Sanki herkes çok eğleniyor sadece sen sıkılıyorsun gibi. Hayallerini yapmak için bir türlü fırsat gelmiyor. Arkadaş çevren yok ya da sen istemiyorsun. Böyle olunca sadece telefon ekranından hikayeleri izliyorsun. 🍦🏖🌈
'Ben bu hayata eğlenenleri izlemek için gelmişim' diyor musun?
Hayır, bana hiç öyle gelmiyor. Çünkü insanların bize dışarıdan görünen hayatlarıyla gerçekte olan emin ol çok farklı. Hayatımın amacı eğlence olsaydı, arkadaş bulmak, eğlenip hayatımı yaşamak çok kolay olurdu ama bunu neden tercih edeyim? Zaten kendim ve ben çok eğleniyoruz. Kimsenin hayatına imrenmiyorum.
Söyledigin gibiyim ama hic kimsenin hayatina imrenerek özenerek bakmıyorum herkesten uzak olmak daha iyi geliyor bana elimde olanla yetinmek elimdekinin degerini bilerek mutlu oluyorum fazlasında gözüm yok olmuyorsa olmuyor napayim dünyanın sonumu geldi olmuyorsa olmuyor ben elimde oldugu kadarıyla mutlu oluyorum fazlasının zararı olacagına azının yararı olsun
Herkesin eğlence anlayışı farklıdır. Sen oturup dizi izleyip çay içerek eğlenirsin; diğeri dışarda gezip tozarak; öteki arkadaşlarıyla sohbet ederek vs vs. O yüzden hiç "eğlenmiyorum hüüü :( " demedim. 😊