Kişilik & Karakter İsminizi söyleyin eşinizini ismini söyliyeyim olur mu? joursoul Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Böyle bir liste var her isim yok isminizi yazın varsa eşinizi yazim. İsminizi söyleyin eşinizini ismini söyliyeyim olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ʟεтнε Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Listeye baktım benim ismim yok o yüzden söylememe gerek kalmadı😝😝 0 0 Yorumla
serkan_1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Sera , ya Turkiye de kaç Sera var da bana denk gelecekmişte oyy oyy 😂imkansizin cocuhuyum resmn. 0 0 Yorumla
Pharmacology Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl "Ben çok tipsizim benim böyle şeyler yapmaya hakkım yok" 0 0 Yorumla
Fedal Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Teoman'ın karşısında Beyhan var. Beyhan ismini de ilk defa duydum xd 0 0 Yorumla
Sadece2020veBen9 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Dünyada ismim sadece 1 kişi tarafından kullanılıyor oda ben yok böyle şansızlık 😪 0 0 Yorumla
nisenseix Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Berk güzelmiş yakışıklı ismi Ksosjwpwjakwjdjw 0 2 Yorumla joursoul +1 yıl fatmanurlar tipsiz oluyo diyolar ne diyosun Yorumla nisenseix +1 yıl Bilmem:) Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Muammer çıktı. 😂 0 1 Yorumla joursoul +1 yıl tipsiz oluyo cogu knk g. o Yorumla
LoSamedoS Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Benim samet Fidanmış. 0 2 Yorumla joursoul +1 yıl öyle biri var mı knk çevre de Yorumla LoSamedoS +1 yıl Okulda vardı sınıflar değişince görmemeye başladım hiç sevmezdim Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gökay yok galiba göremedim :D 0 2 Yorumla joursoul +1 yıl evde kaldın gökay Yorumla Gökay90 +1 yıl Püü kader utansın o zaman ne yapalım :D Yorumla
Muallime__ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. İki ismi olanlar ne yapıcak? 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Ben kadro dışıyım evlenmiyorum 😂 0 0 Yorumla
Dünyalıbağyan Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Deniz 0 2 Yorumla joursoul +1 yıl tuğrul Yorumla Dünyalıbağyan +1 yıl Yok tutmadı Yorumla
Yorgunbirgirll Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Müge 0 4 Yorumla joursoul +1 yıl aslan/arslan Yorumla Yorgunbirgirll +1 yıl Yok yav begenmedim Yorumla joursoul +1 yıl furkan verim mi ablama Yorumla Yorgunbirgirll +1 yıl Furkan olur Yorumla
Rahime_Birşah Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl olur 0 2 Yorumla joursoul +1 yıl ata Yorumla Rahime_Birşah +1 yıl Amcamın ismi o ya xd istemem Yorumla
nickimsonick Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İki ismimiz varsa? 0 14 Yorumla joursoul +1 yıl ikisini söyle canım hangisini istersem onunla eşlicem Yorumla nickimsonick +1 yıl İkisini de beğenmedim eşleme 😂 Yorumla joursoul +1 yıl egolu! Yorumla nickimsonick +1 yıl Doğruyu söyledim ne dersen de Yorumla joursoul +1 yıl baby ben alfa kız sevmem Yorumla nickimsonick +1 yıl Ben alfa mıyım Yorumla joursoul +1 yıl evt Yorumla nickimsonick +1 yıl Alfa olmasam da sevmiyorsun Yorumla joursoul +1 yıl yok seviyorum kızdırsan da Yorumla nickimsonick +1 yıl Aa sağ ol Yorumla joursoul +1 yıl twitter.com/irfanycsn/status/1285301482661847040 Yorumla nickimsonick +1 yıl Bu ne Yorumla joursoul +1 yıl Komik bir videoydu bana bir bir ulas ozelden az bisi dcm Yorumla nickimsonick +1 yıl He konuyla alakalı sandım ondan anlamadım, tamam Yorumla
KedimBenVeYatağım Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Büşra 0 1 Yorumla joursoul +1 yıl cemal Yorumla
Üğpoıu07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Furki 0 19 Yorumla joursoul +1 yıl Gonca. @afr0dit geçen yorumumu şikayet etmiş knk kaldırtmış... Yorumla Üğpoıu07 +1 yıl Hangi yorumunu? Gonca 3 sene önceki sevgilim o olmaz :D Yorumla afr0dit +1 yıl Ne diyosun 🤣 Yorumla joursoul +1 yıl @ugpoiu07 Aradığınız eş adayında olması gereken en belirgin özellik ne? ↗ bu soruda seni etiketledim yorumumu kaldırmış... Yorumla afr0dit +1 yıl Ben kaldırmadım ama kim kaldırmış furki bilir bence 🤣 Yorumla Üğpoıu07 +1 yıl Bak sen şu afrodite 🤬 Yorumla Üğpoıu07 +1 yıl @afr0dit ne diye etiketlendim soruna ben hatırlamıyorum tam Yorumla joursoul +1 yıl kanka ben senin gibi biri olmalı dedim sonra kalktı idk benim hasmım o mu kaldırdı acaba Yorumla Üğpoıu07 +1 yıl İdknowq mü niye kanka Yorumla joursoul +1 yıl Hasmım o benim knk ondan dedim ama engelledim şimdi onu daha kaldıramaz tamamdır. Yorumla Üğpoıu07 +1 yıl Senin gibi adamın niye hasmı olur ki pamuk gibi adamsın Yorumla joursoul +1 yıl Kanka senin takip listenin yarısı ben de engelli hepsi hasmım Yorumla joursoul +1 yıl bişi yapmıyorum ben onlar sataşıyo Yorumla Üğpoıu07 +1 yıl Hey Allahım neden ki çoğu kız zaten benim takip listem Yorumla afr0dit +1 yıl Adamin dibisin @joursoul Yorumla joursoul +1 yıl Sen sadece afr0diti takip et kankam gerisini bosver Yorumla Üğpoıu07 +1 yıl Yok biz anlaşamıyoz onla Yorumla joursoul +1 yıl niye? Yorumla Üğpoıu07 +1 yıl Boşver kanka Yorumla
