Size bu mektubu, duymadığınız ses tellerimi çiğneyerek yazıyorum.
Sana, ona, hepinize…
Bazen keşke ben de sizi duymasam, sizin kadar profesyonel bir oyunculukla sağırı, hatta körü oynayabilsem diyorum. Bir kereliğine rolleri değişsek… Belki de sırf bu yüzden seçiyorum bu yolu; ölüm tek şeritli bir cadde. Bu günden sonra arkamdan küfür de etseniz, dua da etseniz, ağlasanız da, bağırsanız da duyduğumdan asla emin olamayacağınız bir coğrafyaya göçüyorum. İlk kez “bu topraklar benim” diyebileceğim. En azından bunu umuyorum.
Merhaba ben E. E muhtemelen bu not elinize ulaştıgında ben ölmüş olacağım. Bana belkide sinirlisindir, belkide kırılmışsındır belkide şaşırmışsındır. İnan intihar ettiğime göre insanların fikrini artık önemsemediğimi anlamışsıdır. İstediğini düşün ama intihar ettiğim için zayıf oldugumu düşünme. Ben sadece bıktım. Nefes almaktan, gezmekten, müzik dinlemekten, insanlarla konuşmaktan, yemek yemekten, televizyon izlemekten, kitap okumaktan, Herşeyden bıktım. Ben denedim, yaşamayı denedim. Bu saydıklarıma bağlanıp bıkmamayı denedim. Yaşamak icin yeni sebepler aradım. Mesela cevremseki insanları gozlemledim. Bunları hayata bağlıyan şey nedir acaba diye. Çoğusu ya arkadaşlarının ismini verdi ya da cinsellikle ilgili birseyler sacmaladi, bazısı işlerine adamış kariyer yapacağını, bazısı içkisine bağlamıştı. Bende onları hayata bağlayan şeyleri benimseyip kendimi hayata baglamaya çalıştım ama olmadı işte. Zorla güzellik olmuyor. Artık yavaş yavaş sona geliyorum. Benim yazdığım son kelimeler olabilir belki ama sonsuza kadar kalıcak. İlk başta herşey çok iyiydi aslında alışmıştım herşeye. Böyle yaşamaya alışmıştım belkide. Ama hayır olmadı. Sevgili okur benim senden istediğim tek birşey var. Kendine iyi bak tamam mı? Ben bakamadım. Ve şuanki durumumda belli. Sen değerli bir insansın. Lütfen kimseyi ezme. Kimseyi küçük görme. Her insanın içinde birbirinden değerli cevherler olduğunu. Çıkarmasını bilmiyorsan sorunun sende olduğunu kabul et. O senin ulasamadiğin cevherler barındırıyorsa bırak onu. Dünyada nice cevherler var beğeneceğin... Tekrardan kendine iyi bak ben bakamadım...
Ben bir gökyüzü, yıldızlarda dertlerim. Eğerki bir derdimi seçip ona odalanırsam en büyük yıldızım Güneş arkada belirir. Diğer dertlerimi göremeyeyim diye aydınlatır ortamı sadce kendisi görülebilir.
İntihar etmeyi denedim. Ama şu an hala hayattayım iste. Ben intihar edecek kadar bencil olamıyorum. Öleceğim zaman sadece 1 kisi olmiyecek arkamdan 10larca hatta 100lerce kişi ölecek. Ben bu yüzden artık kendim icin birseyler yapmayı bıraktım. Ve inan bana kendim için birşey yapmak isteseydim bu intihar etmek olurdu.
seni çok sevmiştim senle mutlu olmak aşkı yaşamadan ölmek istemezdim... :( başka bir dünya da karşılaşıp orda devam etmek dileğiyle... sorarlarsa bana olan aşkından öldü ben ise onun beni sevdiğinden daha az severdim kıymetini bilemeden kaybettim dersin.
Başaramadım. Hayatın yükü omuzlarıma ağır geldi. Özgür olmaya gidiyorum. Benim ardımdan üzülmeyin çünkü ben gittiğim yerde mutlu olacağım. Gibi bir şeyler 👀
Eğer ki unutulmak istemiyorsam, iz bırakacak bir şekilde çoluk çocuk, genç , yaşlı herkesin yıllarca unutamayacak olduğu şekilde yapardım bu intiharı 😌
Yani, amacım iz bırakmak değil. Öyle olsaydı çok yaratıcı şeyler çıkarırım ben sadece arkamda not bırakmazsam bunun sebebini düşünüyorum... Bu da galiba anlatmayı sevmediğim için olurdu
Sevgili ailem, arkadaşlarım, Cok yalnız hissettim. Bazen kalabalıkların içinde. Sizlerin arasında. Beni anlamıyor değildiniz ama ben hep doyumsuzdum. Çok şey istedim ama azını elde edebildim. Çok sevilmek istedim ama sadece yeteri kadar sevildim. Size psikolojik olarak işkence etmekten bıktım. Çocuğunuz, eşiniz, anneniz olmak sorumluluğu bana ağır geldi. Başaramadım, kolayı seçtim. Ölmeyi seçtim. Benim için üzülmeyin çünkü çok bencildim. Arkamda ne olacaksınız diye düşünmedim. Umrumda da değil. Hoşçakalin. Aklınız varsa kendi hayatınıza bakın.
Oysaki biz, şu eğreti Dünya hayatının sarp yokuşlarını aşmaya çalışırken, adım attığımız yerlere gönül gözleri açık kişilerin okuyabilmeleri için dökülen gözyaşlarımızla nice notlar bıraktık..
Yaşarken ölmüstüm kimse farkında değildi yaşayacak biri beni anlayan biri yok arkamdan ağlayan olmayacak cunki kimse sevmiordu beni 🤞 elvedaaa boş dünya (saçma oldii sorry)
Kendini öldürmek çok günahtır yanacaksın derler ya, peki düşünüldü mü yaşarken bize? Yaşarken cayır cayır yanmadık mı mesala? Kim dinledi seni ilgiyle sevgiyle peki pişman olmayacak mısınız ben ölünce mezarımın başında? Peki bu neyi değiştirir ben öldükten sonra? Son pişmanlık fayda etmez ölüm korkaklık değil kaçış cesaretti bana göre bende kaçtım sizden hiç sizi görmemek üzere.
Bana bile intihar ettiren hayata ve insanlara bir de not mu yazicam 😂 Hayat yaşamaya değer ve bize verilmiş bir şans buna kendi kararımla son vereceğimi düşünmüyorum
İntihar değil intahar o, ayrıca intahar eden dinden çıkar ve kafir olarak ölür bunu tüm hocalar söylüyor, dünyada ki rüya misali acısı bile kısa ve sahte bir olay için intahar edip de sonsuz cehenneme gitmeye değer mi
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayatım film şeridi gibi geçerken gözümün önünden hayatın bana vermediklerine sitem ederek azraile göz kırpıyorum tüm cahil cesaretimle
Şuanda o noktayi yakalamaya çalışıyorum ve muhtemelen benim gibi insanlar bu devlete lazım ve benim gibiler mumla aranicak gg yazmak isterdim kendimi övme gibisinden bı algı yapmak istemedim hatta hiç bı algı hayata ve topluma protest bı gorusum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Üzülme sevgili ailem böyle daha mutlu olacağım benim için yaptiklariniz için teşekkür ederim
Herşey onunla tanışmamla başladı... keşke hic tanismasaydik. Olumumden o mesuldur kimse değilm benim icin fazla uzulmeyin. Ozellikle ailem cok aglamayin zaten cok bile yaşadım. ..