Sorum erkeklere... Bir bayanda siyah saç rengi size neyi ifade eder? (Detayı da okuyun lütfen esas detay önemli) ?

Kime sorsam bir bayanda siyah saçı tercih etmediğini, hoşlanmadığını duyuyorum. yurdum insanında sanırım bayanlarda siyah saç faktörü pek istenilmeyen birşey olsa gerek. mutlaka istisnalar vardır ama çoğunluk böyle düşünüyor galiba. Şimdi bayanların neden saçlarını başka renklere boyattıklarını biraz olsun anladım.
çünkü sorduğum kişilerden bazıları siyah saçın yetişkin saçı olmadığı çocukluk yeniyetmelik dönemi saç rengi olduğunu söylerken, (hani geneliizin doğal boyasız çocukluk saçı siyah ya onu demek istiyorlar) kimisi ise "ev kızı" saçı olarak niteledi. sebebi de ilginç. siyah saçı elde etmek için kuaföre gerek olmaması ve evde boyanarak elde edilebilmesi. kimisi ise kezban rengi olarak niteledi siyah saç rengini. kimisi de bayan dediğin açık renk saçlı olur. siyah saç erkeğe yaraşır dedi. sert renkmiş çünkü.
gerçekten böyle mi düşünülüyor? sizlerin fikirleri ne?
Güncellemeler
+1 yıl
söylemeyi unutmuşum. siyah saçı fazla sosyal çevresi olmayan evde oturan hatta kuaföre bile gitmekten kaçınıp saçını evde boyayanların rengi olarak göreni de duydum. Siyah renk asosyal kişi rengi midir?
Güncellemeler
+1 yıl
belki yaz mevsimlerinde açık renkli kıyafetlerle uyum konusunda sıkıntı yaratabiliyor siyah renk saç.. kabul ama insanlara bu kadar itici gelişi ilginç geldi...
diğer mevsimler siyah olan saç belki yaz mevsimine doğru koyu kumrala açtırılabilir bilemiyorum.
ben kahverengi gözlü buğday tenli ve siyah kaşlıyım. siyahtan başka renk gitmiyor. en fazla koyu kumral olabiliyorum.
Sorum erkeklere... Bir bayanda siyah saç rengi size neyi ifade eder? (Detayı da okuyun lütfen esas detay önemli) ?