Aile & Toplum İlerdeki eşinizin ismini söyleyeyim mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Gerçekler🤫 Güncellemeler1 yıl Günceli İlerdeki eşinizin ismini söyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gelbirdaha Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Ya bir de sana inanmıyorlar mı Allah aşkına soruya bak 😅 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Şükufe Yorumla Gelbirdaha 1 yıl He he yok sıdıka 😅😅 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Hadi bakalım merak ettim. Ona göre arayım. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Şevketiye Yorumla hakankerem2020 1 yıl Nerde yaşıyor bu. Buzullar da bir bir yerde keşfedilmeyi bekliyor galiba.😊 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Olur söyle. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Tanay Biscolatagirl 1 yıl Olursa aklıma gelirsin bir gizli gizemli pembeli demişti diye😄🌷🙈🍫 Soran 1 yıl Yerim kiz seni 🌸🌸 Biscolatagirl 1 yıl Ahaha bende senii🌷🌹
x50bıst Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 90% 1 yıl Nasıl sikildıysan hahs 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Pakize Yorumla
byvol Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 72% 1 yıl Söyle bakalım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sıddıkiye Yorumla byvol 1 yıl Aaa nişanlımın adı kimsin sen nereden biliyorsun Yorumla
Asılsenkimsssin Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Söyle hvvhvh 1 7 Yorumla ortaka 1 yıl benm kdkfkf Yorumla Soran 1 yıl Orçun Yorumla ortaka 1 yıl evet Yorumla Asılsenkimsssin 1 yıl Ismini pek beğenmedim başka var mı (mert gibi) Yorumla ortaka 1 yıl başka yok bunu buldun kfkfkf Yorumla Soran 1 yıl Serkan Yorumla Asılsenkimsssin 1 yıl Beğendim kabul etmedim onaylamiyorum hvjvvuuv mertciyim Yorumla
Denizin__Dili Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bil bakalım. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Merdane Yorumla Denizin__Dili 1 yıl Tövbe Estağfirullah. Küfür mü ediyon kız? Yorumla
PassionForProfession Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Söyle gitsin 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hazal Yorumla PassionForProfession 1 yıl Güzel isimmiş yalnız Yorumla Soran 1 yıl Beğenmene sevindim Yorumla
Hassasdokunus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 86% 1 yıl Söyle 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kezban Yorumla Hassasdokunus 1 yıl Allah korusun Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl sende söyle 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Cebriye Yorumla ElCuco 1 yıl ya sabır mk ya sabır Yorumla Soran 1 yıl Beğenmedin mi Yorumla
Driz_Can Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Merak ettim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Devin Yorumla Driz_Can 1 yıl Woww ben bir Devin avına çıkayım 😂 Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Söyle bakalım kimmiş 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Cemal Yorumla TuruncuJaponBalığı 1 yıl Nasıl da attın öyle 😂 Yorumla
Sosyetekemal Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Söyle len 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Cezviye Yorumla Sosyetekemal 1 yıl https://youtu.be/v-SNHXw4xtI?si=Zx8bcqWlA9Nx1VkL Yorumla
Karanlığın_Efendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Lilith değilse almam 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Bu kodlar ne Yorumla Karanlığın_Efendisi 1 yıl Hesabını ele geçirmek için gereken kodlar Yorumla Asılsenkimsssin 1 yıl RUURRUURur Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı. Söyle 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Elifnaz Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Söyle 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Yaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm bakalim çıkarsa soylerim :)) Yorumla
benyunus92 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Soyle bakalım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Muazzez Yorumla benyunus92 1 yıl Hadi hayırlısı olsun inşallah Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Söyle 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hazal Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyiymiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ya bir de sana inanmıyorlar mı Allah aşkına soruya bak 😅
Şükufe
He he yok sıdıka 😅😅
Hadi bakalım merak ettim. Ona göre arayım.
Şevketiye
Nerde yaşıyor bu. Buzullar da bir bir yerde keşfedilmeyi bekliyor galiba.😊
Olur söyle.
Tanay
Olursa aklıma gelirsin bir gizli gizemli pembeli demişti diye😄🌷🙈🍫
Yerim kiz seni 🌸🌸
Ahaha bende senii🌷🌹
Nasıl sikildıysan hahs
Pakize
Söyle bakalım
Sıddıkiye
Aaa nişanlımın adı kimsin sen nereden biliyorsun
Söyle hvvhvh
benm kdkfkf
Orçun
evet
Ismini pek beğenmedim başka var mı (mert gibi)
başka yok bunu buldun kfkfkf
Serkan
Beğendim kabul etmedim onaylamiyorum hvjvvuuv mertciyim
olur
Ahueda
Bil bakalım.
Merdane
Tövbe Estağfirullah. Küfür mü ediyon kız?
Söyle gitsin
Hazal
Güzel isimmiş yalnız
Beğenmene sevindim
Söyle
Kezban
Allah korusun
sende söyle
Cebriye
ya sabır mk ya sabır
Beğenmedin mi
Merak ettim