diğer mevsimler siyah olan saç belki yaz mevsimine doğru koyu kumrala açtırılabilir bilemiyorum.
ben kahverengi gözlü buğday tenli ve siyah kaşlıyım. siyahtan başka renk gitmiyor. en fazla koyu kumral olabiliyorum.
Ülkemizde siyah saçlı insan çok azdır bilinenin aksine. Siyah saçlı olarak varsayılan çoğu saç koyu kestanedir. Ayrıca bu tarz streotyplerin hepsini cahilce buluyorum. Siyah saçlı olmak asildir ve vamptır bence. Siyah saça kezban işi ve erkeksi diyenlerin bunu görünce kaba bir deyimle dibi düşer bence.
[url=https://hizliresim. com/AyPr0B][img]https://i. hizliresim. com/AyPr0B. jpg[/img][/url]
benim saçım çok koyu siyah, koyu kestaneyle alakası yok bildiğin kapkara
Siyah saç çok güzel bence. Keşke benimde saçlarım siyah olsaydı. Erkekler beğenmese bile bence saçlarının kıymetini bil. Benimde siyah saçlı arkadaşlarım var ve çoğu erkek saçlarını çok beğeniyo. Kişiden kişiye göre değişir
bilemiyorum... nereye gitsem kendi saçımın siyah olması biryana bir de üstüne üstlük ben üstüne siyah boyattığım için çok eleştiri alıyorum. o kadar renk varken niye siyaha boyarsın üstelik kendin de siyahsın diyorlar ve saçma buluyorlar.
Saç senin saçın. Başkasının nasıl bulduğunu umursamamalısın bence. Ne yaparsan yap insanlar her zaman bişey bulacaktır
Sen Ona Şöyle Buna Böyle Diyorlar Diye Değiştirme Hayatını Bırak Onlar Değiştirsin Saçma Düşüncelerini. :D
Bence Siyah Saç Güzel Duruyor Çogu Bayanda.. En Azından Çakma Sarışınlardan İyidir.
ülkemizin rengi belli genelde siyah saç, bu yüzden satıya duyulan bir özlem var. Fakat çakma sarışın olmaktansa siyah saçlı bir kız tercihimdir
Cevap
9Cevap
Siyah saç bayanı benim kanımca ayrı kılıyor bir güzel oluyor bir çekiciliği oluyor bir masumluğu oluyor hayatımda hep esmer, siyah saçlı bayanlara aşık olmuşumdur.
ben esmer bayanları daha cekici buluyorum ,
at gibi tay gibi böyle rüzgar gibi ah ah olsada sevsem :)
Sarı saçı olan kızları daha renkli daha sevecen neşeli vs. buluyor erkekler ama asilliktende vazgeçmiyolar
Esmer milletiz zaten herkes siyah sacli farkli renk daha cekici geliyor, turk erkegini avrupada prim yapma sebebide budur aslinda :-)
bana sorarsan artık siyah saçlı olmanın aranan ve makbul olan olması lazım. ortalık kendi saçı siyah olup da sarıya boyatan ve diplerden siyah dipboyası çıkanlardan geçilmiyor.
Yok öyle şey. Çok beğeniyorlar siyah saçı, gerçi kişiye yakışması önemli. Direk siyah değil de koyu kahveye boyanırsa daha doğal bir hava verir üstelik bronz tenle de, buğday tenle de çok yakışır
:D hmmm öyle düşünenlerin %90 ı zaten boş adamlardır :D o yüzden düşüncelerini fazla takma :)) bence renk farketmez her türlü güzelsen güzelsindir :D
çok merak ediyorum cevapları takip ediyorum bu konuyuuu...
Sırf rica ettiğin için okumadım detayları :D ama daha çok güveniyorum siyah saçlı kızlara , bide ten rengı beyazsa çok güzel
saç rengi siyah olanların gerçek ten rengi bryaz değildir. beyazımsı olabilir ama asla beyaz olmaz
siyah saçlıyım sert bir mizacım var evet de elaleme ne? :)
Çok saçma. Ne alakası var. Yakışıyorsa hiç bir sıkıntı olmaz
siyah sac kas goz candır en azından en dogaldır
doğal siyah saç beyaz tenle buluşunca harika olur
alırım bir dal. :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar