her seyi kafama takiyorum ve butun gun onu dusunup moralimi bozuyorum uyumadanda hep dusunuyorum kotu olaylari veya en ufak bir olayi 1 saate daliyorum uykuya onerilerinizvar mi?
Kadınların en büyük hastalığıdır bu Her şeyi kafalarında kurgularlar Sonra da kurguladakları şizofren dünyalarını erkeğe hakikat diye kakalarlar. Bu kafa yapısına sahip olmak için ne yiyip içiyorsunuz hiç anlamıyorum
Merhaba, her şeyi takmayı önlemenin en önemli yolu her şeyi çok fazla irdelememek ve irdelediğiniz konuları da çözebileceğiniz meseleler olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Şöyle ki siz bir insan olarak her şeye müdahele edip, her şeye karışamazsınız. Çünkü kapasiteniz ve sınırınız bellidir. Yaşanılan olaylara ve gelişmelere bir yere kadar müdahale edebilirsiniz. Öncelikle bunun bilincinde olmanız gerekiyor. Sonrasında ise canınızı sıkan konulara yapıcı, pozitif ve gerçekçi çözüm yolları geliştirmeniz ve meselenin o şekilde üzerine gitmeniz lazım. Bunu yapabildiğiniz takdirde hayat sizi kolay kolay yıldıramaz ve güçlü bir kişilik yapısına sahip olma yolunda emin adımlarla devam edersiniz. Gittikçe kararlı, cesaretli ve tuttuğunu koparan bir insan olursunuz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Normal olmayan, rahatsızlık yaratan olayları düşünmen oldukça doğal. Hepimiz olumsuz olaylara ve duygulara odaklanıyoruz.
Seni rahatsız eden duyguları bir deftere yaz ve bir ay sonra yazdıklarını oku. Takıldığın şeylerin aslında o kadar da önemli olmadığını göreceksin. Zamanla "önemli olmayan geçici olumsuzlukları" düşünmemeye başlayacaksın.
İnsanlar pişmanlıkları var ise uyuyamaz vicdan denen şey rahat bırakmaz hata senin ise duzeltmeye çalış ve kurtul yok eğer senin değil ise kötü karakterli insanları hayatından çıkar ve unut yeni insanlarla tanış farklı şeyler yap gündemini değiştir