Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü engelleri aşmadan rahat edemezsin burda geçici dünyanın fani misafirleriyiz belki ama bu misafirliğin bir vadesi var ve bu vadede sana biçilmiş bir kader ve bu kaderden nasıl geçtiğine dair verilen irade akıl senin sınavını ortaya koyar hayat kısa evet ama insanın1 saatlik ölüm süresi kalsa bile, ekme'ğe suya havaya ihtiyaç duyar
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayat çok kısa ama biz dünyada imtihandayız. Her kul her hareketinden not alıyor. Sağımızdaki ve solumuzdaki melekler devamlı yazıyorlar. Burada Allah'ın rızasına uygun davranmak çok önemli. Bu konu bir hayli uzun. Burada anca bu kadarını yazabiliyorum.
21 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir de şöyle düşün. Maksimum 80 100 yıl yaşıycaksın. Bu hayat yalan ahirete inanan biri için. Bu geçici yalan hayatta acı çekelim sonraki ebedi hayatta sonsuz mutluluk yaşayalım. Böyle düşününce kimseyi takmazsın bile emin ol..
214 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim. Acı çekmek için göndermez ama mücadele etmesi için gönderir. Haksızlığa uğrayan, öldürülen çocuklar, insanlara saygı göstermeyen kişiler ya da topluluklarla mücadele etmemizi ister. Bunlarla mücadele eden insan maalesef ki acı çeker
- +1 yıl
Iste insani asıl mecbur birakan ve elinden hicbir sey gelmemesi durumudur. Bunun disinda ben diyorum ki insanlar disarida hep kendilerini katlanmak zorunda hissettikleri seyleri yapiyorlar sorsan sevdigi hicbirseyi yapmiyor sistem ya da ne denirse surekli ona bunlari yapacaksin bunlari yiyeceksin diyor. Adam acı cekiyorr okul okudugu icin hergun lanet ediyorr ama hala devam ediyorr
- +1 yıl
İşte sevmediğimiz şeylere katlanıyoruz evet. Ben de okulu sevmiyorum, nefret ediyorum ama buna mecburum. İşsiz kalma ihtimalim çok ama yine de şansını denemek istiyorum. İşini sevmeyerek yapanlar var buna katlanmak zorunda. Ben de yarın bunu yapmamak için okula katlanıcam mecbur.
- +1 yıl
Şu an mezuna kaldım özel eğitim öğretmenliği kazanmayı düşünüyorum
- +1 yıl
İnşallah amin. Beni de çok sıkıyo okul hep depresyonla mücadele ediyodum okul zamanında. Ama mecburum yani market çalışanı olmak istemiyorum hhdjwhdx
- +1 yıl
Çok teşekkürler🌼
- +1 yıl
Zor deme yaa seneye oradayım😂😂
- +1 yıl
Paran azsa değer göremezsin yani kısacası
- +1 yıl
İnsanlar parayla yapabildikleri şeyleri seviyorlar, paran varsa herkes sana saygı duyar, seni sever ve mutlu etmek ister. Mecbur bırakılıyoruz para olmadan yaşanamayacak dereceye getirilen düzende parayı baş tacı yapmaya. Günümüzün bütün ihtiyaçlarını karşılayan, olmazsa olmazı olan bir araç oldu para. Sadece bir araç. ki asla insanlarin bana değer vermesini beklemedim hele ki parayla iliskili
Gizli Üye(30-35)+1 yılGülü seven dikenine katlanır misali.. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.. Geçimim düzenim olsun diyorsan sorumluluğunu yerine getireceksin bazı şeylere katlanacaksın mecbur.. 😏
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnsana bazı şeyler zor geliyor yapmak istemeyebiliyor bnde senn gbi düşünüyorum misal bn boşandım durumum çok farklıydı hakaret küfür ailesi tarafndan psikolojik şiddet vardı bunu reddettim boşandım köleleri olmadım zmannda çok sabrettim sabrettikçe daha kötü oldu.. Bazı insanlr mesela eşi eve gelmiyor dsarda zamn öldürüyor karısına zamn ayırmıyor kadın fedakarlık ediyor görmezden geliyor geçimi oluyor katlanıyor.. Hayaller ve hayatlar.. Benm de hoşuma gtmiyor bu durum ama gerçek olan bu malesef..
Cevap sahibi+1 yılYoksa insan tabiki bnce de şu hayata bir kere geliyor şu kısacak ömürde kendini mutlu etmek için uğraşmalı.. İlişkilerde, hayatta fedakarlıklar yapılır tabiki ama kendine saygısızlık boyutunda olunca insan izin vermemeli..
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim sizde öyle..😊
Cevap sahibi+1 yılEig için teşekkür ederim😊😊
Cevap sahibi+1 yıl😂😊
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
5Cevap
+1 yılKatlanmak zorunda olduğun şeyleri severek yapmadığın için 'katlanmak' zorunda kalıyorsun.
23 Yorumla- +1 yıl
Örneğin ders çalışmak. Katlanmak zorunda olduğumuz ama sevmeyeceğimiz bir şey. Zorunda bırakıldığın şeye ihtiyacın vardır. Bu yüzden severek yapmak, yapımı kolaylaştırır.
