Dün bir pembe üye yazdı özelden. Birkaç dakikalık başlangıç sohbetinden sonra burcumu sordu. Akrep dediğimde akrep tehlikelidir, paronayaktır, takıntılıdır gibi yorumlar yazmaya balşadı. O sözleri öyle bir yedirdim ki sonunda dört nala kaçtı. Peki sen küfür ve hakarete girmeden lafla adam dövmeyi becerebilir misin?
Küfür ve hakarete girmeden lafla adam dövmeyi becerebilir misin?
Evet kesinlikle bu benim. Ben asla seviyesizleşmem, her zaman bilgimle, zekâmla, nezaketimle gereken cevabı veririm. Eğer bir konuda tartışmaya giriyorsam o konuda haksız çıkma şansım olamaz çünkü ben kaybedeceğimi bildiğim bir savaşa asla girmem. Eğer bir şeyi savunuyorsam o şeyin doğruluğundan %100 emin olduğum anlamına gelir. Bilgim olmayan konularda tartışmaya girmem, aksine dinleyip öğrenmeyi tercih ederim. Küfür veya hakaretle birine saldırmak ezikliktir bence. (Bazı istisnai durumlarda gerekebiliyor)
Evet sarcasm konusunda iyiyimdir hele bir de karşımdaki biraz salaksa. Hoş zekiyim diye geçinenlere de hayatı sorgulaştmışlığım var. Ama kabul edelim, karşımdaki biraz zeki ise daha eğlenceli oluyor. Yoksa bakakalıyorlar 😂😂
Mesele şiddet göstermek değil zaten zekanla bir adamı dövmek.. ön yargıları olan her şeye takık olan insanlar o kadar fazla ki bu kolay oluyor şöyle zeka kokan bir sohbet etmeyeli çok oldu :)
☺️ sözlerin dökülmesine kaynak zekadır-düşünce yapısıdır.. Kime hangi ifadeler ve tepkiler ile karşılık vericeğini bilmek , hakaret ve küfürden daha etkilidir demek istedim 🙏🏻
Akrep burcu hakkında çok kötü konuşuyorlar bilip bilmeden, astrolgolarda nerede kötü bir şey varsa bunlara iteleyelim herhalde demiş başka açıklaması yok.
Küfür ve hakaret eden bir insan olmak zaten hakaretleriyle geçiştirir olayı hakaret olmadan laflarınla adam dövmek herkesin harcı da değildir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
istediğim zaman yapamam ama eğer çok sinirlenirsem karşımdaki de hakediyorsa fark etmeden ağır şeyler diyebilirim. hatta söyledikten sonra da anlamam herkes susar öyle fark ederim ben de böyle bir malım
Evet. Zaten hep öyle yaparım. Aileden öyle gördük öyle devam.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu siteyi de kullanan herkes akrep ha. Sokmaya ne kadar meraklisiniz. Iyi ki bir cinsellik ile adi cikmis. Neyse size sahte burclarnzla iyi eglenceler d tarihm 27 ekim.
30 sn önce senin soruna denk geldim. Mesaj kutunun boş olmasından mı şikayetçiydin? Böyle nik seçmiş kadının mesaj kutusunu boş bırakmazlar diye düşündüm.