Horozoğlu Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 445 cevap paylaştı. Cenk 0 3 Yorumla joursoul +1 yıl humeyra Yorumla Horozoğlu +1 yıl Nasıl biliyon Yorumla joursoul +1 yıl allahım ben Yorumla
sametttt5 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Samet 0 2 Yorumla joursoul +1 yıl fidan Yorumla sametttt5 +1 yıl Evet baktım peki o kim 🚬 Yorumla
Theballabal Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İrem 0 1 Yorumla joursoul +1 yıl abdulkadir Yorumla
Dilan0290 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Peki söyle madem. 0 3 Yorumla joursoul +1 yıl kürşad Yorumla Dilan0290 +1 yıl Hmm peki teşekkür ederim. Yorumla SorumVeGörüşüm +1 yıl @dilan0290Göbek adım Kürşad olsun bundan sonra :) Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yakisikli 0 0 Yorumla
Peşimizde1ivar Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Uf işsiz 0 1 Yorumla SıradanBiri98 +1 yıl Manasız bir görüş Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Rabia, o listeyi nerden bakabilirim 0 4 Yorumla joursoul +1 yıl aras Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki sevgilim Serkan Yorumla joursoul +1 yıl serkan yok galiba bir de sen bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sagol Yorumla
Küçükburun2 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl PINAR 0 2 Yorumla joursoul +1 yıl Ergin Yorumla Küçükburun2 +1 yıl Hiçte bu eş bana uymadi😁😁😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Listeye baktım benim ismim yok o yüzden söylememe gerek kalmadı😝😝
Sera , ya Turkiye de kaç Sera var da bana denk gelecekmişte oyy oyy 😂imkansizin cocuhuyum resmn.
"Ben çok tipsizim benim böyle şeyler yapmaya hakkım yok"
Teoman'ın karşısında Beyhan var. Beyhan ismini de ilk defa duydum xd
Nisa (hem turk hem rus erkek ismi onersene bir taneee luffen)
Dünyada ismim sadece 1 kişi tarafından kullanılıyor oda ben yok böyle şansızlık 😪
Berk güzelmiş yakışıklı ismi Ksosjwpwjakwjdjw
fatmanurlar tipsiz oluyo diyolar ne diyosun
Bilmem:)
Muammer çıktı. 😂
tipsiz oluyo cogu knk g. o
Benim samet Fidanmış.
öyle biri var mı knk çevre de
Okulda vardı sınıflar değişince görmemeye başladım hiç sevmezdim
Gökay yok galiba göremedim :D
evde kaldın gökay
Püü kader utansın o zaman ne yapalım :D
İki ismi olanlar ne yapıcak?
ben buldum teşekkürler 🤣
Benim isim yoktur zati boşuna yazmayim
Bugün her eşlemede varim😂
Ben kadro dışıyım evlenmiyorum 😂
Deniz
tuğrul
Yok tutmadı
Müge
aslan/arslan
Yok yav begenmedim
furkan verim mi ablama
Furkan olur
olur
ata
Amcamın ismi o ya xd istemem
İki ismimiz varsa?
ikisini söyle canım hangisini istersem onunla eşlicem
İkisini de beğenmedim eşleme 😂
egolu!
Doğruyu söyledim ne dersen de
baby ben alfa kız sevmem
Ben alfa mıyım
evt
Alfa olmasam da sevmiyorsun
yok seviyorum kızdırsan da
Aa sağ ol
twitter.com/irfanycsn/status/1285301482661847040
Bu ne
Komik bir videoydu bana bir bir ulas ozelden az bisi dcm
He konuyla alakalı sandım ondan anlamadım, tamam
Büşra
cemal
Furki
Gonca. @afr0dit geçen yorumumu şikayet etmiş knk kaldırtmış...
Hangi yorumunu? Gonca 3 sene önceki sevgilim o olmaz :D
Ne diyosun 🤣
@ugpoiu07 Aradığınız eş adayında olması gereken en belirgin özellik ne? ↗ bu soruda seni etiketledim yorumumu kaldırmış...
Ben kaldırmadım ama kim kaldırmış furki bilir bence 🤣
Bak sen şu afrodite 🤬
@afr0dit ne diye etiketlendim soruna ben hatırlamıyorum tam
kanka ben senin gibi biri olmalı dedim sonra kalktı idk benim hasmım o mu kaldırdı acaba
İdknowq mü niye kanka
Hasmım o benim knk ondan dedim ama engelledim şimdi onu daha kaldıramaz tamamdır.
Senin gibi adamın niye hasmı olur ki pamuk gibi adamsın
Kanka senin takip listenin yarısı ben de engelli hepsi hasmım
bişi yapmıyorum ben onlar sataşıyo
Hey Allahım neden ki çoğu kız zaten benim takip listem
Adamin dibisin @joursoul
Sen sadece afr0diti takip et kankam gerisini bosver
Yok biz anlaşamıyoz onla
niye?
Boşver kanka
Cenk
humeyra
Nasıl biliyon