Rus rus rus diye tutturmuşsunuz o zaman türkiyede işiniz ne italyan erkekleri gibisi yok o zaman? genelleme böyle yapılır. Rus diye söylenicegnize ilk önce göbegi eritinde kas yapın ok?;)
Cevabın nedir?
+1 yılhaha süpersin tatlım. bunlar rus kızları kızları diyolarda kendileri cok mükemmel sanki rus kızları bunlara bakarmı ki ben bile sokaga cıkıyorum bunlar nasıl erkek diyorum cogundan uzunum gelmiş burada rus rus. yani şimdi rus kızları sevmelerinin nedenlerinden biride su kendileri kıllı kara kas kara gözlü ee insan her zman kendinde olmayanı daha cok sever o yüzden onlarda sarısınları daha cok seviyolar cunku kendileri esmer farkettıysen turkiyedede bir kız sarısın olsunn oo hemen cok guzel diyolar. türkiyedki cogu erkekte esmer oldugu için dolayısıyla coguda sarsıın seviyor nedeni de bu toplum olarak sarsın olsaydık belkide böyle rus rus diye ölmeyeceklerdi cunku kendileride sarı olcakları çin rulsar onlara gökten inmişmelek gibi görünmeyecekti mantıgı analdın mı sen :))
23 Yorumla- +1 yıl
Eic bu olmalı :))
- +1 yıl
acıklamayı yaptım valla gerisi size kalmıs
- +1 yıl
eklileride boy boy yemişim bu arada
En İyi Cevaplar
birbirimize muhtaciz sonuc olarak camur atmayalim :)
72 Yorumla- +1 yıl
akıllı çocuk :)
+1 yılTürk kızları da Türk erkekleri de tipsiz malesef. Genlerimiz bozuk ondan kaynaklanıyor. Türkler rumlarla araplarla kürtlerle ermenilerle karışmış gitmiş. Ruslar kımseyle karısmamıs İtalyanlar öyle o yüzden yani. Saf ırk bunlar. Amerikanlar da tipsiz mesela saf değiller çünkü.
00 Yorumla
italyanların iyi yanları kadar kötü yanları da var ama
onedio.com/.../gercekten-italyan-erkekleri-gelsin-mi-19-maddede-italyan-erkekleri-28875501 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
81Cevap
+1 yılçok doğru söylemişsin arkadaş. nedir lan bu rus rus.. rus milliyetçisi misiniz nesiniz kardeşim. başımıza ırkçı çıktınız. dünyanın çeşitli bölgelerinde türk erkeklerine on bin basacak erkekler var. kesin rus kadın merakını. lanet olsun yeter, sonuçta biz de eşeysiz üreme yapmıyoruz!!
12 Yorumla- +1 yıl
peki dünya erkekleri bize 10 bin basıyorsa neden yabancı erkek bulmuyorsun
- +1 yıl
Onu gectik bu Rus muhabbeti genel olarak espri olarak yapılır en azından bizim burada onu geçtim sizin çevrenizde öyle diyen varsa o sizin sorununuz ben kendi adıma konuşursam öyle değilim Rus kızı istemem
+1 yılSanki hayatlarında rus görmüşler..
Nerede tatil yaptın diye sorarlar adama öyle gazete televizyondan görmeyle olmuyor işler :)
Rus diyen o kadar türk erkeği var ki , %1 yakından görmüştür. Adı rus sakız olmuş herkes diyor işte. Rus kızı nasıl oluyor daha bilmeyenler erkekler vardır elbette.21 Yorumla- +1 yıl
:))))
+1 yılGizliden çıkıp bir fotonu atsana ya da bir cam açsana ne kadar güzelsin görelim hem Türk kızları güzel değil diyen yok genel olarak knşrsak ha beğenmiyorsan s. g deriz bu kadar unutma ki güzellik göreceli bir kavramdır ki sen bu beğenmediğin Türk erkekleri ile...
