Arkadaşım olmaz dövmem galiba çok yakın arkadaşım değilse yakınımsa dümdüz ederim ağzını. Senin tepkilerin naisl peki hoşuna gidiyor mu böyle davranması ve erkek arkadaşın durumun farkında mı?
0
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
Söyledim sevgilime sen halletmeye çalış devam ederse araya ben girerim dedi
Kanka o zaman kusura bakma ama sevgilinin demek ki hersey den haberi var belki de o yönlendiriyor sana. Yaşlar kac? Ve bu tür fantezileri falan var mı daha önce bahsetti mi ya da sen sezdin mi hiç? İlgisini çekebilirsin anlarım belki bakışlarından falan anlarsın ama yürüyor demişsin ve sevgilin sen hallet demiş.
Ya güven ap ayrı bir şey benimde manita sosyal medyadan yazılanları falan atınca büyük tepkiler vermem genelde güler geçerim yazılanlara ama bi arkadaşı falan bunu yapıyorsa arkadaş ayağına bir şeyler yapmaya çalışıyorsa dersini veririm bu illa dövmek sövmek değil
Sorgulamadi mi hiç ne yapıyor nasıl yaklaşıyor nasıl anladın vs diye üstüne düşmedi mi çok? Yaşlarınız kaç ve ne zamandır birliktesiniz? Bana çok umursamamis söylemesi gerektiği için söylemiş gibi geldi yalandan
Erkekler Ne Diyor
Arkadaşım olmaz dövmem galiba çok yakın arkadaşım değilse yakınımsa dümdüz ederim ağzını. Senin tepkilerin naisl peki hoşuna gidiyor mu böyle davranması ve erkek arkadaşın durumun farkında mı?
Söyledim sevgilime sen halletmeye çalış devam ederse araya ben girerim dedi
Kanka o zaman kusura bakma ama sevgilinin demek ki hersey den haberi var belki de o yönlendiriyor sana. Yaşlar kac? Ve bu tür fantezileri falan var mı daha önce bahsetti mi ya da sen sezdin mi hiç? İlgisini çekebilirsin anlarım belki bakışlarından falan anlarsın ama yürüyor demişsin ve sevgilin sen hallet demiş.
Kanka senin için mahsuru yoksa özelden yazabilir misin durumu açıkça anlat ve bende çok açık olamıyorum KS olur olmaz hersey ban atıyor
Numarasını istedi atmadım ben halletcem dedim tam olarak öyle demedi sen ne yapacağını bilirsin dedi
Ya güven ap ayrı bir şey benimde manita sosyal medyadan yazılanları falan atınca büyük tepkiler vermem genelde güler geçerim yazılanlara ama bi arkadaşı falan bunu yapıyorsa arkadaş ayağına bir şeyler yapmaya çalışıyorsa dersini veririm bu illa dövmek sövmek değil
Valla bilmiyorum devam ederse araya ben giricem dedi sadece
Sorgulamadi mi hiç ne yapıyor nasıl yaklaşıyor nasıl anladın vs diye üstüne düşmedi mi çok? Yaşlarınız kaç ve ne zamandır birliktesiniz? Bana çok umursamamis söylemesi gerektiği için söylemiş gibi geldi yalandan
Sorguladı anlattım her şeyi
Samimi geldi mi sana böyle demesi?
Hayır
O zaman tereddüt ettin ve seninle takıldığını mi düşünüyorsun?
Daha 5 günlük sevgiliyiz
5 günde bu kadar gevşek davranması ne kadar normal ve yaşı neden söylüyorsun 18 altında misin
20
Özelden yazabilir misiniz naisl tanıştınız ilişkiniz nasıl falan ona göre yorumlarım olayı
Gerek yok
O arkadaş degil ki direk arkadaş ayağına kıza yürüyen bir çakal. Sağlam bir dayak yerdi hem de en saglamindan.
Yni ben direk o çocukl bağı keserim kovarım onu , senin ki seni yem yapmış jdndjddb
yaptıgı cok ayıp bır kere bır erkege yakısmayacak bır hareket ıkıncısı sevgılıme bırakırdım secımı
Uzak durmasını söylerim yok o da devam derse ne hali varsa görsün
Sevgilime derim ki bak bu bizi ayırmaya çalışıyor senin uzaklaşman lazım he gönlün ondaysa buyur onunla sevgili ol ben sizi ayırmam hadi eyvallah
Sonu ya hastane ya da karakolda biter
Şerefsiz insanlarla arkadaş olmuyorum
Arkadaşlığımi bitiririm
Dayağı yerdi
sağlam dayak yer