Popüler kültürün kölesi misiniz yoksa onlardan farklı hareket edebiliyor musunuz?

Intihar etmek demeyelim de boğulduğun hayat denizinden çıkmak nefes almak diyelim.
Intihar etmek demeyelim de boğulduğun hayat denizinden çıkmak nefes almak diyelim.
Şu ayakkabının şu renk modeli moda hepimiz hadi ondan giyelim. Saçlarımızı böyle keselim biçelim yüzümüzü tanınmayacak kadar boyaya bulayalım. Estetikli suratlarımızla mimik katili olurken fotoğraflardaki yapma bebeklerle benzeşimimizden, insta tamblr twitter görl olmaktan gurur duyalım.
Aynı kitapları okuyalım aynı yerleri çizip aklımızda tutalım. Aynı müziklerin filmlerin dizilerin fanı olalım.
Tüketelim tüketelim ama asla üreten olmayalım yeni fikirler yadırganmaya dışlanmaya sebep olur susalım ve söz dinleyelim. Ezber cümlelerle konuşalım aynı şeylere gülelim ağlayalım şöyle gülelim böyle yürüyelim zıçalım.
XXX
Peki herkes A diyorsa B diyerek mi kaçacağız bundan neresi güvenli bölge? Doktor ne yazdı reçetemize normallikten kaçmak için hasta mı olmuşuz? Dün övdüğümüz şey bugün sevildiğinde keşfedildiğinde dışlayıcı hareketlerimize devam mı?
Özel miyiz hepimiz gerçekten tartışılır mı zevkler ve renkler?
XXX
Düşündüğüm için ben var değilim, sizler varsınız. Sizler benim zihnimdeki düşüncelerden ibaretsiniz.
XXX
Sıtarbaksta kahve sıramı beklerken got müziği kulağımda güzellik algısına uygun fotilere layk sallarken bu soruyu yazdım ciddiye almayınız
Ah Maria, niçin seninle bir pencere kenarında oturup konuşamıyoruz? Niçin rüzgarlı sonbahar akşamlarında, sessizce yan yana yürüyerek ruhlarımızın konuştuğunu dinleyemiyoruz? Niçin yanımda değilsin
Neyse hadi Bengisu kaçar.
Güncellemeler
+1 yıl
Güneş doğmuş yine yeniden geceyi boğan
Bugün de yapar mıyız akşamı
https://www.resimag.com/p1/510c537735d.png
Popüler kültürün kölesi misiniz yoksa onlardan farklı hareket edebiliyor musunuz?