10 Yorumlapaketçi anlayışa göre haklısın ama... :D linke bakmanı öneririm https:// onedio. com/haber/gercekten-italyan-erkekleri-gelsin-mi-19-maddede-italyan-erkekleri-288755 (https:// den sonra boşluk var siliver sana zahmet :)) ama yine de al büyüt besle vitrine koy izle bunlar :D
10 YorumlaBiz erkekler istedigimiz kızı tavlarız sevgili oluruız ilişkiye bile gireriz ama sorun olmaz bu sonradan pekiya siz kızlar italyanı tavladınız napacaksınız? :D onla yapacagınız herşeyde ilerde siz zararlı cıkacaksınız erkekler bu yönden hep 1 adım öndedir biz kızlara degil siz erkeklere yalvarmanız gerek ;)
00 YorumlaHah kıçımın sağ yanağına bak :D Göbeğim olsaydı yakınırdımda oda yok anasını satıyım. Bizler rus hatun diyosak sizde italyan erkek diye laf sokcaksınız. Gelip burada laf soktuğunu sanmıyacaksın :D ok? ;)
10 Yorumla
+1 yılBu soruda son derece fesatlık ve kıskançlık kokusu seziyorum:D
Dışarı çıktığında şöyle insanları bir süzmeni tavsiye ediyorum hangi cins daha göbekli ve kilolu gör:D12 Yorumla
Soran+1 yılgördmde söylüyorum zaten İzmir karsiyaka çıtir kiz kayniyor dombililerde yavsıyor.
- +1 yıl
Türk erkekleri kızları sadece İzmir karşıyakada yaşamıyor hanımefendi üstelik dediğin yer öğrencisi bol olan bir yer sen genele bak:D
+1 yılTürk erkekleri, İtalyan erkekleri, Rus kızları, Latin kızlar ve benzeri genellemeler çok saçma. Güzellik ırka, memlekete göre belirlenmez.
40 Yorumla
+1 yılHer gün bir kere karşı cinse sataşmasa türk genci kendini eksik hissediyor :)
50 YorumlaSiz ne kadar rus desenizde bizde ne kadar italyan desekte yine türke gitmiyormuyuz :) türkle sevgili oluyoruz onlarla hayatımızı birleştiriyoruuz.. Sonuç belli yani.
00 YorumlaYa ne gerizakalıca bir konu bu. erkekle kadının tipi genetiğimiz iyi olmadığından böyle ne salak insanlarınız a-q
20 Yorumla
+1 yıltürkler atalardan gelen genetik olarak, esmer kıçı yere yakın, ve biraz iri insanlardır, yapicek birşey yok bunlar hep coğrafi konum :D
10 Yorumla
+1 yılTürk Kızları da güzel, Türk Erkekleri de yakışıklı :)
Birde İtalyan Erkeklerini ve Rus kızlarını hayal etmeyi bırakın artık. :D
Özünüze dönün artık. :D :D D:10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılrus' la da olmam göbeği de eritmem. Türk kızıyla da evlenirim, beni kasıma ya da parama ya da işime göre seçecek kız bana uzak Allah' a yakın olsun. Karakterliyiz çok şükür.
00 Yorumla kaç italyan erkeği gördün hayatında :D sırf bizim kamillere gıcık olduğunuz için gaza gelmeyin kızlar.
00 Yorumlakim demiş ki onu? bir kaç italyan resmi gösteririm TÜRK erkeklerine kurban olursun sonra! sen sadece fotomodellerine bakıyorsun herhalde:)))
00 YorumlaBöyle saçma bir mevzuda bile iş kavgaya dönüşmüş hem seni hemde sürekli rus hatun sorusu soranları tebrik ediyorum..
Ayrıca kilo birçok avrupa ülkesine göre daha az bizim ülkemizde..00 Yorumla
+1 yılKası kız için yapmam. Spordur kendim için yaparım. Bu kafayla anca platonik olarak ruslara aşık olursunuz kızlar.
Kaslardan etkilenen kız varsa buyrun johnny sins abimizi verelim.20 Yorumla
+1 yılCevap burada izle anlarsın kardeşim https://inciswf.com/1306682762.swf
00 Yorumla
+1 yılavrupalılar gibi gevşek-alkolik-değer bilmeyen-sürekli aldatan-uçkuruğuna düşkün- gerçekten sevmeyen- biri olmak yerine TÜRK olup tipsiz olmaya razıyım. ama çokşükür tipsizde değiliz
02 Yorumla- +1 yıl
onlar mı gevşek? 3 kez yurt dışına gittim onlar gibi centilmenini görmedim özellikle danimarka lılar.
- +1 yıl
onlarda sahiplenme duygusu yokki tek bir kişiye baglı kalamazlar çok nadirdir. centilmen konusuna gelince insandan insana değişir herhangi bir kökene ya da ulusa bağlama
Bizimkiler rus rus derler ama türk kızı ile evlenmekten başka çareleri kalmaz =D Bence bu devirde ruslar türk kızlarından daha namuslu diyebilirim.
02 Yorumla
Soran+1 yılRuslar or. pu farkındaysan türklerdn hala bakire var
Canım seni kızdırmışlar ne takıyorsun herşeye türk kızı da güzel, türk erkeği de yakışıklı :)
31 Yorumla- +1 yıl
te te te tebriklerrrr
+1 yılKime göre neye göre yakışıklı değiliz? Çok boş konusuyorsunuz cokk.
00 YorumlaO yuzden son 15 yilda dunyanin en yakisikli erkekler turk secildi dimi hade uza simdii
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak gerçekten Türk kızlarını çok severim ama, Kas ypaın falan demişsin zaten Türk gençleri bu konuda bayağı iddialı. Kas falan yapıyorlar, fitnessa olan ilgi çok arttı. Asıl bunu kızlara söylemek lazım az eritin şu yağları, biraz spor falan yapın.
10 YorumlaÜlkemizde çok yakışıklı gençler var. Siz Türk erkeklerini sadece Apaçi dediğimiz varlıklardan ibaret sanıyorsunuz.
00 YorumlaHayatında kaç tane İtalyan erkeği gördün canlı canlı diyorum net üzerinden değil asd
00 YorumlaBence siz çok güzelsiniz böyle konuştuğunuza göre :))
00 Yorumlahaha Türk erkekleri yakışıklı deyil die nasıl bir genelleme yapabilirsin sarısışını, esmeri, beyaz tenlisi, kumralı hepsinin oldugu bir ülkenden bahsediyruz :) profil resmimde kanıtıda mevcut zaten :)
10 Yorumla
+1 yılne bileyim kardiş. hamurumuza zeytin peynir mi karıştırmışlar nedir. ama ben fena değilim giderim var
10 YorumlaŞimdi siz çok güzel değilsiniz biz çok yakışıklı değiliz sonuçta yine birbirimize kapak atacaz yormayın kafanızı :D
20 Yorumla
+1 yılhttps://scontent-b-fra. xx. fbcdn. net/hphotos-xpf1/t1.0-9/q71/s720x720/10411322_764205943623822_2744862925238003861_n. jpg
01 Yorumla- +1 yıl
senin gerçek derdin ne
+1 yılben rus kızlarına o kadar da ilgi duymus birisi değilim yani hic övmedim :d hem göbegim de yok yani sporcu/yüzücüyüm :d hic genelleme yapmam
00 Yorumlasizin yüzünüze bakmam dediginiz adamları sizden daha güzel olan rus kızları tercih ediyo neyin kafaısındasın sen :D
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 517 cevap paylaştı. sahsen ben rus kızı diye tutturmadım genelleme yapmalım lütfen gelelim Türk erkekleri neden yakısıklı değil soruna cevap olarak siz Türk kızları neden güzel değil
00 Yorumla
+1 yılCevabımın soruyla alakası yok ama şu aşağıda cevap veren kankapelininin kafasını taşla ezmek istiyorum :D cevap verdi engelledi. şu an laf koyduğunu filan sanıyor canım yazık yaa :D
00 Yorumla
+1 yılsakin ol evlat, relax... Türk erkeklerinin adamlığı yeter, herkes yakışıklı olacak diye bir kaide de yok... İtalyanların da hepsi fit galiba dediğine göre :p :))
10 YorumlaRus hayranlığım yok. Bana göre en güzeli memleketimin kızları. Ben Türküm ve yakışıklıyım. Genelleme yapmazsan iyi olur. ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılama erkekler türk kızlarina yapıyo?
al abim al bu benim işte bidaha tekrar dusun cf.kizlarsoruyor.com/.../...-8e5d-f000b869818b.jpg
00 Yorumla
+1 yılYa siz rus kizlari kadar guzel degilsiniz bizde italyanlar gibi ! Yakisikli degiliz
00 Yorumlagenetiğimiz böyle esmeriz kara kaşlıyız ne yapalım... verin şunun italyanını
10 Yorumlamillet olarak çirkiniz kasmayalım erkekleri rusyaya kızları italyaya yollayalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya bir git italyan erkeği dediğin senin italyanca konuşan türktür.
iki millette akdenizli benzer tipik özelliklere sahibiz.
bence erkeklerde değilde sende bişey var.
türkus kezbanus a yakalanmışsın sen.10 YorumlaSizin probleminiz bende olsa ahh ahh.. Neler yapmam her tarafimda yakisikli türk erkeklerimiz olsa..
Sükredin Adam gibi Adam bizim türk erkeklerimiz!613 Yorumla
Soran+1 yılsazan avi yapip erkek toplamaya çalısma kezban
- +1 yıl
+1 helal olsun sana..
- +1 yıl
Kezban senin gibilere denir keko bide İzmirli olucan İzmir insanı adam gibi adamdır ama sen nasibini almamışsın İzmir'den
- +1 yıl
Ciks ciks Türk kızını ruslarla kiyasliyorlar BACIM
Soran+1 yılbu kız fake zaten konuşmaya degmez
Soran+1 yılbelli oluyo profildeki kızı taniyorum kes kezban.
- +1 yıl
fakesin soruyu soran haklı ama önemli değil kardeşim.
Zevkler ve renkler tartışılmaz kimi, rus sever kimi japon kimi macar sever kimi senin gibi italyan zevk senin mal senin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit italyan erkeğine ver. Biz kendini bilen Türk kızlarıyla mutluyuz. Sizin gibi bir kaç tane andaval arkadaş edinememiş tipler de oluyor. E buda normal bir kaç tane çürük çıkması.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer gün pişirip pişirip bu soruları önümüze getirmeyin yeter ulan. Rus düşkünü armi de sen de, topunuzun canı cehenneme leş troller
20 Yorumla
+1 yılHayır tipsiz değiller, ki olursada olsunlar. Karakterleri çok iyi bence, sahiplenmeleri güzel.
50 YorumlaBizim Türk Erkeklerimiz daha yakışıklı.
Delikanlılar :D42 Yorumla
Soran+1 yılrus hastasi delikanli dimi
- +1 yıl
Helaaal olsun :D
+1 yılBence gayet iyiler ayrica cok genel konusmusssun baban Türk degilmi senin :/
43 Yorumla- +1 yıl
offfffff, hayatm da çok kapak yedim kapak yaptım kapak duydum; böylesini görmedim de duymadım da :)) haşırttt on dı bilek :)))
Soran+1 yıldegil.
- +1 yıl
Aynen p*ç bu babası belli değil :)
+1 yılTürk erkekleriyle karsimiza böyle geliyorsun peki senin baban rus ya da italyan mi :)
00 Yorumlakanka sen bu soruyu sormaktan bıkmadınmı allahını seversen :(
10 Yorumla
+1 yılBenimle birlikte vakit gecir ne italyan kalir ne fransiz ;)))))))
00 Yorumlaher ırkın iyisi kötüsü olur genelleme yapmamak lazım
00 Yorumladeğilim tipsizin önde gideniyim napim yani? intiharmı edim tipsizlikten sevgilimde olmadı hiç siz çok mu güzelsiniz
10 Yorumlahemen alınma yaa bu herkeste bir özgüven eksikliğine neden olmuş... rus bir sevgili modeli...
00 Yorumla
+1 yılNASIL BİR KALIBA SOKTUN TÜRK ERKEKLERİNİ ÇOK MERAK ETTİM, RUS TERCİHİMİZİN SEBEBİ DAHA KOLAY OLMASI OLABİLİR Mİ
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben şahsen birçok italyan yumuşağından daha yakışıklıyımdır. görsen dibin düşer lan. hatta seni italyanım diye seni kandırabilirim.
00 Yorumlaaa benim sevgilim askerde ve hiç öyle çirkin biri değil herkesi aynı kefene koyma tatlım.
112 Yorumla
Soran+1 yılErkekler genelleme yaparken gıkını çıkarmıyosunvz hemcinslerinizi savunun biraz.
- +1 yıl
siz genelleme yaparak erkekleri kendinizden daha çok uzaklaştırırsınız
Soran+1 yılilerde kocan döverde seni bu gdisle
- +1 yıl
soran asıl sen bu gidişle kocandan dayak yersin
- +1 yıl
Anca kafasını tutarsın bırak s*kmeyi
Soran+1 yılbeni tanimadan konusma
+1 yılYok artık kerim abdul cabbar. Ne varmış la tipimuzde
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında