Kişilik & Karakter “Zilli” Kelimesi İltifat mi hakaret mi? Gezegen00 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sen kullanır misin, sana zilli diyene kızar misin? Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/IVE00F-2ZCw Güncellemeler+1 yıl Güncel “Zilli” Kelimesi İltifat mi hakaret mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ÖndeZeytinAğaçları Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kimin dediğine bağlı.Yerine göre sevgi sözcüğü. 1 10 Yorumla Gezegen00 +1 yıl bir arkadaşım kızı icin söylerdi böyle sevimli olduğu icin Yorumla ÖndeZeytinAğaçları +1 yıl Babamda küçükken bana derdi ❤ Yorumla Gezegen00 +1 yıl Ahaha demekki iltifat hem sezen abla şarkıya koymazdi hakaret olsa demi 🙂 Yorumla ÖndeZeytinAğaçları +1 yıl @Müsavirbeyyy sen her yerden çıkacak mısın Yorumla ÖndeZeytinAğaçları +1 yıl Evet sevgi sözcüğü Yorumla Gezegen00 +1 yıl Sildim yorumu Yorumla Müsavirbeyyy +1 yıl Nereye gitsem sen varsın asıl sen heryerdesin Yorumla ÖndeZeytinAğaçları +1 yıl Nasıl sildin Yorumla ÖndeZeytinAğaçları +1 yıl @Müsavirbeyyy evet ama ben seni rahatsiz etmiyorum Yorumla Gezegen00 +1 yıl Nikinde bey olup beylikten nasibini almamış arkadaş lütfen ama benim sorumda başkasına sataşmana izin veremem rica ederim diyorum Yorumla
unionsra Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Hayır kızmam kişinin ne anlamda söylediği önemli burda bence. 1 2 Yorumla Gezegen00 +1 yıl İltifat yönü ağır basıyor sanki Yorumla unionsra +1 yıl Şöyle örnek vereyim kız zilli nasılsın aradaki samimiliğe göre iyi anlamda söylenir yani Bide şu zilli kızın yok mu neler yapıyor derken kötü yani kişinin ne anlamda söylediğini diz bileceksiniz. Yorumla
Asabi__Hatun_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Hakaret tabii ki, böyle iltifat olmaz. 1 1 Yorumla Gezegen00 +1 yıl Kadınlardan iltifat diyenler var ama ben de bilemedim Yorumla
çokricaediyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Bende serserim diyorum 😄 1 3 Yorumla Gezegen00 +1 yıl Cok rica ediyorum de 🙂🙂🙂 Yorumla çokricaediyorum +1 yıl Kibarlastırılmiş küfür 😀 Yorumla Gezegen00 +1 yıl Kufurun icine edilmiş hali yanı bozuk kufur falan 🙂🙂🙂 Yorumla
GünleriGerideBırak Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl Hitap şekli ne iltifat ne de hakaret 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kimin dediğine bağlı.
Yerine göre sevgi sözcüğü.
bir arkadaşım kızı icin söylerdi böyle sevimli olduğu icin
Babamda küçükken bana derdi ❤
Ahaha demekki iltifat hem sezen abla şarkıya koymazdi hakaret olsa demi 🙂
@Müsavirbeyyy sen her yerden çıkacak mısın
Evet sevgi sözcüğü
Sildim yorumu
Nereye gitsem sen varsın asıl sen heryerdesin
Nasıl sildin
@Müsavirbeyyy evet ama ben seni rahatsiz etmiyorum
Nikinde bey olup beylikten nasibini almamış arkadaş lütfen ama benim sorumda başkasına sataşmana izin veremem rica ederim diyorum
Hayır kızmam kişinin ne anlamda söylediği önemli burda bence.
İltifat yönü ağır basıyor sanki
Şöyle örnek vereyim kız zilli nasılsın aradaki samimiliğe göre iyi anlamda söylenir yani
Bide şu zilli kızın yok mu neler yapıyor derken kötü yani kişinin ne anlamda söylediğini diz bileceksiniz.
Hakaret tabii ki, böyle iltifat olmaz.
Kadınlardan iltifat diyenler var ama ben de bilemedim
Bende serserim diyorum 😄
Cok rica ediyorum de 🙂🙂🙂
Kibarlastırılmiş küfür 😀
Kufurun icine edilmiş hali yanı bozuk kufur falan 🙂🙂🙂
Hitap şekli ne iltifat ne de hakaret
çok laubali
Hakaret diyorsun
hakaret
Hakaret