Ben istemeden içimden sanki birisi konuşuyor sürekli içimden küfür ediyorum. Geçen gün annemle kavga ettik geber dedim ondan sonra içimden istemeyerek küfür etmeye başladım. 2haftadan beri. Sürekli ağlıyorum.. Sizce ne olabilir? Annemin yüzüne bakamıyorum.
Cevabın nedir?
Tatlım bu illa ki ortamın ailenle alakalı olmaz çok iyi bir çevren çok terbiyeli bir aile hayatın da olsa bastırılmış duygular olarak da ortaya çıkar. aileme layık olmalıyım küfür etmemeliyim , küfür edersem arkadaşlarım hoşlanmaz dışlar vs diye içinden geçirdiğinde o bastırılmış olan şey sinirlendiğin anda kendini kaybettiğinde ortaya çıkıyor olabilir. bunu hayatın da etkiliyor olabilir mutsuz olmak, derslerinde istediğin gibi olmamak , erkek arkadaşın varsa onla olan sorun , yoksa neden yok gibi düşünce yani mutsuz edecek her türlü şey seni buna sürükleyebilir. sürekli ağlaman da belki biraz depresyon belirtisi. (unutma depresyon bir veba değil herkes hayatının belirli döneminde depresyondadır)
gidip annenden özür dilemekle başla işe eminim sinirli olduğunda söylediğin için annen bunu takmamıştır bile. anlayışlı olduğunu düşünüyorsan sorunlarını paylaş neden öyle birşey dediğini daha iyi anlar.
ve seni mutlu edecek şeyler yap sevdiğin yanında mutlu olduğun arkadaşında çık gez (buara hava sıcak eve çağırıp muhabbet dedikodu da iyi olabilir;) sinema seversen sinemaya git, alışveriş seversen alışverişe çık, gez dolaş kendin için kendini mutlu etmek için birşeyler yap ve bu ruh halinden uzaklaş. evet ağlamak insanı rahatlatır arada ağla ama bu 2 hafta sürmesin ;) unutma hayatında hiçbirşey senden önemli değil ve hayat senin hayatın sen olmazsan senin hayatın da olmaz06 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederimm
Soran+1 yılBen vesvesede olabilir diye şüpheleniyorum. Ağlama derken bu 2 gün boyunca daha kötüleştim ben. Önceden aslında 1 2 gün boyunca bile aklıma gelmezdi başka işlerle uğraşırken.
Soran+1 yılYok özel bir günde değilim. Birden kafama birşeyler girdi sanki sonra böyle oldum.. Öyle yapacağım. Biraz dinlenince kafamı rahatlatırsam belki geçer yine eski halime dönerim inşallah dua edersen sevinirim.
- +1 yıl
:) özel gün derken adet dönemi yaklaşırken yani tatlım ben de o zamanlar biraz duygusallaşırım da :P
en iyi doktor insanın kendisidir sana en iyi ne geleceğini düşünüyorsan onu yap :) bu geçici bir dönem eminim yine eskisi gibi olacaksın hatta inşallah daha da mutlu olacaksın. dualarım seninle :*
Soran+1 yılTeşekkürler tekrardann
En İyi Cevaplar
Anneye öyle laflar denmez, ergen. Bu kadar hırçın bir karıyım. Yirmi yaşıma geldim, kesinlikle bir kere olsun saygıda kusur ettiğimi hatırlamam. Babam, annem kadar disiplinli bir insan değil. Yani bundan kastım biz çocukları üzerinde. Ben ve erkek kardeşime çok yumuşaktır. Ama annem öyle değil, gözümün içine bir bakış atması yeter. Donuma orada işerim, otoriter.
