Çocuk & Ebeveyn Tehlikeli erkek isimleri nelerdir? Pulsarr Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bazı isimler vardır ki adeta tehlikeli olarak kabul edilir. Duyulduğu andan itibaren uzak durulması gereken erkek isimleri nelerdir?Not: Eğlence amaçlıdır :D Tehlikeli erkek isimleri nelerdir? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Larosa__ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Şahin 😂😂 Şaka şaka buraklar fena oluyor kuzenim var ondan biliyorum 😅 2 1 Yorumla Pulsarr +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
HayatAynaSnYansımazı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 49% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,7b cevap paylaştı. kız iseniz dişi iseniz tolga adını duyduğunuz yerden kaçın 1 0 Yorumla
Wranglers521 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Çok şükür kimse benim adımı yazmamış tehlikeli değilim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayatımda adı emre, murat olanlar kadar şikayet edilen bir karşı cins ismi duymadım. :DBunun dışında Yiğit, Batu isimleri zıpır gibi. sdf 1 0 Yorumla
Busbusssssssss Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Furkan Ferhat Onur Aykut Sinan ben ve kankilerimin hayırsızlar. Bu isimler İtilaf grubundan tehlikeliler 😂 2 0 Yorumla
berrak_su Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Mert, Furkan, ateş, Rıdvan, tolga bunlar aklıma geldi😂🙈 1 0 Yorumla
Mali9707 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı. İsime bakmaz bu işler 1 1 Yorumla Pulsarr +1 yıl Detaydaki not kısmını okumanız tavsiye olunur :) Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Beni gören direkt kaçıyor mesela isim ne hacet 🥱 1 0 Yorumla
kafeinsever Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,5b cevap paylaştı. Furkan tolga alparslan 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,5b cevap paylaştı. Coşkun mu 2 0 Yorumla
Matmazel58 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 548 cevap paylaştı. Pulsarr 😈👌 1 0 Yorumla
Süperinsan1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çoğunlukla kötüydüler. Ali, Ege, Mustafa, Erkan. 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 8,8b cevap paylaştı. Berk kıvanç hakan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Şahin 😂😂
Şaka şaka buraklar fena oluyor kuzenim var ondan biliyorum 😅
😂😂😂
kız iseniz dişi iseniz tolga adını duyduğunuz yerden kaçın
Çok şükür kimse benim adımı yazmamış tehlikeli değilim
Hayatımda adı emre, murat olanlar kadar şikayet edilen bir karşı cins ismi duymadım. :D
Bunun dışında Yiğit, Batu isimleri zıpır gibi. sdf
Furkan Ferhat Onur Aykut Sinan ben ve kankilerimin hayırsızlar. Bu isimler İtilaf grubundan tehlikeliler 😂
Mert, Furkan, ateş, Rıdvan, tolga bunlar aklıma geldi😂🙈
İsime bakmaz bu işler
Detaydaki not kısmını okumanız tavsiye olunur :)
Beni gören direkt kaçıyor mesela isim ne hacet 🥱
Onur yazmayın, tehlikeli degiliz
Pusat, Memati, Behlül, Cengiz
Furkan tolga alparslan
Sefaların hiç hayrını görmedim
Coşkun mu
Pulsarr 😈👌
Çoğunlukla kötüydüler. Ali, Ege, Mustafa, Erkan.
Ahmet
Serdar
Önyargılara gerek yok
Berkecan
Berk kıvanç hakan
Furkan
Onur
Evren
Tolga
berk
Ömer
Coşkun