Şiirler en çok sevdiğim :). Şiir yazmayı pek berecemem ama yinede içimi dökmeyi severim mısralara ben en çok kendimi yazarım sustuklarimi yazarim. Haykıramadiklarimi yazarim. İçimde volkanlar patlarken tebessüm edip iyiyim demenin altında yatanlari yazarım. Tek dost kağıt ve kalem gibi yazıp yazıp sonra yakarım bilmiyorum bu rahatlıyor beni yazdıklarımı hep yaktım sebepsizce sonra gülümsemeye devam ettim :) yazmayi sever misiniz?
Gelde sevme şimdi şiirleri :)
"Kalemi, kağıdı bir de seni çok severken ilkkez yazıyorum seni" kağıtlara kelimelerinizi kim için akıtırsın yazmayı sever misiniz?
Maalesef edebi dilim güçlü değildir. Tuttugum bir gunlugum dışında yazma ya da duyguları kağıda dokme konusunda kendimi başarılı bulmuyorum. Şiirle aram iyi olmasa da arası iyi olanları takdir ediyorum.
üniversitedeyken çok saçma şiir yazardım artık bıraktım yazmıyorum😂
Böyle bir an dur ve düşün İlk aklına gelen şey ben isem Ben seni düşündükçe deliye dönüyor isem Bu aşk değilde sence neydi be çisem
Ben deftere not diye seni yazıyor isem En sevdiğin papatyalara fal açıyor isem Bildiğin en güzel şarkılarda seni buluyor isem Bu aşk değilde sence neydi be çisem 😃
Çisem diye bir kız vardı ona yazmıştım Kız bidaha yüzüme bakmadı 🤣🤣🤣
Yazmak en sevdiğim kendimi ifade edemeyen bir yapım var bu yüzdende bni anlatan tek şey resimlerim ve kalemim galiba çok severek yaptığım bişey yazmak okumak şiir insanın ruhunu dinlendiriyo adeta 🥰
Duygularım cosarsa kelimeler dudaklarıma sığmaz taşar gönlümden gönüle bir yol olur dağlar yollar suları aşar bir sevmeye göreyim değil kalem sözler yetmez gözlerimden taşar
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > "Kalemi, kağıdı bir de seni çok severken ilkkez yazıyorum seni" kağıtlara kelimelerinizi kim için akıtırsın yazmayı sever misiniz?