Saygılı ol, o senin annen lan.02 Yorumla
Soran+1 yılBilerek demiyorum emin ol
Soran+1 yılBende öyleyim ayaklarının altını bile öperim.. Ama bilmiyorum iştee böyle birşey varr
+1 yıl:))) işinn çok zor :D hem bir bayana küfür etmek yakışırmı :) erkekler o kızlara başka gözle bakar biraz bu asi tarafını yenmeye çalış. bende annemle kavga ettim sus dedim susmadı dır dır dırr :D dayanamadım kapının buzlu camına kafa attım alnım açıldı kanlar şapur şupur damlıyordu korkudan anca sustu :D ama kan akınca gerçekten çok rahatladımmm :))) biraz piskopatça oldu ama en azından şimdi annamle mutluyuz o asi halimden eser kalmadı :D sinirliyken en azından 2 kişiden birisi alttan almalı eğer ikiside sürdürürse aynen benim düştüğüm duruma düşer ve kendine zarar verirsin :) bak ne yap biliyomusun sağlık ocağına git doktorla konuş anlat bu durumu beni sakinleştirecek sinirlerimi yatıştıracak bir ilaç istiyorum de.. doktor iyi bir hap yazar ve kullanırsın :)) ben denedimmm ama haplarla intiharı denediğim için sen artık riskli hasta grubundasın sana hap map yazmam hadiiii yürü git dedi :D tavsiyem bir doktora gidip ilaç kullanman :))) geçmiş olsunnnnnnn şimdiden :9
00 Yorumla
Pişman olman iyi birşey alışıklık yapmışsın. İnsan beyni hep yapar bunu sürekli yaptığın şeyleri benimser. İstemsiz olarak onları kullanır. Sen sinirlenince daha hafif küfürler ya da can yakmayacak kelimeler kullanmaya başlayarak kendini sınırlayabilirsin yavaşça ya da sinirlendiğinde o konuyu düşünmemeye çalış. DÜşündükçe sinirlerin bozulur kendine hiç hakim olamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılBugün neredeyse 10 kere ağladımm. Ağlamazdımm bugün fena oldumm
- +1 yıl
Tamam işte pişman olmak önemli bir adım. Kendini strese sokmamaya çalış bir süre sana biri bağırsa bile alttan almaya çalış en büyük sorun çok sinirlenmen olabilir herşeye. Nekadar barışçıl insan olursan hayat o kadar basitleşir senin için Boşver takma kafaya sorunları her köşeden sorun çıkar zaten onlar bitmez.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
20Cevap
+1 yılBence fazla öfkeleniyorsun Bazı insanlar öfkelerini bir şey kırarak gecirir bazıları duvara yumruk atarak. Sen de küfür ederek. Önce öfke nedenlerini aradan kaldırmaga calış. Ve kendine söz ver ki bir daha küfür etmeyeceksin. Eminim kısa sürelik böyle oluyorsundur. Yakında toparlanırsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimm
Bende anneme arada geber falan derim ama benim ne kadar sinirli olduğumu bildiğinden iplemez bile. Senide iplememiştir herhalde. Küfüre gelince anlaşılan şu serseri tipli sokakta aşofmanla takılan kız tayfası varya onlarla takılan birisin herhalde. Ortamını değiştir birazcıkda kitap oku :)
07 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir ailem yok. Öyle bir kızda değilim
Soran+1 yılYok hayır aslında öyle yakın dediğim arkadaşım yok meraba meraba
Soran+1 yılYokk
- +1 yıl
Ya bi hadi ordan git isteyerek demiyomuş
+1 yılPsikolojik bir durum mu ve bu durum dini şeylere de kufur ettirmeye baslayabilir o zamanlarda besmele cek dua oku arkadasimda da vardi dua okuyordu o o zamanlar artarsa durum psikologa git psikyatriye ya da ama şu an atlatabilirsin erken basindasin
03 Yorumla
Soran+1 yılBu damı bir vesvese bilmiyorum. Ama bir iş ile uğraşıyorum birden pat diye sanki içimde birisi konuşuyorr
Soran+1 yılOdamı küfür ediyordu annesine?
- +1 yıl
Vesvese evet seninki de o annesine degil burden dini seylere kufur ediyor icindeki bir sey dua filan ediyordu senin durumunda oyle ve sen takinti yapiyorsun aklini dagit dagitamiyorsan psikytri dusuk dozlu ilac verir
içine ifrit kaçmış anneeemmm :D şaka bir yana sakinleşmeye ihtiyacın var bunun içinde aklına gelen kızgın olduğun bir konuda dağ bayır çayır artık kimsenin duymayacağı görmeyeceği bir yerde ağız dolusu küfredip rahatla. sonra kesilir umarım... :)
00 Yorumla
+1 yıliçindenmiş ama bak, geber dediğin için de özür dilersin olur biter affeder merak etme. :)
bunun için bir terapiste git istersen kendini tutamıyorsan. :=)01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacağım artık.. Aslında böyle bir şey çok yoktu. Bu 2 günn kendimi ilk defa durduramadım ve ağladım ve kafama takıldı belkide onun içinn şu son 2 gündür çok kötüyüm benn
+1 yılK. b sn duzelmessn ofke kontrolun yok ve yazdiklarindasa pis agizli biri oldugun goruluyor hanimefendi
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol valla içimi rahatlattın..
- +1 yıl
dengessiz annesine küfüre den birisi bence düzelmez
+1 yılcanm maalesef bnimde ağzımdan istem dışı çıkıyo bende bir çözum yolu bulamadm eskiden hiç söylemezdim ergenlik beni bayaa bozdu
01 Yorumla
Soran+1 yılİçimden söylüyorum sürekli ama ben söylemiyorum sanki
+1 yılKüfür hazneni geliştir geber kadar basit kelimeler kullanma :))
00 Yorumlaiçine 3 harfli bişey girmiş :( ortası i :( anneye geber denirmi?
02 Yorumla
Soran+1 yılİsteyerek demedimm
+1 yılküfrün insanı rahatlatıcı etkisi varmış ama kendini kontrol etmelisin sadece arkadas arasında olmalı
10 YorumlaPSİKOLOJİN BOZULMUS ABDEST AL ATEŞİ SU SONDÜRÜR ABDEST AL NAMAZ KIL TEVBE ET.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen bu konuyu birisine daha sormuştum. Vesvese demişlerdi. Her zaman tövbe ediyorumm
- +1 yıl
vesvesedir tabi nefsin ele geçirmeye başlamış namaz kıl namaz 5 vakit namazı kılan bütün hayırları toplamıştır kılmayan ise kaçırmıştır. tespih çek kim allahı anmaktan geri durursa ona bir şeytan musallat edilir cehennem kolaylaştırırlır allahı dilinden düşürme ya allah ya fettah çek la ilahe illallah çek enç ok
Soran+1 yılOkuduğuma göre kalpte sevgi varsa vesvese işe yaramaz gibi birşey demişler. Ben her zaman Allah Allah derim hele şu son zamanlardaa
+1 yılEn sevmediğim kız tipisin :)) Psikoloğa git isteyerek yapmıyosan..
05 Yorumla
Soran+1 yılGülüncek birşey varsa bizde gülelim?
- +1 yıl
Komik bir şey varsa söyle beraber gülelim :Dd
- +1 yıl
sen gülme :)
Soran+1 yılTabikii isteyerek yapmıyorumm
- +1 yıl
o zaman psikoloğa görünmen lazım burada sana kimsenin yardımı dokunamaz malesef
+1 yılBence sende sinir hastalığı var bende de bir ara vardı cenemi tutamayip herkesle kavga ediyodum bir psikoloğa görünmende yarar var
04 Yorumla
Soran+1 yıliçeriği okudun mu? :(
- +1 yıl
Aglama konusunu görmemişim :) bence sen çok icine kapanık birisin herseyi içine ata ata doldun ve artık etrafindakilere patliyosun çok iyi niyetli bir kizsin ki annenin yüzüne bakamiyosun istersen cevrende guvendigin bir arkadasina içindekileri dok rahatla ya da dedigim gibi psikolog :(
Soran+1 yılteşekkür ederimm
- +1 yıl
Rica ederim
Ben dışa vuruyorum yakinda küfürbaz umut diye anilirim. D
00 Yorumla
+1 yılbelki tourette sendromu vardır
015 Yorumla
Soran+1 yılAçıklamayı okudun mu?
- +1 yıl
okudum sen sendromun ne olduğunu öğrendin mi peki?
Soran+1 yılŞimdi baktım
- +1 yıl
koprolali kısmıyla ilgilen genel bazda da değerlendir bakalım bir ne çıkacak
Soran+1 yılDışıma vurmuyorum içimde var buu amaa
- +1 yıl
farketmez
sonuçta durduramıyorsun kendini bir çeşit obsesyon gibi
Soran+1 yılKesinlikle bu var. Teşekkür ederimm
Soran+1 yılAnneme söylemelimiyim sence?
- +1 yıl
bilmem ki yüzüne karşı mı küfür ettin
- +1 yıl
ama kesin tanıyı yine psikiyatri doktoru koyacaktır ki tedavisi var diye de biliyorum
Soran+1 yılHayır yüzüne bile bakamıyorum. Unutmaya çalışıyorum öpüyorum annemi falan birşey olmamış gibi. Bazen soruyo sana ne oluyo falan diyee
Soran+1 yılNasıl gideceğim acaba yaa
- +1 yıl
biir psikiyatrik muayeneden geçin annenize direk söyleseniz bilmediğinden belki size küsebilir
muayene sonrası eğer böyle birşey varsa ondan sonra söyleyin hatta annenizi de yanınızda götürün ki kanıt olsun
Soran+1 yılÇok teşekkürlerr
- +1 yıl
ne demek
+1 yılArkadaşların çok küfür ediyor olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılİçeriği okuyun lütfenn
Bunalmışsındır belki bana da olur ara sıra..
02 Yorumla
Soran+1 yılSana da olur ara sıra?
Kişilik & Karakter konusunda 840 cevap paylaştı. İçinde cin var =((( asaddgs
00 Yorumla
+1 yılbulundugun ortamdan uzaklasman care olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle küfürlü bir ortamda asla bulunmuyorumm
- +1 yıl
ruhunun bulundugu ortamdan
Bende aynıyım bitirmek zor bir olay. :(
00 Yorumlakafada bitirmen gerek onu
00 YorumlaKüçükken topun inşaata mı kaçtı?
00 Yorumlaiçine şeytan kaçmış :D
07 Yorumla
Soran+1 yılvesvese yadaa
Soran+1 yılDalga niye gçiyorsunuz ben anlamadım gerçektennn
Soran+1 yılÖyle yapacağım. Anneme söylemelimiyim diyorum.. Ama korkuyorum bir yandanda
Soran+1 yılTerlikle yetinileceğini sanmıyorum evlatlıktan red eder. ya da birlikte gidelim der.. Bilemiyorum
+1 yılgeber küfür mü panpiş sakin ol sen yine de
00 Yorumlaetme küfür iyi birşey değil
06 Yorumla
Soran+1 yılisteyerek mi ediyoruz?
Soran+1 yılAçıklamayı okudunmu? Okumadıysan oku
Soran+1 yılÇok kötüyüm gerçektenn ne yapıcam bilmiyorum anneme anlatmak istiyorum ama işte..
Gizli Üye(36-45)+1 yılsıcakta fazla kalmışın bu aralar sen
01 Yorumla
Soran+1 yılvesvese var sende diyorlar
+1 yılne dedin
04 Yorumla
Soran+1 yılküfür işte.. Demek istemiyorum. Bir yere daha sordum vesvese ya da psikolojik dedilerr
- +1 yıl
söyle işte ya merak ettim :d
Soran+1 yılGülüncek bir şey var mı arkadaşım?
- +1 yıl
gülen kim :d ne zaman arkadaş olduk
hem ben ne dediğine göre onun psikolojisinden oneri sunacaktim yani kücüklügündeki anilarin ya da cevren etkili olabilir her cevre ya da bagların insan üzerinde olusturdugu eğilimler farklidir dolayisiyla küfürler de farklıdır yani insan her noktada farklı küfür edebilir ve ben de bu sayede ettiğin küfürün annene edecegin dereceye kadar yükselmişse ona etmene destek çıkan ilk yaşam faktörünü söyleyecektim sana. ve ben her zaman gülerim ARKADASİM :d
+1 yılergen misin sen ya.
00 Yorumlaetme
günah !!02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorumm isteyerek demiyorum zatenn
psikolaga git.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok itici. :(
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyoruz isterek demiyoruz heraldee
Cevap sahibi+1 yılO dahada itici iyyy :/
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında