• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Kadın olmak neden bu kadar değersiz?

invictus16
invictus16 Takip Et
FenomenGuru Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
98
Yapay Zekaya Sor
Kadın olmak nedir size göre yatağınızı süsleyen varlıklar mı ya da çocuğunuzu doğuran ona bakıcılık yapan evinizi temizleyen sizin kahrınızı çekecek çekmesi gereken kişi mi kadın?
#invictus16 💫🍀
Nedir Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
19 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Sun_shine_
    Sun_shine_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 105
    +1 yıl

(Kimi kendini bilmezler için)

Tayt giydi mi kötü kadın, örttü mü saçını namus abidesi, minibüste tek kalınca korkan, karanlık sokakta içi ürperen, çalıştığı ortamda erkekler tarafından yavşanan, karşıdan karşıya geçerken laf atılan. Evde görülmeyen ama sokakta yanımdan yürü denen, kirli çamaşırlarını yıkayan, zorla kirletmekten geri kalmadığın, flört ederken prenses, evlenince kenara attığın bez, dışarıda kedi olup, evde aslan kesildiğin eş..

Kısacası senin tüm pisliklerine sabır gösteren..

Kadın yüreğinde fazilet, dudaklarında şefkat, ellerinde merhamet olan ince bir detaydır.
    Kadın olmak değersiz değildir. Kadın'ı değersizleştirmeye çalışan sarraflar epeyce çok.
    re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), bold, justifyLeft

6
    5 Yorumla
    • Sun_shine_
      Sun_shine_
      +1 yıl

O yazılar ne öyle senin için özel kaleme aldım siyaha italik kullandım samsung note üzerinde ama bunlar çıktı ne o he ne o error 0077282 color molor🤣

Yorumla
    • invictus16
      invictus16
      +1 yıl

Biri sana beddua etmiş olabilir mi acaba 😂

Yorumla
    • Sun_shine_
      Sun_shine_
      +1 yıl

Sanki🤣🤣

Yorumla
    • invictus16
      invictus16
      +1 yıl

Ohhh olsun çünkümsü çoksel eğleniyorum 👯😅

Yorumla
    • Sun_shine_
      Sun_shine_
      +1 yıl

Çünküsü çen mikropsun🤣

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Grininellitonu35
    Grininellitonu35 Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl

Ancak ve ancak; asalet ve şeref sahibi insanlar kadına değer verir... Aciz ve zavallı olanlar ise kadına zarar verir... Pınar Gültekin cinayeti ile bu dünyada insan olmanın ne kadar ağır bir yük olduğunu bir kez daha anladım... O kadın; bir canavarın yüzünden hayatını kaybetti, ailesi yıkıldı, bizlerde tv ve internette her gördüğümüzde canımız yanıyor... Hepimizi derinden sarstı... Gerçekten bu dünyada insan olmak her anlamda çok ağır...

0
    0 Yorumla
  • Deryabulut
    Deryabulut Takip Et
    Master Yaş: 24
    +1 yıl

Bu ülkede kadın hayvan çocuk bitki olmak değersiz. İstanbul sözleşmesi kaç yıldır umursanmıyor hayvan hakları yasası desen 10 yıldır meclise giremedi hayvana tecavüz eden adam MALA zarar vermekten ceza al (m) ıyor yani bir çocuğun topla cam kırması ile bir hayvana tecavüz etmek arasında bir fark yok ama ayasofya cami olsun dedildi ve 3 günde kabul edildi cam yapıldı. Şimdi namaz kılınıyor. Gerçekten müslümanlık bu mudur?

0
    0 Yorumla
  • darkleyl96
    darkleyl96 Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Bu konu hakkında konuşmayı sevmiyorum çünkü çok üzülüyorum :( bu ülkede kadınlar gerçekten hiç değer görmüyor ve cinayetler artık o kadar fazlalaştı ki gördükçe içim yanıyor her gün haberlerde instagramda kadın cinayeti görmekten bıktım usandım önlem alınmaması cezası olmaması beni çok üzüyor

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

28

Cevap

56

Cevap

• ObservableUniverse
    ObservableUniverse Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Kadın hem yaradılışı itibariyle hem de özellikle bu dönemlerde yaşadığı sıkıntılar sebebiyle kutsal ve bana göre insanüstü varlıklardır. Her kadın saygıyı, sevgiyi ve mutlu olmayı sonuna kadar hak eder. Ne cinsel objedir ne de değersizdir. Özellikle günümüzde yaşanan bu kötü olaylar tamamen düzenin ve insanlıktan çıkmışların yüzünden olan şeyler. Ben artık bu cinayet, tecavüz gibi olaylara yorum yapamıyorum. Kanım donuyor adeta. Eskiden şehit haberlerine üzülürdük şimdi normalleştirildi. Şimdi sırada bu tür olaylar var. Ve hala bu ülkede bir takım kör zihniyetler bu tip katilleri savunmakta. Söyleyecek çok bir şey yok. Bu işe en kısa zamanda el atılmalı ve artık bu katillere ne içeride ne dışarıda rahat yaşama şansı verilmemeli. Bak onları idam etmekten falan bahsetmiyorum. Bunları yaşatacaksın ki yaşattığını yaşayacak.

2
    0 Yorumla
  • live-in-the-moment
    live-in-the-moment Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 79%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 453 cevap paylaştı.

türkiyede kadın olmak, türkiyede çocuk olmak, hatta türkiyede sokak hayvanı olmak ile arasında fark bulunmayan durum... empati yeteneginden yoksun, kendi karısı, kızı var mı yok mu diye düşünmeyen herhangi bir hayvana benzetmekten cekindigim insanlarla dolu, az gelişmiş bir ortadoğu ülkesinde yaşamanın sonucları bunlar illa kadın olmaya gerek yok... hatta insan olmana bile gerek yok bu garip ülkede... damacana olursun s.. k... rler, soda şişesi olursun g... t... ne sokrlar...
    zordur yani... sapık, azmış, görmemiş erkeklerin oranının 100de 200 oldugu bir ülke düşünün, yobazlıktan kudurmuş, kadını sadece karanlıkta görmüş bir gurup sadece belli ihtiyaclarını karşılayan... kadını bir obje gibi gören bir kısım varlıktan nefrt ediyo ve kendi adıma utanıyorum...

2
    0 Yorumla
  • Jante_
    Jante_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 35
    +1 yıl

Yaşanan olay (olaylar) hepimize bu kadar da olmaz dedirtiyor. Yapanlara ne desek, ne söylesek, ne ceza alsalar kâfi gelmeyecek. Bu ekolün değişmesi gerekiyor. Orta Doğu geleneklerini terk edip, kadının bir nesne sıfatından kurtulması gerekiyor. Böyle münferit olaylar, kadının değerini elbette düşürmez. Sadece insanların tahammülünü ve nefretini, ikili ilişkilerdeki güvensizliği ve tehlike hissini arttırır. Bir kadın' ın kendini güvende ve özgür hissemediği bir ülke olmamalı Türkiye.

2
    0 Yorumla
  • Sitare_
    Sitare_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 82%
    +1 yıl

Niye bilmem ama en çok da şu kadını görünce üzülüyorum. O muazzam gülüş artık yok ya içimden bir şey kopuyor sanki her görüşümde.
    Eskiler daha çok bilirmiş kadının kıymetini. Ne oldu da bu kadar değersiz hale getirildik hakikaten bilmiyorum. Haa biraz siyasi olacak ama yazamadan edemeyeceğim; şu an ki yöneticiler ve emirlerindeki diyanet başkanlığı denen zırva ve lanet kurum durumun bu denli kötü hale gelmesinde en büyük etken. İyice cesaret verir oldular bu camilere.

2
    3 Yorumla
    • invictus16
      invictus16
      +1 yıl

Aşağıda bir çok yorumda kadında hak etmiş gibi şeyler yazmış çoğu insan ama kim ne yaparsa yapsın onun cezasını ölümü bir insan elinden olamaz olmamalı çok üzücü gerçekten. Evet başımızdakiler cesaret veriyor nasıl olsa 2 yıl sonra çıkar nolacak

Yorumla
    • sessizkaranlık03
      sessizkaranlık03
      +1 yıl

@Sitare_ İslam ve Sünnet hiçbir zaman insan öldürmeyi emretmemiştir.
      Bilmeden konuşma kurumlar üzerinden İslama hakaret edemezsin.
      Cimere yaz bu düşüncelerini. Cevabını bekletmeden verirler

Yorumla
    • Sitare_
      Sitare_
      +1 yıl

İslam'a değil onu şekilden şekile sokup çıkarları için kullanan ve insanları sömüren kişilere lafım.

Yorumla
  • malabsorbsiyon
    malabsorbsiyon Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 491 cevap paylaştı.

yanlış anlamayın ama bırazda suç kadınlarımızda
    cokkk dış gorunuse onem verıyorsunuz bı turk kadının butun yaşamı makyaj ve dış gorunusunu begendı bı erkek hayalıyle gecırıyor bıraz degıstırın su huylarınızı
    ne delıkanlı ne ıyı erkekler var su ulkede bırak cınayet ıslemeyı butun hayatını sızın onunuze serıcek erkekler var ama nerde abuk subuk adaylar var gıder onlarla beraber olursunuz cevrenızde sıze değer veren o kadar delıkanlı mert adamlar vardırkı sıf gorunusunu begenmedınız ıcın kankanız yaparsınız

5
    1 Yorumla
    • PsikopatMüzisyenn
      PsikopatMüzisyenn
      +1 yıl

Nokta.

Yorumla
  • ToxiCs
    ToxiCs Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

Kadın olmak zor değil, iyi bir ebeveyn olmak zor. Ne zaman ki anne ve babalar çocuklarına insana saygıyı ve sevgiyi öğretir, o zaman düzeleceğimizi düşünüyorum.

5
    0 Yorumla
  • multimate
    multimate Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 37%
    +1 yıl

Ben değersiz olarak görmüyorum hepimizi bir kadın doğurdu ve Allah kadına bu sorumluluğu verdi ben nasıl değersiz görim Allah bir kere değerli kılıyor kadın olmak bu ülkede zordur malesef gerçi bu ülkede canlı olmak zor benim gibi düşünen erkekler de vardır tam tersi düşünenlerde Allah herkese iyilik versin

2
    0 Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.

Hiç erkek oldunuz mu? Olmadınız o yüzden bilemezsiniz. Sırf evladı için evde karısının bitmeyen isteği için köpek gibi calisana erkek denir. Hiç sevmesini bilen erkeği sevdiniz mi? Hayır hep şiddet uygulayan aldatan küfür eder alkolik evli barkli erkekler sevildi ve bunu erkek olsaydınız anlardiniz. Heryerde yazmışlar ya erkeklere sevmesini öğrenin ya da sevmeyin diye. Erkek olsaydın o lafın ne kadar acı olduğunu anlardın. Sorun sevmesini bilmemek değil. Sevmesini bmeyen kadinlar

6
    6 Yorumla
    • drifter00
      drifter00
      +1 yıl

EİG 👍

Yorumla
    • scorpion026
      scorpion026
      +1 yıl

@drifter00 teşekkürler 😊

Yorumla
    • scorpion026
      scorpion026
      +1 yıl

kızlara soruyorlar burda erkek olsanız ne yaparsınız diye cevaplar belli. şeyimle oynarım diyen var kızlara laf atıp onları beceririm diyen var ayakta işerim diyen var. ama hiç adam gibi severim diyen yok. kim kimin düşmanı? diğer bir soruda nişanlım dayak attı zorla sahip oldu ama seviyorum evleneceğim diyen kızın sonuda inşallah böyle olmaz

Yorumla
    • butterflyeffect32
      butterflyeffect32
      +1 yıl

Kadın erkek olarak ayirmaktansa insan olmak desek şuna. Turk toplumu kız cocuklsrini hep ekstra fedakarlik timsali gibi buyutuyor

Yorumla
    • scorpion026
      scorpion026
      +1 yıl

@butterflyeffect32 biz yazınca insan olmak oluyor ama siz yazınca kadın olmak zor oluyor. bunu bana değil kadın olmak zor diyen arkadaşlara söyle

Yorumla
    • erdem84
      erdem84
      +1 yıl

Duygularıma tercüman olmuşsun

Yorumla
  • Alengirlikiz
    Alengirlikiz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl

Zihinlere hapsolmus kurallar yüzünden kadın namustur kadın gece saatlerinde dışarı çıkamaz kadın çalışamaz kadın otursun evinde çocuk baksın kadını köleleştiren onu güçsüz ve zayıf kılan toplumdaki önyargı olgusudur bunu yıkamadıkça asla insanca yaşamayı öğrenemeyecekler

1
    0 Yorumla
  • Frauline
    Frauline Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 89%
    +1 yıl

Kıymet bilen yok. Herşeyden önce insan olmayı öğretemiyoruz. Aileler çocuk yetistirenler. Lütfen dikkat edin erkek çocuklarına sevgiyi öğretin. Kadınlara ve tüm canlılara karşı saygılı olmayı öğretin. Çocuklarınıza her zaman onun istediği gibi olmayacağını giriş hayır dediğinde bu duruma saygı duyup yoluna devam etmeyi öğretin. Herşeyden önce insan olmayı öğretin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kimsenin hal hareketini bilmiyoruz istediginiz kadar kizin bana , benim annem gibi kadinlar varsa hak ediyorlar, neden mi, bosanir bosanmaz 4 yilda 8 sevgili ve bircok sosyal medyadan flort ederek cinsel muhabbet eden her aevgilisinin altina yatan 42 yasindaki kadinin 22 yasindaki sevgilisi var ve adamin sevgilisi var zaten, butun sevgilileri evli barkli ya da sevgilileri olanlardi sizce idam sadece cinayet isleyene hirsiza mi gelmeli yoksa ahlaksizlarada gelmeli mi bide beni dusunun ben neler cekiyorum bu psikolojiyle adam gibi yasamayacaksan git diyorum benide rezil etme diyorum gitmiyorda

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kimse kusura bakmasın, seks objesi olmaya çalışan kadınların ta kendisidir. Her giydiginiz kıyafet sekse davet eden özellikler taşıyor yok dekolte yok mini etek hiçbir normal giyinen kadın yok nerdeyse seksi olmamak sizin elinizde ama siz illa obje olmaya çalışıyorsunuz kadın evleniyor kocama hangi renk iç çamaşırı giyeyim diye dert yapıyor seksi olmaya begenilmeye tapılmaya çalışan sizsiniz normal iç çamaşırı giysen nolcak? İlla seks objeligi... Erkek yapıyor mu size birşey kıllı kıllı geziyor ama siz hep bir uğraş içinde..

0
    1 Yorumla
    • ChokorētoKukī
      ChokorētoKukī
      +1 yıl

hadi ordan

Yorumla
  • Asdggg
    Asdggg Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Kadınlar ağızlarını açtıklarında çok kötü oluyomuş ablasıı. Çınn çınn sesleri kulağa çok korkunç geliyormuş. Anasına küfür ediyomuş kadın, erkek ondan bıçaklıyomuş mesela. Kahvehanede bacına ana avrat giydirirler it gibi tırsarsın ama dimi? Gücün sana sevgi veren çelimsize yetiyo pis kalpli iğrenç yaratık. Allah affetmez bunları. Sakın affeder zannetme.

Eziklik işte. Karaktersizlik. Çok kahramancaymış bıçaklamak, temizleniyomuş çünkü mesele.

Şu ülkede kadın olmayı kölelik, erkekliği de ego olarak görmeyi bırakıp çocuk yetiştirirsek iyi olacak.

0
    0 Yorumla
  • Bladeruner
    Bladeruner Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 34%
    +1 yıl

Bence biraz fazla abartılıyor hani ortada kadınları öldüren bir çete falan yokki yani direk kadınlara yönelik bir durum yok ortada sanki ölen sadece kadınlar gibi anlatıyor herkes herşey iki kişi arasında oluyor hadi adam kadını öldürmeden önce davranıp kadın adamı öldürseydi kadın suçlu mu olacaktı bu sefer suçsuz mu ?

0
    2 Yorumla
    • DuyguluDuygusuz11
      DuyguluDuygusuz11
      +1 yıl

Bu iğrençlikler göründüğünden çok daha fazla öldürülme olayına hiç denk gelmesem de yaptığım bir senelik stajda bile çok fazla tecavüz, çocuk gebelik gibi iğrenç olaylara şahitlik ettim. Erkekler ölmüyor ya da mağdur olmuyor demiyor kimse fakat olanlar da ortada

Yorumla
    • Bladeruner
      Bladeruner
      +1 yıl

@DuyguluDuygusuz11 kadınlar aklı basında olanlar zaten bu kadar ses çıkartmıyor yani normal bir şekilde kiniyorlar biz gibi fakat daha gelişmemiş insanlar bak kadın erkek demiyorum insanlar şöyle düşünüyor
      Kadın:dolmusta erkek izin almadan yanıma oturamaz demiş öldüruluyoruz tecavüz ediliyoruz demiş bu sence doğru mu?
      Dolmuş toplu taşıma aracı isteyen istediği yere oturur yani söylemek istediğim bütün bu olayları bütün erkeklerin üstüne yuklememeliler anladın mı
      Şayet kerhanelerdee kadın çalışıyor bütün kadınların o işi yaptığı ni göstermediği gibi erkeklerin hepsine tacizci katil damgası vurulmamali saygılar.

Yorumla
  • Alaçatı_mavisi
    Alaçatı_mavisi Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Kadını değersizlestiren yine bir kadın değilmi? Burada bir anket yapılsa kim ilk reglini annesine rahat söylemiş söyleyenler sözde adet gereği tokatlanmış sen kızsın gülme sen kızsın gezme sen kızsın... Liste uzar ama erkeklerin sünnetleri bile yedi düvele duyuruluyor erkek oldun diye sanıyorki erkeklik bu buna sahipsen herseyi yapabilirim. Sorun kökten geliyor yani erkekleri yetiştiren kadınlardan...

0
    0 Yorumla
  • Tunarum
    Tunarum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 49 , eic 99%
    +1 yıl

Değersiz olduğunu hissettiren erkek, tecrübesiz, bağlanmak istemeyen, aklı sadece bel altı düşünenlerdir, benim sevgilim diğer yarım olmalı onu mutlu etmeliyimki ben de mutlu olayım
    Sorunun cevabı ise elmanın yarısı armutun yarısının bir araya gelmesidir

0
    0 Yorumla
  • hakansalihoglu_88
    hakansalihoglu_88 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Cevap cinsiyette değil. Kısaca bu ülkede yaşam değersiz. Ben Ankara da yaşıyorum kaç kere canlı bomba dan kurtuldum inan sayısını hatırlamıyorum. ya da şu an ölsem öldüren ceza almayacak. Bak havai fişek fabrikasında ölen onca insana rağmen patrona yemek düzenlemişlerdi.

1
    0 Yorumla
  • KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Bu iş artık son bulsun
    Hiç kimse hiç bir canlı
    Tecavüz Ölüm Şiddeti Hak etmiyor
    Bu sapıklarla aynı havayı soluyoruz
    Sinirim bozuluyo bu kafadaki
    şerefsiz erkekleri görünce Sosyal yaşantım bozuldu Bir kadının arkasında yürümeye asansöre binmeye kahve ya da fasttfood yiyecek sırasına girmeye çekinir oldum Korkar falan diye İyi bir yasa çıkarılırda bu şerefsizlerden kurtuluruz

1
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.

Hayatın zor şartları, geçim kaygısı mı artık nedir bende anlam veremiyorum pek ama 1-2 yıl musmutlu olan çiftler bir anda canavarlaşıp, birbirlerini yiyiveriyorlar ya..

2
    0 Yorumla
  • heterodokss
    heterodokss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

Beni banka olarak görmeyecek sürekli ilgi delisi olmayacak ben olmasam 3bin 756 kişi daha seçenek var diyip beni sallamayacak en az benim ona gösterdiğim kadar bana değer gösterecek evde göt büyütmeyip çalışacak, kendini cinsel obje gibi sergilemeyecek değerlidir heralde

0
    0 Yorumla
  • Pesimizm
    Pesimizm Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 55%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.

Ortaçağda kıskandığınız avrupa da kadınlar cadı diye öldürülürken islam kadına yepyeni ve üst düzey bir makam verdi. Kadın değersiz değil, insanlar değersizleştiriyor.

1
    0 Yorumla
  • sessizkaranlık03
    sessizkaranlık03 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Kadın cinayetlerini olmamalı kesinlikle.
    Fakat evli bir erkeğin peşinden gitmemeli bazı kadınlar. Bu ölen kadının yıktığı yuva ne olacak o çocuğun annesi perişan olmadı mı? Maalesef bazı kadınlar özellikle yasak aşk denilen saçmalığı kavrayamamışlar.

1
    4 Yorumla
    • Sitare_
      Sitare_
      +1 yıl

Olayın aslını bildiğinden emin misin?

Yorumla
    • sessizkaranlık03
      sessizkaranlık03
      +1 yıl

Bilip bilmemem önemli değil burada. Demek istediğim şey şu evli bir insanla kadın veya erkek kesinlikle ilişki kurulmamalı araştırılmalı nedir ne değildir diye.

Yorumla
    • Sitare_
      Sitare_
      +1 yıl

Sizin gibiler oldukça daha çok gülüş solacak. Kadın o adinin evli olduğunu öğrenince ayrılmak istedi ve öldü.

Yorumla
    • sessizkaranlık03
      sessizkaranlık03
      +1 yıl

Sizin gibiler derken niyetimi anlamadığın belli. Siz birliktelik istediğiniz erkeği araştırmazsanız başınıza böyle şeyler gelir. Yuva yıkan kadın veya erkek kesinlikle nefret ediyorum.
      Evli olduğunu bile bile ilişki yaşamaya çalışan kadın veya erkek kesinlikle iğreniyorum.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kadın olmak değersiz değil. Kadınlar kendilerini değersizleştiriyorlar... Kadınlar
    neyin nerede nasıl davranacağını bilmiyorlar. Kadınlar hep derler ya siz erkekler biz kadınları anlamıyorsunuz diye, işte siz kadınlarda erkekleri anlayamıyorsunuz... Ondan sonra kıyamet kopuyor. Erkekleri anlayabilseniz, hangi tür erkeklerle ilişki kuracağınızı bilseniz, neyin nerede, nasıl, ne tür ne şekilde hareket edeceğinizi davranacağını bilseniz erkekler kadınları el üstünde tutar..

0
    0 Yorumla
  • Peacekeeper06
    Peacekeeper06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 46%
    +1 yıl

Değersiz degil. Sizin birllikte olduğunuz kişiler size deger vermiyor sadece sizin tercihiniz.

3
    0 Yorumla
  • ___LAVİNİA___
    ___LAVİNİA___ Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Kadın olmak değil adam olamamak büyük kayıp, değersizlik, korku ve beter oluştur. Önce adam olmayı bilsinler. Kadını değersizleştirmesinler.

1
    0 Yorumla
  • ISpectra07
    ISpectra07 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 48%
    +1 yıl

Valla ben kadınlara olabildiğince uzağım o yüzden üzerime alınmıyorum hiç. Tipsizim zaten kadınlarla bir işim yok.

1
    0 Yorumla
  • LonelyHead
    LonelyHead Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Kadın, hayattaki en güzel şeydir. Maalesef cehalet, arsızlık ve öfkeyle dolu bu dünyada yaşama tutunması gittikçe zorlaşıyor.

1
    0 Yorumla
  • uomoitaliano
    uomoitaliano Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 61%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Kadın sadece insandır benim kadınım olacak kişi farklıdır gözümde

2
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
    1
    0 Yorumla
  • Çaykovskiii
    Çaykovskiii Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 36%
    +1 yıl

Yalnız kahraman türk kadını demiş. Adam cani onu anladık da kadın da çok doğru değil. Onun tarafi olduğu bir ilişki yüzünden başka bir kadın üzüldü ve çocuğu babasız kaldı. Bu kadına da kahraman türk kadını demeyin

0
    1 Yorumla
    • Çaykovskiii
      Çaykovskiii
      +1 yıl

Öldürülen kadının tarafı olduğu bir ilişki yüzünden bir çocuk birçok şeyden mahrum kaldı. Bu kadına kahraman dersek diğer kadın ve çocuğa haksızlık olur

Yorumla
  • _Huzursuzhayaller_
    _Huzursuzhayaller_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 79%
    +1 yıl

Kadın olmak gerçekten zor, Allahım bütün kadınların yardımcısı olsun

1
    0 Yorumla
  • Suskun39
    Suskun39 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 94%
    +1 yıl

Değersiz olan Kadın değil aslında. İnsanların Bencil olmasından kaynaklanıyor Kadınlara değersiz gözüyle bakılması. Onurlu biri veya birileri Kadına değer verir

1
    0 Yorumla
  • İnciitanesi_
    İnciitanesi_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl

Cahil kişiler yüzünden böyle. Cahil diyorum okumamış demiyorum.

1
    0 Yorumla
  • drifter00
    drifter00 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 85%
    +1 yıl

Değerini bilen kişiyle olursa o kadın ondan mutlusu olmaz bence

1
    0 Yorumla
  • Stewie20
    Stewie20 Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Kadın olmak değersiz değil. Ülkedeki şrfszleri serbest bırakan insanlar değersiz

2
    0 Yorumla
  • romantikseraeri
    romantikseraeri Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 35%
    +1 yıl

Kadın evrenin en muhteşem ciçek bahçesidir bir anne adayıdır erkeginin yöneticisidir eşinin umut ışıgı kadın kiymetini bilene bir mücevhe içindekini görebilene sevgidir

0
    0 Yorumla
  • Mavinin_tanrıçası
    Mavinin_tanrıçası Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

Kadınların değersizliği tamamen bizlere bağlı ve bu değersizliğin etkenleri var. Bunları saymama gerek yok sanırım hemen hemen herkes her şeyin farkında🤞🏻

0
    0 Yorumla
  • Can3636can
    Can3636can Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Kadın olmak değersiz değil kadın olmayı değersizleştiren yaratık bir toplum olduğu için böyle oluyor maalesef

1
    0 Yorumla
  • ᴀʟᴄʜᴇᴍist
    ᴀʟᴄʜᴇᴍist Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 93%
    +1 yıl

Ya şu ev muhabbetlerine girersek işin içinden çıkamayız bizde gidip it gibi çalışıyoruz ama sizler yaşam kaynağısınız

0
    0 Yorumla
  • masal6363
    masal6363 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

Ben anlamıyorum evli ya da sevgili iki medeni insan gibi anlasamayinca ayrılırsin ve ayrılık herseyde var dövmek morartmak öldürmek bir insanın canı bu kadar mi ucuz bir erkek olarak utanıyorum biz erkekler kadınları hak etmiyoruz

1
    0 Yorumla
  • darkfree
    darkfree Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Çoğu erkek için köledir kadın. Öyle düşünmeyen erkeklerin sayısı oldukça az. O da pek bir şeye yaramıyor zaten.

2
    0 Yorumla
  • Meltemsiii
    Meltemsiii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 80%
    +1 yıl

Araplarin toplumumuzdaki etkileri maalesef. Ataturk bu ulkeye fazla buyuk geldi.

0
    0 Yorumla
  • rahtltandoktor
    rahtltandoktor Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

kadin degersiz degil bazi koclar kadini kole gibi kullanir

0
    0 Yorumla
  • bircafúne
    bircafúne Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

kim demiş değersiz diye. değersizleştirmek istiyorlar beceremeyince de olanlar oluyor

0
    0 Yorumla
  • CodyCross
    CodyCross Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

Bunu bizlere yaşatan hukuk kurallarındaki boşluk veya yeterince önem verilmemesi

0
    0 Yorumla
  • Icantbe
    Icantbe Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 57%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 877 cevap paylaştı.

Ancak cehennem ağlayıpta göz yaşını kendi silen annelerin kalbinin tam üstünde.

0
    0 Yorumla
  • Walterin
    Walterin Takip Et
    Master Yaş: 25
    +1 yıl

Çünkü bazı insanların zihniyeti çok kirli. Okuduğum haberlere artık dayanamıyorum.

1
    0 Yorumla
  • Dostoviski
    Dostoviski Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Değersiz değil , malesef bunu bu duruma getiren bir saray var , herkes eskiyi hatırlasın önemini o zaman anlar.

1
    0 Yorumla
  • jkjkjkjkjkj
    jkjkjkjkjkj Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Kadın çok değerli de o değere mukabil anlayışta olabilecek erkek az demek ki... adam olun adam he

2
    1 Yorumla
    • PsikopatMüzisyenn
      PsikopatMüzisyenn
      +1 yıl

Sizde Kendinizi insan ilișkilerinde geliștirin ki, kötülük yapma potansiyeli Olan, kıymet Bilmeyen, içinde bir nebze vicdan merhamet olmayan insanlari ayırt edin.. Allah hepinizin yardımcısi olsun, bnde istiyorum kimsenin birak olmesini, burnu dahi kanamasin. Psikopatlikla, atarli giderli olmakta, yok uzun boy, geniș omuz vs bunlar hicbi ise yaramio..

Yorumla
  • MelezGuzel
    MelezGuzel Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Kadınları değersiz gören zihniyete sesleniyorum. Ulan Sizin yapamadğnz herseyi yapmaya gücü yetiyor Kadınlarin. Kadin olduklari icin değersiz görüyosaniz sıkintı yapmayın o işi de çözer ilk sizi anladiniz siz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çünkü erkek egemen bir toplumda kültürde dinde kadına değer verilmiyor ve halen ısrarla toplumumuzu bu değerler üstüne kuruyoruz

1
    0 Yorumla
  • filozofinyo
    filozofinyo Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Kadın olmak değersiz demek değildir sadece kimileri değersizleştirir buda kimseyi değersiz yapmaz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Bizim ülkemizde erkekler zayıf olunca bile 'kız gibisin' deniyor. Bundan ne beklersin?

1
    0 Yorumla
  • 1küllük
    1küllük Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Kadin olmak biraz detay oldu. İNSAN olmak degersiz bir toplumdayiz

1
    0 Yorumla
  • AltınYaprakS
    AltınYaprakS Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Hadi be parazit gibi erkege yapisinca da bu kadar magdur oluyor mu kadınlar? Evlilik diye adami s*kiyorlar resmen.

5
    5 Yorumla
    • SonsuzDiren
      SonsuzDiren
      +1 yıl

+1

Yorumla
    • invictus16
      invictus16
      +1 yıl

Sende kadın olarak övün tabi fake hesaptaki Ahmet abi değilsen!

Yorumla
    • AltınYaprakS
      AltınYaprakS
      +1 yıl

Sayin @soran eminim ki babasinin prensesi olarak buyutulmus, siddete maruz kalmamis, medyanin gazlamasiyla erkekleri dusman belleyen bir feminazisin. Siddet magduru kadinlar bile yapmiyor su edebiyati. Ortada bir problem var fakat sadece kadinlar magdur degil. Artik kadin, erkek diye degil de magdur olan ve magdur eden olarak bakin olaya. Bir adam neden evlenmek icin bilmem kac gram altin alip kadina vermek zorunda olsun, ya da çalışıp karisina bakmak zorunda olsun? Bir kadin olarak ben rahatsiz oluyorum bu durumdan, ya erkekler ne yapsin? Ben erkek olsam asla oyle aptal saptal adetler yuzunden kadin icin yok yere para bayilmaz, borca girmezdim. Askerlikti oydu buydu derken onlar da cok yipraniyor yok yere. Neyse, erkek dusmanligi yapmak yerine tarafsiz bakarsan anlarsin belki.

Yorumla
    • invictus16
      invictus16
      +1 yıl

Seninkisi kadın düşmanlığı oluyor bu ülkede evine eşine destek veren tarlada bahçede evlere temizliğe giden binlerce kadın var üstüne bir de çocuğun tüm sorumluluğu birde böyle düşünün.

Yorumla
    • AltınYaprakS
      AltınYaprakS
      +1 yıl

Düşünmeyeyim, düşünmeye ihtiyaci olan sensin. Niye mi? O dedigin kadinlara örnek benim annem ve anneannem olur direkt. Anneannem ormandan kaldirilamayacak kadar agir yuk taşıyan, gece gunduz bilmeden tarladir, ormandir calisan, emektar ve cesur bir insandi. Ben bu kadinlari cok iyi taniyorum yani, hem de senden daha cok. Kiymetlerini de cok iyi bilirim.

Bu ulkede cok iyi kadinlar var ama cok kotu olanlar da var. Cevrende bile vardir belki. Oyle seyler sayarim ki hem de cevremden, kadin degil bildigin seytanin gorunur hali. Ee al, bu da kadin. Kocasi evde yokken baska erkeklerle yatmis ve ondan olan cocuklarini kocasinin diye yutturmus. Al bak bu da kadin ve bizim uzaktan akrabamiz.

Magdur olan bir suru erkek peki?

Bak ben kadin dusmani degilim, ki bu sacma, kendim de bir kadinim zaten. Ama sen erkek dusmanisin.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bu gün karşından bir adam geçti bakışları öyle pisti ki bir an saldıracak sandım

0
    0 Yorumla
  • __K__
    __K__ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 52
    +1 yıl

aslında değerli
    değersizliği yapanlar sizsiniz ?

3
    1 Yorumla
    • __K__
      __K__
      +1 yıl

adam bar işletiyor
      buda ewli adamla birlikte..
      hallere bakıyorsun acayip ve acayip..

Yorumla
  • suskun_prens1
    suskun_prens1 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

kadin olmak degersiz degil biz degersiz insanlariz sadece

2
    0 Yorumla
  • BlackEyes_
    BlackEyes_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 85%
    +1 yıl

Kadıni degerli yapan adalet yok

2
    0 Yorumla
  • mxlxlsözlxöckvmdmx
    mxlxlsözlxöckvmdmx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Kadınlara çocuklara ve hayvanlara ne zaman zarar vermeleri durur biliyor musun bu dünya yok olduğunda ben bunu anladım

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kadın olmak neden bu kadar değersiz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınlar neden değersizdir? 6 cevap verildi
Kadınlara neden değer verilmiyor? 12 cevap verildi
Kadınlar neden bir mal bir obje olarak görülüyor? 12 cevap verildi
Kadınlar neden bu kadar önemliymiş gibi davranıyor? 10 cevap verildi
Kadınlar niye kendini vazgeçilmez zanneder? 4 cevap verildi
Kadın olmak neden bu kadar leş bir şey? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Anatomik bilginiz var mı?
  • Dünya kupasını takip edecek misiniz?
  • Tığ işi sever misiniz?
  • Kadından şoför olur mu?
  • Örgü battaneyileri beğeniyor musunuz?
  • Çöpe attığınız makyaj malzemeleri var mı?
  • Bu estetiğe 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?
  • Sizce sürgülü kapı kullanışlı mı?
  • Sizce bu fondöten binlerce liralık fondötenlere taş mı çıkarır?
  • Fiat Egea Nasıl araba sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