Hayatımızdayken varlığının değerini bilmediğimiz ama kaybedince değere binen ve tekrar aradığımız şeyler nelerdir?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ailemiz başta olmak üzere herhangi bir kıymetlimizi kaybettiğimiz zaman ona geçmişte kötü davrandıysak muhtemelen vicdanımız rahat etmez ve kaybedince değerini anlarız ne yazık ki.
Sağlılıklı bir zihin ve beden, kontrollü bir yaşam sağlar bize. Kararlarımızı, düşüncelerimizi, korku ve endişelerimizi, tüm duygu ve düşüncelerimizi ve hatta attığımız her adımı, yediğimiz bir lokma ekmeğin tadını ancak sağlık ile yaşadığımız şu hayatta fark edebiliriz..
Kaybedilen sağlık, kaybedilen zihin ve düşünme yetisi bizi acılara sevk edeceği gibi yaşam enerjimizi kaybetmemizi sağlar.
Onun için her şeyden öte sağlık ve afiyet diyorum..
Ve sağlık, afiyetle geçireceğiniz bir ömür dilerim.
Bilerek üzdün bizi zamaaan. Zamandır bence şahsen benim açımdan zaman işte. Yatarak geçirdiğim günlere dönmek istiyorum mesela faydalı birşeyler yapabilirdim. Malak gibi yattım o günler.
Ben zaman olduğunu düşünüyorum. Çünkü geçmişe dönüp baktığımda en çok geçirdiğim boş zamanlar için yakınıyorum.
Cevap
47Cevap
Sahip olduğumuz, alışkanlık halini kazanmış nesne ve kisilerin, kaybedinceye kadar değeri bilinmez.
Cevap anlamsız gelmesin fakat soruyu sorarken cevabi vermişsiniz "değerini bilemeden kaybettiğimiz herşey çok değerliymiş"
Cevap uzun olmasın diye ayrıntılamadım.
kaybetmeden değerini bilmediğimiz en büyük iki şey biri aile diğeri sağlık
bu dünyada pasta haricinde kaybetmeden değerini anlıcağımız bişey yok ne yazık ki
Duygularım😂😂
içim soğuyunca geri gelmiyorrlar duygularım ben bile özlüyorum duygularımı😂
Hıı ama cok zor sogurum😂
çok uğraşılmalıı😂
Varlığına çok alıştığımız, hep yanımızda olan sanki hiç kaybolmayacak şeylerdir. Mesela sağlık ve aile.
Sağlık... Geçen sene nasıldık şimdi nasılız ama insanoğlu ne anlar mk yine tam gaz devam her boku yemeye :D
Kesinlikle huzur bence. Huzurunu kaybetmediğin sürece aslında ne kadar huzurlu olduğunun farkında bile değilsindir.
Sağlık, para, boşvakit başta olmak üzere her şeyin gerçek kıymeti kaybedilince anlaşılıyor. Maalesef üzgünüm durum bu,..
Sağlığımız en başta. İnsan bana bir şey olmaz mantıcıyla hareket ediyor hep ama en ufak bir şeyde hastanenin yolunu tutuyor.
Anne :(
Buna en güzel cevap: biri bizi sever biz istemeyiz ama kaybettikten sonra değerini anlarız ya hani... bunu yaşadım ben 2 yıl önce..
Karşılıksız olarak seven, saygı ve ilgi gösteren insanlar. En değerlisi bu bence.
Anne baba ölürse.. veya sevdiğin biri.. ozaman anlıyorsun..
herşey.. insan çorabının diğer eşini bile kaybedince değerini varlığının önemini fark ediyor
çoğu şeyi baştan kaybettiğim için cevap bile veremiyorum durumun vahametini siz düşünün
Sevdikşerin eğer kedimi son kez görüceğimi bilseydim ona son defa sarılıp öperdim😔
Herşeyiyle kendini sevdiğine adamış bir sevgili kaybedilince kıymeti anlaşılır
1 kalabalıkta gezmek, 2 sevebileceğin insanı kaybedince sevdiğini anlamak, 3. 15-20 yaş rahatlığı.))
Sevgi, sağlık, huzur, mutluluk.
Kaybetmeden değeri anlaşılmıyor
Her şey, insan elindekilerin nankörüdür.
Aile fertleri ve ideallerimiz.
Sağlık, para, zaman, sevdiklerimiz
Sağlık Boş vakit
Gençlik
Bence bunlar...
Her şey iyi bir çizgide giderken bir anda kötüye sarar ya o sarmadan önceki iyi anlar.
o kadar çokturki sabaha kadar konuşulabilir
Sadece zaman ve sağlık gerisinin bir önemi yok
Sağlık ve encokta sevdiğim insanlar
Sağlık önemli o varsa gerisi gelir
Aile. Aile herkesten önemlidir hatta herşeyden.
Herşey kaybedince değerli olur
Sevdiklerimiz, sağlık, zaman...
Sevdikleriniz ve sevmeyi göze alamadiklarimiz
Merhametli, vicdanlı, empati yapabilen insanlar
Sağlık, gençlik, enerji...
Abdulhamid Han.
Erdoğan olacak diğeride.
Sağlık mutlu anlar iyi insanlar
Aşk, sağlık, insan
#Hükümdar
Sağlık, zaman, para, dost
Aynen güzel dedin
Zaman. Keşkelerin üstadı.
Maddi ve manevi sahip olunan bütün değerler...
Sevdigin insanlar bence
Sahib olduğumuz çoğu şey
Sitede yenisin galiba 😊
Sağlık ve dost
Insanlar
BEN, ben ve gene ben
Sağlık
Gençlik ve zaman
Aşkk
Zaman ve huzur
Arap sabunu, bitince çok değerini anlıyorum 😂😂😂
Gençlik