağım bir gündü. 7 yaşında olan bir şey bu arada 15 gün için laf söylemeyin yani.
42 Yorumla- +1 yıl
Hakim de mal küçücük çocuğa o laf soylenrmi
- +1 yıl
O günden sonra hiç bir zaman babamla eski "Baba Kız" olamadık :)
Hayattaki en sevdiğim insan, dedemi kaybettiğim gün.
41 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı. Hangi birini sayayım. Pistlerseki kazamdan tut motorla 330 la giderken arkamdan birinin beni feçmesine kadar, paraşüt ve wakeboard maceralarım. Go pro ile bunları kayıt altına almam say say bitmez. Ama otobandaki kapışmalarom çok zevkliydi ferrariyi 2. viteste geçmek M5e koyduğum farka taksimetre açsak 15 tl yazardı neler neler
00 YorumlaBizim mahalleye böyle küçük salıncaklar getiriyolardu bir lira verip biniyodun aslında pek de bir özelliği yoktu bir gün cok istemiştim ona binmeyi babam bindirmişti beni o an hayatımın en mutlu anıydı hiç bir şeye değişmem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir keresinde bisikletle duran arabaya son hiz carpmistim unutamam onu beni ben yapan o kazaydi buyuk ihtimal :D bide lise. 1de arkadaslarim voleybol macina gidelim demissti napicaz demistim. Zorla kabul edip gitmistim orda bir kiza asik oldum hayatimin anasini bellemisti 4 sene boyunca hatta 5 kizla beraberdik hem iyi hem kotu keske geriye donsem
00 Yorumlaşuanki sevgilimden çıkma teklifi aldığım an çok heyecanlanmıştım 4 sene bekledim hiç bellide etmedim sevdiğimi ama o açıldı bana oda bana aşıkmış teklifini duyunca bayılacak gibi olmuştum ya :) :)
02 Yorumlaşuanki sevgilim olan kişiyle arkadaşkan yan yana uyuyakalmştık isteyerk değildi ama ikimizde bilerek yapmamıştık çok güzel göğsünde uyumuşum :)
30 Yorumla
+1 yılçocukluk arkadaşımı kaybettiğim zaman etkisinden uzun süre kurtulamadım
21 Yorumla- +1 yıl
çoksağol kardeşim...
+1 yılSabah ezanında dedemin öldüğünü öğrenmistim. O günden beri sabah ezanından hala ürkerim. resmen bilinaltıma yerleşti
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. Ama bilinçaltına yerleşince kolay kolay kurtulamıyor insan korkularından
Kucukken masada ders calisirken silgi tozlarini sandalyeye dokmusum annem de bunu gorunce kardesime kizip tokat atmisti hic unutmam hala bunu dert edinirim
10 YorumlaSevdiğim erkekle ilk tanısma anımızı hic unutamam , simdi yok ama aklımda
10 Yorumla
+1 yılDoğum gününde birine hediye vermek için yanına gittiğimde beni kovması idi. O an o hediyeyi parçalayasım geldi kafasında.
20 Yorumla
+1 yılGöğsüne başımı yaslayıp sarıldığım an, her şeyi unutturmuştu bana... Hiç bu kadar mutlu olmamıştım... Günlerce öyle kalabilirdik...
20 YorumlaSabahın 7 'nde apartmanın kapısının arkasına saklanıp, abime niyetlenerek üst komşunun kocasını korkutmamı hiç unutmuyorum; adam elindeki evraklarla tavşan gibi sekmişti :)
00 Yorumla
+1 yıl5 yıl önceydi elinde küçük bir kedi vardı süpermen tshirtü mını şortu ben kedıden korkuyordum gel sev dedi parktaydık o kediye bende ona bakıyordum döndü ve gülümsedi o anın resmını çektım hiç unutmıcam dedim o esmer kız hala orada kalbimde
10 Yorumla
+1 yılAkşama görüşüceğim kuzenimin kazada paramparça olduğunu öğrendiğim an. 3sene oldu hala atlatamadım :(
01 Yorumlaİlkokulda yılbaşında kim kime hediye alacak diye torbadan kağıt çekiyoduk, 40 kişilik sınıfta çok sevdiğim kız bana çıkmaz mı? aman sen bir mutlu ol bir mutlu ol, o çoçuk aklımla havalara uçmuştum resmen.
00 Yorumla
+1 yılEn sasirdigim ve sevindigim anlardan biri kpss de atandigim andi en uzuldugum an ise atandigim memlekete tum evraklari goturdugumde eksik evrak oldugu icin atamamin fesh edilmesiydi :)
00 Yorumladersane sınavı çıkışında sevgilimi sıraların üzerlerinde atlarken ilk gördüğüm an
31 Yorumla- +1 yıl
Kahkaha attm
cok ama cok ufak yaşta ilk cinsel temas tabiki ilişki degil ama baya yakın temas ergenliğimde hatırladıkça hep aglıyodum kahroluyodum şimdi ise gülüyorum anca aklıma gelince
02 YorumlaYemekhanede yaptığım ve bilgisayar dersindeki koltukla birlikte efsane düşüşüm. :D
20 YorumlaOrta okul yıllarında mezarlık da erik yerken mezarın çöküp içine düşmem tam bir felaketti
40 Yorumla
+1 yılDedemi kaybettiğim gün hayat hiç o kadar anlamsız gelmemişti.
20 Yorumla
+1 yılgece dörtte uyanıp telfnu elim alp erkek arkadasma mesaj atackken ayni anda ondan mesaj gelmesi :) cok thafti cok gzeldi :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 sene evvel sevdiceğime aşık olmam ve onu tavlamak için bisikletle hareket yapiyim derken tepe Taklak düşmem iste o ani hayatta unutmam ama olsun 5 sene oldu halen seviyorum onu:)
20 Yorumla
+1 yıldoğdugum anı hiç unutmuyorum varya görmen lazımdı bir doğmuşum böyle doğuş yok tamam dedim kimse tutamaz artık beni içerden çıkınca bayaa rahatlamıştım anlayacagın özgürlük güzel şey :D
12 Yorumla- +1 yıl
içtik bişeler karıştırma bebe
sevgilimden ayrılıktan sonra eski sevgilisine döndüğünü duydugum o an kaynar sular başımdan dökülmüştü
00 Yorumladalatasarayın juventusu yendiği maç abi o maç unutulmaz :))) ercan tanerin golü anlatışı hep hafızamda kalır
00 YorumlaHoşlandığım Kız ebnim en yakın arkadaşımı sevdiğini oğrendiğimde anam bir koydu ki halen koyuyor :-(
00 Yorumla
+1 yılOfffofff ne sen sor nede ben soyleym
Beni ilk optuugnde ilk seni seviyorum dedeignde hic unutamiyorm onu00 YorumlaMeslek liseliydim ben bir ara kavga vardı her zamanki gibi ama bu öyle böyle değildi 30a30 falan yapacaktık sonra saat 2de şurda buluscaz dedik toplanmadan gittik bide baktım adamlar 20 kişi biz 5 :D çok kötü dayak yemiştik
10 Yorumla
+1 yılKlışe olucak ama gülüşü :) yazarken kendimden miğdem bulandı çok klışeyim :D
10 YorumlaEn Iyi Cevap secilmis... Artik cevabimin bir onemi var mi bilemedim?
11 YorumlaYerden havaya 60 metreye fırlatan nalet oyuncağa bindiğimde korkudan öldüğümü unutamam asla :)
12 Yorumla
+1 yılBir keresinde ' mutlu olmak istiyorum ' diye ağlamıştım o anı hiç unutamam.
10 YorumlaHarp okullu kara kuvettleri komutanlığı öğrenci adayı olarak "KAZANAMADINIZ" cevabın geldiği gün.
10 Yorumla
+1 yılBabamın bana atari aldığı an artık ismi ateri mi atari mi bilinmiyor ama onu aldı işte ama sonra hüsran yaşadım kasette 9999999 in 1 oyun yazıyordu ama 100 tane bile yoktu.
20 YorumlaHoşlandığım çocuğun arkadaşımla çıktığını öğrendiğim an yaşadığım üzüntü bende çok derin iz bıraktı
10 Yorumlaliseden mezun olup okuldan ayrılırken minibüse binişim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl6 yaşında iken babamın üzerime benzin döküp yakmaya çalışması 40 yaşındayım hala unutamam hayatımda bir çok başarısızlığa itti beni hala da itmeye devam ediyor o olay
12 Yorumla- +1 yıl
Ciddimisin? Hangi sebeple yapti bunu baban? Kafayi yemis olmali, kusura bakma. Cok agir geldi okuyunca
Cevap sahibi+1 yılannemle çok kavga ederlerdi çok içerdi zengindi o zamanlar annem dayanamamış akrabasına gitmişti biz çok ağlardık arkasından aklım az çok yetiyor o zamanlara abim ablam evden çıkmışlardı bir ben kalmıştım babam yine sarhoştu benzini aldı eve ve benim üzerime döktü benim bağırmama komuşularımız yetişti ve kurtardı hiç unutamam :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılLise mezuniyetinde kepler havaya atılıp herkesin birbirine sarıldgı an can dostumla göz göze geldik. beni görünce yas aktı gözünden ve sarıldık. o bakışları unutamıyorum
31 Yorumla- +1 yıl
Çok anlmli
daha o unutamayacağım an oluşmadı :))
22 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu videodaki gibi birden yerde sevişmem...olaysahneler.com/.../
01 Yorumla- +1 yıl
Neden :D
okulda dişim kırıldığında beni iten çocuğu babam gelip yumruklamıştı. okula polisler dolmuştu falan shahshsdka. o gün baya baya korkunçtu
00 Yorumla
+1 yılT*stislerime tekmeyi yediğim anı asla unutamıyorum. :(
00 YorumlaAnnem kucukken emzigimi gozumun onunde cope atmisti cok uzulmustum kdjdjfjfklskxjxjckd
00 Yorumlagözümün içine baka baka beni sevmediğini söyleyp yanından ayrılırken alnımdan öpüp gitmesiydi
02 Yorumla- +1 yıl
Sevmediğini söylüyor ama alnından öpüyor? Değişik
Gizli Üye(30-35)+1 yılKomşu kızına cinsel birliktelik teklif edipte reddedilmem, ayrıca bunun ortaya çıkması. Kabus gibiydi, yüzüme s. çılsa gıkım çıkmaz. Keşke kafam kesilseydide o anı yaşamasaydım.
00 Yorumla
+1 yılPlatonik olarak sevdigim çocuğun karşıma geçip mal mal bakışını unutamıyorum mesela :D
02 Yorumla- +1 yıl
kendisi biraz 'moron' du da :))
- Devamını Gör (137)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler