Neden sinirli olduğunu sorma, anlamamışsan kendin çözemeye çalış çünkü kalbini kırıp bunun nedenini bilmemen onu daha çok irite edecektir. Sinirlenmesinin nedenini çözdükten sonra aşırı sakin bir dille konuş ve hatanı düzeltmek için elinden gelenini yapmaya çalış. "Artık tekrarlanmayacak, değişeceğim, yapmayacağım, etmeyeceğim" tarzı cümleler kurma, davranışlarınla ispatla. Siniri yatışana kadar çok sıkboğaz etme çünkü muhtemelen trip atacak veya soğuk davranacaktır sen üstüne gittikçe. Ona karşı ilgini ufak ufak göster, üstüne gitmeyeceğim derken ilgisiz hissetmesine sebep olma asla. Sinirinin birazcık ta olsa yatıştığını gözlemlediğinde daha fazla yanında olmaya ve triplerine tahammül etmeye çalış. Göz ardı etme dediklerini, saygılı ve tatlı bir dille karşıla hepsini. Zaten seviyorsa senden uzun bir süre uzun kalmaya dayanamaz ( içinde biriktirdiği bir sürü kalp kırıklıkları yoksa ).
burda karektere de bakıyor ben sinirlenmissem kolay kolay sinirlenmem bu arada çok kişinin canı yanar sakinlestiremessin öcümü aldığımda sakinleşirim ya da 8eni 6-15kişinin 8ir yere ölene kadar kapatması lazım ha ordan cıkarsam o kişilerinde canı yanar öcümü gene alırım
Temasla.. dokunarak, sırtını sıvazlayarak Tamam canım, olur canım, hadi bir bardak su iç Şuradan camı açalım Evet, sakin ol şimdi Sakinleş.. sonra oturur mantıklı mantıklı konuşuruz vs Huyuna gitmek lazım sanırım
Üstüne gitmiyerek.. onu dinleyip anlamaya çalışarak.. tartışmaya girmekten kaçınarak.. Olgun davranarak anlayış ve sabır göstererek bir erkek , bir kadını yumuşatabilir
- koş gidiyoruz gratiste %20 indirim var - bu renk gözlerini ortaya çıkarmış lens olsam kıskanırdım - ya şu kedinin tatlılığına bakar mısın bir - yazı mı tura mı diye sorup o kazanmış gibi yapabilirsin.. 🤷♀️🤷♀️
Ara uzun uzun konuş eğer yanında değilse sohbet et ben böyle rahatlıyorum mutsuz ya da sinirliyken en alakasız insanla bile samimi olabilirim rahatlamak için
Neden böyle olduğunu anlamaya çalış. Anladığını söyle düzeltebileceğin bir durumsa düzelt değilse yanında olduğunu hissettir. Böyle Yok gratis indirimi yok pofuduk kedi vs saçmalamayın biraz büyüyün yetişkin olun