Kpss çalışırken antidepresan?

• Arkadaşlar başıma bir olay geldi, , kız kardeşim şerefsizin birine uygunsuz video atıyor 6 gün önce sonra videosunu çocuk ortak arkadaşlarına atıyor ve bana kadar geliyor haberi , ben olayı öğrenince bende travma etkisi yaratıyor, aslında bizi tehdit eden bir yanı yok olayın, kapandı gitti, fakat bende geçmek bilmeyen bir durum var 6 gündür yemek yiyemiyorum su içerken bile boğazıma düğümleniyor, karnımda sürekli ama sürekli psikolojik bir kaygı ağrısı, vücuduma sıcaklık dağılıyor, uyuyamıyorum erkenden kalkıyorum, günde 2 kere ağlıyorum. En önemlisi de 6 aydır köpek gibi ders çalışıyorum, kpss hazırlanıyorum bu durum beni hassas bir hale getirmişti zaten, üstüne de böyle bir şey yaşayınca bu hale geldim artık canıma kast etme noktasındayım. Psikolojim bombok şu an delirmiş gibiyim. Bilen biriyle konuştum sınav stresinin üstüne bu olay da olunca panik atak geçirdiğimi söyledi ama adı üstünde atak, 6 gün sürer mi? İlaç kullanmam gerekiyormuş, uyku yapar dedim ama yapmayan da varmış. şurada sınava 60 gün kaldı, ilaç beynime etki eder mi, ya sürekli uyutursa başlaması ayrı bırakması ayrı dert ama hissettiğim şeyleri içimden atamıyorum fikri olan varsa yardım edin bana nolur
Kpss çalışırken antidepresan?