Kişilik & Karakter Bir kristal küre sana kendin, hayatın ya da geleceğinle ilgili bir şey söyleyecek olsaydı, neyi bilmek isterdin? DissosiyatifKişilik Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhabalar... Yine ilginç bulduğum bir soru ile karşınızdayım. Ben hayallerimin akıbetini sorardım. Çünkü gerçekleşme umudum kalmadı. Peki siz ne öğrenmek isterdiniz? Bir kristal küre sana kendin, hayatın ya da geleceğinle ilgili bir şey söyleyecek olsaydı, neyi bilmek isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
anketorboy Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Daha nereye kadar evrimlesecegim? Evrimin sonu var mı? Dinsel ve bilimsel acıdan yorumlasın. 1 2 Yorumla DissosiyatifKişilik +1 yıl Güzel. Görüşünüz için teşekkür ederim ✔️ Yorumla anketorboy +1 yıl Rica ederim👌 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Bende kurduğum hayallerin gerçek olup olmayacağını sorardım sanırım 💫 1 3 Yorumla DissosiyatifKişilik +1 yıl Ne güzel. İnşallah hayalleriniz bir an önce gerçekleşir. Hakkınızda hayırlısı olsun. Görüşünüz için teşekkür ederim ✔️ Yorumla LEYYA_GS +1 yıl Ben teşekkür ederim 🦋 Yorumla DissosiyatifKişilik +1 yıl Sizi takip etmemde bir sakınca var mıdır? ✔️Kişilik karakter konusunda paylaşım yapmayı seviyorum. Görüş paylaşmayı da. Yorumla
Berivann6 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Meslek hayallerim gerçekleşeceğini diye sorardım 1 1 Yorumla DissosiyatifKişilik +1 yıl Güzel. Teşekkürler bero ✔️😊 Yorumla
soncomertlerden Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Geleceğimi... 1 1 Yorumla DissosiyatifKişilik +1 yıl Peki... Görüşünüz için teşekkür ederim ✔️ Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ne zaman öleceğim. 1 1 Yorumla DissosiyatifKişilik +1 yıl Allah uzun ömürler versin. Görüşün için teşekkür ederim ✔️ Yorumla
En İyi Cevaplar