Sevgiliniz erkeklerle kavgadan korkup geri vites yaparsa nasıl hissedersiniz?
Cevabın nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı. Hacım gördüğüm bir olayı anlatayım. Kızlar bu olayı Tİ' ye alıyor ama hiç biri bi' erkekten yumruk ya da hiçbirine silah çekilmemiş sanırım.
bir kafede oturuyorduk 3-5 motorcu arkadaşız. Baktık nedenini anlayamadığımız bir olaydan dolayı tartışma çıktı kafe önüne gittiler. Hangi ara kim bıçak çekti, hangi ara bir silah patladı anlayamadan 2 kişiyi yerde gördüm. O yüzden sen sen ol böyle şeylere takılma. Bu kavga konuları olay oluş, geliş ve gelişimine göre değişir. O yüzden yok bende dalardım diyen keko kızlara bakma sen. Kavga et ya da etme demiyorum. Bu tamamen o anki hisse bağlıdır. Anlamsız bi' olay için asla en iyi cevap yoktur.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi dürüst olmak gerekir. Yanında ki eşin ise , ya da ciddi düşündüğün senelerini verdiğin güvendiğin sevgilinse , durum namus durumuysa erkegın kavgadan kacması kabul edilemez birşey. Yok ama yeni tanıştığın birisiy se ve seni kavgalara sokcak hareketler yapıyorsa kılımı kıpırdatmam. Namuslu ev kızı bir tanımadıgımda olsa haklı ıse , ben yıne karısırım. Ama yok kasınan birsiiyse kılımı kıpırdatmam.
01 Yorumla
sanirim yanimda yapip o halini gormemi istemedi derim cunku hep oyle oluyor. ben olmadigim zamanda karakoldan topluyor ailesi abimle yani onun abisiyle konusuyorum banada abim soyluyor yani korkusu benim onu o halde gormem
01 Yorumla
+1 yılNe hissedecem can bu can sokakta bulunmuyor. Bir ananın kuzusu kaçacak tabi erkeklik öyle şeylerle kıyaslanamaz.
03 Yorumla- +1 yıl
Sevgilisi de onun birlikte el ele tutuşup kaçsın.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
12Cevap
kizi gonderirim arkada bekelmesini isterim guvenli biyerde. sonra adamlarla adam gibi konusurum. anlamazlarsa dalarim. adamlardan korksamda, dovulecegimi bilsemde dalarim. 4-5 kisi dalarsa bana dovuldum diye utanicak ben olmam onlar olur cunki 4-5 kisi tek kisiye dalmasi erkeklik degildir. tek kisiyle kavqa edib yenilirsem adamin guclu oldugunu kabullenmek zorundayim o zaman. ama adam ne kadar guclu olursa olsun kiza dokundurtmam.
01 YorumlaBize yıllarca kavgacısın, psikopatsın dediler, topluma ayak uyduramıyosun dediler yüzümüze bakmadılar. Okulda bakıyorum kız gibi oğlanlar pembe pantolonlar bilmemneler. Ulan o kendini koruyamaz kızı nasıl korusun? Öyle bir şehirde büyüdüm ki, "ne bakıyon?" Diye sudan sebepten kavga çıkardı. Yanlışlıkla omuz atsan, kafayla karşılık alırdın. Şimdi kudur köprk gibiyiz, ama koruyacak manitamız yok. Böyle kaderin a. q :D
01 YorumlaDostum inanılmaz bir şekilde hatunlar bu tarz durumlarda yırtıcı bir kuş gibi davranmamızı bekliyorlar ben buna kesinlikle katılmıyorum. Gerçekten seven sevdğine değer veren bir insanın böyle durumlarda kışkırtmak yerine sakinleştirip olay yerinden uzaklaştırmalı diye düşünüyorum.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk erkekleri kavganin dozunu kacirip direkt öldürmeye gittiklerinden , geri vites yapmasini dogru bulurum !
132 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKavgayla cesaret gösterisi olmaz
Cevap sahibi+1 yılIsi savasa cevirirsek ozaman bende katilirim Allah ne verdiyse :)
Cevap sahibi+1 yılAmacin ne senin illa dövdürecekmisin :)
Cevap sahibi+1 yılKasiniyorsun belli :)
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılCok soguksun bir gülücük atmadin :(
Cevap sahibi+1 yılAgzini burnunu kirdirayimda gör
Cevap sahibi+1 yılNe yapayim gülmeyince sen
Cevap sahibi+1 yıl:)) agzini burnunu kirarim pisman olursam
Cevap sahibi+1 yıl:)) daha bitmedimi
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılDiger soruna cevap verdim ;)
Cevap sahibi+1 yılGeldiginde yaz ;)
Cevap sahibi+1 yılAdimi sen koy :)
Cevap sahibi+1 yılBeni öyle taniyacaksan sorularina korkak olarak gelirim :))
Görünüşde erkek ama içi boş anna tırt cıktı bizim oglan die bir düsünce geciririm ama kavgadan korkmam kavgaya bende girerim öyle bir durum olursa sevgilimi korurum snra tekmeyi basarım
14 YorumlaKavga mi istiyorsunuz kamonnnnnnn diye atlarim olaya
13 Yorumla
+1 yılBaşıma öyle bir şey geldi ve ertesi gün oğlandan ayrıldım. Oğlan daha kendisini koruyamıyor, savunamıyor bana nasıl sahip çıksın._.
06 Yorumla- +1 yıl
Kaçacaksa da kızın önünden doğru değil de en azından kızı kollayarak arkasından kaçsın bari
- +1 yıl
Kesi alet olsa tabiiki de kavga etmesini istemem. Olayı bilmeden saçma salak konuşma lütfen. Kavga ettiği kişi kendisinden 1 yaş küçük öyle ergen sünepe kılılı bir şeydi korkusundan kaçtı gitti sayılır beni orada bırakıp.
- +1 yıl
Kavga ortamı hem fiziki olduğu kadar hem de psikolojik bir sınavdır. Akıllı insan döveceğinden emin olsa bile kavgadan uzak olmaya çalışmalı. Bazen çok basit bir söz, mimik, yaklaşım bile tarafları kolayca uzlaştırıp gerginliği ortadan kaldırır. Aslında herkes baktığı açıya göre kendince haklı.
Karşımdaki çoğunluktaysa kızı uzaklaştırır geri dönerim teke teke, kaçınılmazsa allah ne verdiyse... Kızın önünde dayak yemekte ayrı bir rezalet olur ama kardeş ya...
06 Yorumla
+1 yıltabıkı sıddete hayır ama tırsma hıssedersem komıgıme gıder herhalde. ona bısı demem ama orda bozmam onu alıskın degıldır belkı kavgaya falan cocuk napsın :)
03 Yorumla- +1 yıl
elbette. dogru olan odur.'tasımak' denen sey bu gıbı seyler belkı de.
+1 yılBen kiz olsam cikaririm etegi veririm sevgilime al bu sana yakisir derim..
01 Yorumlaİyi yapar tabi ne gerek var bilir ona bir vurulsa bnim canım bin yanar
05 YorumlaHer türlü girerim kendime güvendiğim tek konu zaten.
Kız arkadaşım diğer kızlarla kavga etmekten korkarsa basarım tekmeyi :D04 Yorumla- +1 yıl
Bence sen kaslarına cok güveniyorsun aloneft. Senin gibisinin kafasında tabure kırdım. Bende vg yapıyorum ama kasa güvenipte kavga edilmez sonra hüsrana ugrarsın demedı deme sporcu adasım :)
pek iyi şeyler düşünmem galiba:) büyük konuşmaym genede
03 Yorumla
+1 yılergen kaynıyor resmen burası amk, kavga nedir 21. yüzyıldasın, kızlarında yazdıkları apayrı komedi.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbnce dayak yesen daha iyi abi en azından benim çin dayak yedi diyolar korkup kaçarsam bundn bir halt olmaz diyorlar
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen ama inş dayak yemezsin ya :/
öyle erkek vrsa koluna kızı takıp dolaşmayack hacı bu kdr basit
01 Yorumla
+1 yılİçimden mal derim. Ama bu manitam hiç öyle değil aksine kavgacı:d
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcezalar ağırlaştırıldı en küçük şeylerden bir kaç bin tl alınıyor kavgadan uzak durun burun kırma 4800 tl
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGözün çıkarsa kimse çalıştırmaz yanında hiçbir kızda evlenmez yalnız kalınır
+1 yılAnlatamıyorum :) Karizmanın bittiği an..
01 YorumlaKavga etse daha memnun olacağım kesin
02 YorumlaAyrilirim lan oyle sevgili mi olur.
01 Yorumla
+1 yılÖyle erkek mi olur ya
01 Yorumla
+1 yılolabilir o da bir insan.
01 Yorumlaacırım ona ben girerim kavgaya heyt
03 Yorumla
+1 yılAşkım geri çekil ben hallederim derim :D
17 Yorumla- +1 yıl
Lisede kaç kız dövdüğümü bilsen :D
- +1 yıl
Aynen. Bazen iyi oluyoda bazen kötü oluyo disiplin cezalarım silinmezse eğer hukuğa giremeyeceğim mesela
- +1 yıl
Haha bak bu tam uydu :D
Bişey dememnkavga etmek zorunda değil
08 Yorumla
+1 yılO y l e e r k e k o l m a z o l s u n
04 Yorumla- +1 yıl
Ben yanindayken değil
- +1 yıl
Aynennn
+1 yılErkek demem imkansiz ona
03 Yorumla- +1 yıl
Hakediyo bazilari
Yani döbüşemeyecekse normaldir :-)
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgözümden düşer. ciddi dşünmem artık
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçok zor
+1 yılben korurum onu.
03 Yorumla- +1 yıl
dayak yemesini istemezdim.
+1 yılBen dalarım :D:D
05 Yorumla- +1 yıl
Kaslı falan sevgılı buluruz bızde adam dövebılen bırı olsun ashdsaklf
- +1 yıl
vardır illa vardır :D cesaretsiz insanlar fazla guven vermez bana
+1 yılEzik :)
01 Yorumlaiyi olur tabi:)
04 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sevgiliniz erkeklerle kavgadan korkup geri vites yaparsa nasıl hissedersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler