ölçüsü ise gerçekten akıllı insanların becerebildiği bir düzeydedir..
Dili keskin (patavatsız) konuşan Kişiler vardır ki, lafın gideceği yere çok aldırış etmez..
Sizin çevrenizde böyle Kişiler var mı?
onlara karşı tutumunuz nasıl?

Acık sozlu insan severim ama uslubunu bilmeyen insanlara karsı bır tavrım var elbet. İlk once uyarırım, baktım anlamıyor muhattap olmayı keserim. O insan hiç hayatımda yokmuş muamelesi görür.
Sivri dilli olan insanlar doğruları söyledikleri için tebrik hak ettiklerini düşünürler. Hâlbuki doğrular karşı tarafı incitmeden, kibar bir dille de söylenilebilir. Keskin dilli bir insanın olgun olabileceğini düşünmüyorum. Doğruları söylemek adına bir insanın kalbini kırmak marifet değildir bana göre. Akıllı bir insan o doğruları karşı tarafı incitmeden dile getirir. Kalbimi kırabilecek insanlardan uzak durmaya çalıştığım için bu tip kişileri görmezden geliyorum.
Anlatmak istediğim şey buydu ☺️
Teşekkür ederim
Her doğru her yerde söylenmez. Dilim sivriye sivri, keskine keskindir. Ben dobrayım adı altında her ağzına geleni söyleyen insanlar nedense kendilerine de öyle davranalınca acayip alıngan oluyorlar. Ne oldu gülüm dilini mi yuttun diyorum onlara.
Gğzel cvb olur gerçekten ☺️
Cevap
6Cevap
Dilim keskindir, doğruyu söylerim. Bu yüzden çok arkadaşım olmaz. Ne demişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.
Merhaba,
Evet var, canınız cehenneme! 😅
Hiç kimse umrumda değil ki! 😅
Öyle insanlarla muhabbet etmem beni her yerde rezil eder beni de hayattan soğutur
Kulaklarım kapalı öyle insanlara, sinek vızıltısından ibaretler. Salla
Ahlak yoksunu insanlar oldukları için çevremde barındırmam yüzlerine bakmam.
Belagatım iyi karşılığını misliyle alır..
Bende bir tık öyleyim
Küserim bir daha konusmam.
Tavırına takarım yoluma bakarım evini tararım
Dilini koparırum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?