Ailemiz başta olmak üzere herhangi bir kıymetlimizi kaybettiğimiz zaman ona geçmişte kötü davrandıysak muhtemelen vicdanımız rahat etmez ve kaybedince değerini anlarız ne yazık ki.
Sağlılıklı bir zihin ve beden, kontrollü bir yaşam sağlar bize. Kararlarımızı, düşüncelerimizi, korku ve endişelerimizi, tüm duygu ve düşüncelerimizi ve hatta attığımız her adımı, yediğimiz bir lokma ekmeğin tadını ancak sağlık ile yaşadığımız şu hayatta fark edebiliriz.. Kaybedilen sağlık, kaybedilen zihin ve düşünme yetisi bizi acılara sevk edeceği gibi yaşam enerjimizi kaybetmemizi sağlar.
Onun için her şeyden öte sağlık ve afiyet diyorum.. Vesağlık, afiyetle geçireceğiniz bir ömür dilerim.
Bilerek üzdün bizi zamaaan. Zamandır bence şahsen benim açımdan zaman işte. Yatarak geçirdiğim günlere dönmek istiyorum mesela faydalı birşeyler yapabilirdim. Malak gibi yattım o günler.
Cevap anlamsız gelmesin fakat soruyu sorarken cevabi vermişsiniz "değerini bilemeden kaybettiğimiz herşey çok değerliymiş" Cevap uzun olmasın diye ayrıntılamadım.
kaybetmeden değerini bilmediğimiz en büyük iki şey biri aile diğeri sağlık bu dünyada pasta haricinde kaybetmeden değerini anlıcağımız bişey yok ne yazık ki