+1 yılMerhaba,
Herkesin hayatı kendine! Katlanamak zorundayım geleceğim için ailem için, her an istediğimi yapamam! Örneğin yeni bir işe başladım. Yeni bir ortam. Orası burası kalkanlar oluyor ama sineye çekiyorum. Her şey vaktinde güzeldir...17 Yorumla- +1 yıl
İllaki olabilir Zaten olabilecek şeyler olur yani olmazsa olmaz canları cehenneme 😅
- +1 yıl
Bende seviyorum uçurumları dağları tirrmanmayi 😅 Canları cehenneme anasını satayım 😅
Gönlünce olsun 😅 - +1 yıl
EyvAllah 😅Bende sana her türlü bol şans diliyorum teşekkürler 😅İyi akşamlar 😅 Görüşmek üzere hoşça kal 😅
Sorumluklar olur yas ilerledikçe artık kendini düşünmeyip cocuklara adapde oluyorsun
14 Yorumla
+1 yılAynen öyle , her gün yarın ölecek gibi yaşa gitsin😅
14 Yorumla- +1 yıl
Yaşasın Hedonizm🥳
- +1 yıl
Aynen plansız kafaya estiği gibi :d
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatin kisa olmasi omzumuzdaki yukleri, sorumluluklarimizi degistirmiyor.
Yiyorsa birak hadi ipin ucunu. Yemez, pasa pasa katlaniyoruz her seye.16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMecbur kelimesi bana iyi geliyor mu dedim ben?
Cevap sahibi+1 yıl"Dogumundan ölümüne birseylere mecbur olarakmi yasamak istiyorsun "
Bunu sen yazdin.
Cevap sahibi+1 yılOk.
+1 yılIşte bu yüzden bir anlamı olmalı. Anlamlı bir hayat için katlanmalı.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şeye katlanmak zorunda değilim işte bu yüzden gidiyorum ahahahs
051 Yorumla- +1 yıl
Çıkaramıyorum geçer belkş 😂
- +1 yıl
Bende bilmiyorum ki neden istiyorum acaba?😂
- +1 yıl
İşte gidiyorum bşr şey demeden arkamı dönmeden şikayet etmeden hiçbir şey almadan...
- +1 yıl
Hahha komikkkkk😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim deli değilde eğelenceli yapım vardır MANANBXBSJWJWI
- +1 yıl
Kaç gün oldu saymadım köyden göçeli mevsimler geldi geçti görüşmeyeli...😂
- +1 yıl
Olamaz geri dönmeliyimmmm 😂
- +1 yıl
Geldim geldim 😂
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Yok düzelmiyor bir daha gitmiycem 😂😂
- +1 yıl
Artık kalıcıyım 😂😂
- +1 yıl
https://youtu.be/H7mxXm0Avts bu sarkiyla gelisini kutlayalim o zaman hosgeldin 😂
- +1 yıl
Hoşbulduuuuum 😋
- +1 yıl
Yanlış emoji sorry 😂bu olucaktı
- +1 yıl
Waaaaoooooowwww 😂
- +1 yıl
Gitmem sana güzel cümle kurmayı öğretmiş güzel olmuş 😂😂
- +1 yıl
Nerdesin 😂
- +1 yıl
Ama bu sözü biliyorum alıntı yaptıııın 😂
- +1 yıl
Hahshsha olsun ahmet arifi severiz 😂
- +1 yıl
Ordan yazıyorsun demek ki seni gidi seniiiiiiiiiii😂
- +1 yıl
WaaaaaAaaaAaaaaoOOOOOOoOw yokluğum da neler yapmışsın 😂
- +1 yıl
Ayyyy çok severim bu şarkıyı 😀
- +1 yıl
Hahshsh tuttu tuttu 😂
- +1 yıl
Unuturmuyum hiç. en sevdiğim şarkılardan biri 😂
- +1 yıl
Gelsin 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaska yolu mu var sanki...
13 Yorumla- +1 yıl
Kimse sevdiginden katlanmıyor. Bir seyler yapmak icin zora dayanmak gerekiyor.
Cennetde bı dünyada cehennende. takılın kafanıza göre😄😄
25 Yorumla
+1 yılYorum okumaya geldim 😊
01 YorumlaSorumluluk ve değer lerimiz
01 Yorumla
+1 yılÇünkü hayattayız mecbur çekecezzz bu hayatı
10 Yorumla
+1 yılÖyle hissetmiyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Tabi bir seylere katlanmak zorunda hissetmiyorum diye her seyi salmis değilim
- +1 yıl
Takil iste kafana gore zaten ölcez mk
Hissetmiyorum
16 Yorumla
+1 yılÇünkü annem var...
03 Yorumla- +1 yıl
Bir şeyin değerini ona sahipken değil onu kaybedince anlarsın ben annemi tam 21 yıl sonra buldum o yüzden benim için fazlasıyla önemli
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Hayat gerçekten çok kısaysa neden bazı şeylere katlanmak zorunda hissediyorsun?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım