Size göre en tehlikeli erkek tipleri nelerdir ya da erkeklerin en meşhur yalanlarından örnekler verir misiniz?tehlikeli erkek tipleriSizin gözünüzde bir erkeği neler tehlikeli kılar?
İnancı zayıf kendini üst limitte gören (geneldede zeki kültürlü olurlar ve inançları karışık bir halde olur ) ve Algı nedir nasıl yönetilir yani insan beynini çözmüş üstünlük kurmayı naif bir biçimde bilen yani kendisi bunu (üstünlüğünü) belirtmeyip kişinin kendiliğinde etkileyici bir biçimde anlamasını sağlayan erkek/kız çok tehlikelidir. Bu kişilerin çevresi çok olur ama tekil olarak insanlarla uzun vakit geçirmezler çünki bir insanlar nekadar samimi olursan kaliten okadar yavaş yavaş ortaya çıkar aslında uçuk biri olmadığın yani. Bu tipler herşeyi "tadında zirvesinde "bırakırlar her zaman çekici merak duyulan kaliteli görünen gizemli biri olmanın en önemli kuralıdır yani. İnsanlarla nekadar samimi olursanız elbet ona oranlar değersiz basit olursunuz
Ana kuzusu tabir edilen. 30 unda bile gestapo annenin sozunden cikmayan erkek enn tehlikeli erkektir. Ailesi kisa surede yikilmaya mahkumdur. Bakin annesini seven veya ona duskun erkekten bahsetmiyorum.. gestapo annenin , annem ne derse o diyen ezik oglundan bahsediyorum.. evliligini bile annesinin yonettigi erkekten.. daha tehlikeli bir erkek yoktur. Bir de su malum psikopatlar. Asan kesen ölduren tipler.
En tehlikelisi hiç bir şey olmadan kendini bir nane sanan erkektir. Bunun kadar cahili, eziği ve ayarsızı olmadığı gibi yanında gezdiği bilgili, görgülü ve hakikaten kültürlü adamların da kalitesini düşürürler. Zaten girdiği her ortamda kendini hemen belli eden bu tiplerle mümkün mertebe tanışmaktan kaçınılmalıdır.
Yalancı ve doyumsuz, hiç bir zaman sahip olduğu insanla yetinmeyen hep daha fazlasını isteyen erkektir. Devamlı sevgilisinin dışında en az 3-4 kişiyle daha yazışan konuşan flörtleşen erkek ve ne istediğini hala bilmeyen erkek tipi de tehlikeli erkek sınıfında.
En tehlikeli erkek yalancı erkektir eğer yalanını yakaladığın bir erkeğe sırf sana karşı iyi davranıyor diye güvenmeye devam edersen işin sonunda kayıp yaşarsın. İlişkilerinde aldatılirsin sosyal hayatta küçük düşersin iş hayatında dolandırılırsin. Bu yalancılara insan karşıda koyamıyor. Bir şekilde karşıdakinin aklına giriyorlar ama dinlemeyin hep İlyas Salman in Banker Bilo filmini düşünün orda da Maho o garibi hep ikna eder ezerdi. Biraz komik bir örnek oldu ama öyle bir erkeğin bir yalanını yakaladıktan sonra ona itimat etmeyin gerçekten kaybeden siz olursunuz.
Rahatsız edici derecede bozuk/çarpık türde sosyal ilişkiler yürüten, kimseyle anlaşamadığı için asosyal olan, "bu ne diyor ya ://" dedirtecek şekilde muhabbet eden, anlayışsız, paranoyak ve takıntılı erkeklerden KESİNLİKLE uzak durun. Bu saydıklarımdan biri varsa bile tez zamanda kesin iletişimi. "SHen fArKLsN yHa" diye kandırırlar bir de.
Kızlar açısından soruyorsan kesinlikle efendi ve özü sözü bir olanlar en tehlikelisidir. Kızlar nerede it kopuk var ona vatoz gibi yapışıyor. Bir çoğunuz böyle kızlar kusura bakmayın.
Başlığı okuduğum gibi şunu düşündüm Yalancı Erkekler en korkuncu bence Ne kadar tehlikeli olursa olsun dürüst olduğu sürece sorun yok Benim için dürüstlük çok önemli Yalancılar çok korkunçtur en tehlikelileri onlar bence
vuruşkan tipler, bu vuruşkanlar sabahın ilk ışıkları ile birlikte şehirde gezintiye çıkar ve ilk gördükleri starbucks a otururlar, vuruşmak için avlarını saatlerce bekleyebilirler, vuruşkangiller familyası
En tehlikeli erkek tipi başta seni kendine aşık edebilmek için 40 takla atıp değer gördükten sonra gözü dışarı kayan, sana kendini değersiz hissettiren tiplerdir. Keşke hiç sevmeseydim dedirtir
bunu ben yaptım... ama istemeye istemeye oldu... ayda ikizler etkisi varmış ondan diye duydum... açıkçası gözüm dışarı kaymadı ama bağlanmaktan korktum, herşeyin hızlı gitmesinden korktum...
Erkek için, hayatında bir kadından unutamayacak kadar kazık yemiş ve bunun intikamı için gözü dönmüş erkektir. ya da gerçekten sosyapat olan erkektir. Şu haberlerde kesip biçen delilerden bahsediyorum.
Hızlı olan tipler. Zamana yayan değilde aceleci davranan. Onlara istediğini verdiğinizde arkalarına bakmadan kaçarlar. İstediklerini alamadıklarındada kaçarlar.
Yaa abartmayın arkadaşlar , erkekler basit yaratıklardır ne tehlikesi 😒 en basit örneği , kadınlar yaşasın diye ölmeye giden bir cinsten bahsediyoruz var mi ötesi
Takıntılı, kendine olmayan güvenini kadınına uyguladığı uç derecedeki kısıtlamalarla bastırmaya çalışan, her kızın... olduğunu düşünen erkek en tehlikeli erkektir
Tehlike ve tehlikelisi bakıs acisina göre degisiyor, kadin gozunden bilmiyorum. En tehlikeli bazen diger erkekleri kucumseyip kendini one atan tipler bana gore.
Yalan olarak; Bu bir ihtiyaç aşkım yemekle su gibi olmazsa olmaz zaten eğer yapmazsak kasıklarım ağrıyor çok kötü oluyor iki dakka yardım et olsun bitsin ne var bunda :)
Bir insanın burcuna bakmadan onu sevmeyi dene bence. insanlari tanımadan direk burcunu öğrenip onun hakkında direk bir önyargı yapmak çok yanlış. benim burçla bir işim olmaz kafam rahat , bir insanı tanıyarak ne olduğunu anlarım.
@mrŞahiin sen böyle yazdığıma bakma yanında rahat hissediyorsam ve o kişiye güvenebileceğime eminsem bende takmam burcunu sadece gözlemlerimi söylüyorum :))
Valla bugün dışarı çıkmadım yalan kız bana konum at dese boku yedi ama hiç olmasa mervelere cikiyorum diyipde cikmiyoz 🤣😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
En meşhur yalanlar senden güzelini görmedim, daha önce böyle hissettiren kadın olmamıştı, sen ilksin. Amacı farklı olup seviyor gibi yapan erkek en tehlikeli erkektir
En İyi Cevaplar